Beauty

Lak za kosu koji koristi Olivia Wilde kad želi da joj frizura dugo drži, odličan je odabir i za nadolazeća slavlja

Kada je riječ o kreiranju besprijekorne frizure koja traje cijeli dan, odabir pravog laka za kosu je ključan. Mnoge slavne osobe oslanjaju se na posebne proizvode kako bi osigurale da im kosa ostane na mjestu tijekom poziranja na crvenom tepihu ili dugih sati provedenih na setu. Tako je za, primjerice, divne i voluminozne frizure Olivije Wilde zaslužan jedan proizvod holističkog premium brenda koji je stvoren zajedno s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi kreirali novi put do autentične ljepote, a radi se o Authentic Beauty Concept Strong Hold laku za kosu. Otkrivamo sve što trebaš znati o ovom čudotvornom laku za kosu i zašto je savršen izbor za nadolazeća slavlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barb (@barbdoeshair)

Možda vas zanima 25 savršenih poklona koji će sigurno razveseliti svaku beauty entuzijasticu Rubrika Beauty Beauty

Snaga Authentic Beauty Concept Strong Hold laka za kosu

Authentic Beauty Concept Strong Hold nije običan lak za kosu. On pruža dugotrajnu čvrstoću koja čak i najsloženije frizure drži na mjestu kako bi one i na kraju večeri izgledale netaknuto. Ovaj fini aerosolni lak za kosu posebno je formuliran kako bi pružio snažno učvršćivanje bez otežavanja kose ili ostavljanja osjećaja ljepljivosti ili krutosti vlasi. Isto tako, on se brzo suši i lako raščešljava.

Sa svojom jedinstvenom kombinacijom polimera oktilakrilamid/akrilati/butilaminoetil metakrilat kopolimera s blagim sustavom raspršivanja daje nevidljivu i dugotrajnu fiksaciju te nam omogućuje frizuru koja ostaje na mjestu cijeli dan ili noć. Lak za kosu Authentic Beauty Concept Strong Hold također pruža zaštitu od topline do 230°C. Za razliku od mnogih konvencionalnih lakova za kosu koji sadrže jake kemikalije, ovaj lak za kosu ne sadrži silikone, ni parabene.

Kako koristiti Authentic Beauty Concept Strong Hold lak za kosu?

1. Oblikuj kosu po želji koristeći svoje omiljene uređaje za oblikovanje.
2. Drži Authentic Beauty Concept lak za kosu otprilike 25 centimetara od svoje kose.
3. Lagano rasprši lak za kosu, fokusirajući se na područja na kojima želiš dodatno učvršćivanje.
4. Pusti da se lak za kosu osuši nekoliko sekundi prije nego što dodirneš ili iščetkaš kosu.

Možda vas zanima Isprobala sam novo izdanje parfema Prada Paradoxe, koliko se razlikuje od popularnog izvornog mirisa? Rubrika Beauty Beauty

Zašto odabrati Authentic Beauty Concept Strong Hold lak za kosu za dugotrajna slavlja

Kada su u pitanju posebne prilike kao što su vjenčanja, zabave ili blagdanska okupljanja, želimo frizuru koja će trajati cijeli dan i još dugo u noć. To je za Authentic Beauty Concept Strong Hold lak za kosu mačji kašalj. Njegova dugotrajna formula osigurava da frizura ostane nepomična čak i kroz ples, vlagu ili vjetrovito vrijeme. Možemo uživati u svečanostima bez brige da će nam kosa izgubiti oblik ili frizura ispariti.

Štoviše, ovaj lak za kosu pruža učvršćivanje prirodnog izgleda te ne ostavlja vidljive tragove niti čini da kosa izgleda pretjerano kruto. Omogućuje kretanje i mekoću te se ne moramo bojati dodirnuti kosu dok lak našu frizuru drži čvrsto na mjestu. Kada je riječ o postizanju dugotrajne i savršene frizure, Authentic Beauty Concept Strong Hold lak za kosu želimo imati u svom arsenalu beauty proizvoda.

Kao omiljeni izbor Olivie Wilde, ali i brojnih drugih celebrityja, ovaj lak za kosu dokazuje svoju učinkovitost u održavanju frizure netaknutom čak i u najzahtjevnijim situacijama. Ne samo da pruža snažnu čvrstoću, nego također štiti kosu svojim sastojcima. Sjajna frizura počinje i završava s pravim proizvodima, a ovaj je dostupan za kupovinu u brojnim salonima u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Opatiji, Kutini, ali i online putem linka, po cijeni od 25 eura.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka očekuje najopušteniji Božić ikada Miss7 Horoskop
Photo: Profimedia

Komentari 0