Life&style

Fish Delish restoran otvoren je i u Zagrebu, evo koji te riblji street food specijaliteti očekuju

  • Riblji street food restoran Fish Delish otvoren je u trgovačkom centru Avenue Mall u Zagrebu
  • Riblji specijaliteti u Fish Delishu spoj su tradicionalne recepture i modernih gastro trendova
  • U ponudi su burgeri, topli i hladni sendviči, salate, a sve po vlastitoj recepturi

Fish Delish street food temeljen na inovativnim ribljim jelima od sada mogu probati i Zagrepčani i to u Avenue Mallu. S postojećim restoranima u Murteru i Vodicama, Fish Delish je do sada poslovao isključivo na Primorju. Upravo zato je otvaranje poslovnice Fish Delisha u Zagrebu u nekoliko je pogleda drugačije u odnosu na poslovnice na moru. Za razliku od restorana na moru, radi se o cjelogodišnjem poslovanju, naspram sezonskog - dakle, restoran u Zagrebu će raditi tijekom cijele godine. 

Možda vas zanima Alchemist je najbolji restoran u Europi, goste impresionira nevjerojatnim iskustvom za sva osjetila Rubrika Life&style Life&style

Filozofija restorana je da namirnice vrhunske kvalitete, brzom pripremom i minimalnom obradom, uz priloge i umake vlastite recepture, formiraju u ukusno jelo koje je jednostavno za konzumaciju. U fokusu je, naravno, riba -  na jednostavan, brz, kreativan i zanimljiv način. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Fish Delish franšiza želi na suvremen način interpretirati riblja jela vlastite recepture te spojiti tradiciju i moderne gastro trendove. U formatu sve popularnijeg street fooda, u njihovoj ponudi nalaze se raznovrsna riblja jela, kao što su burgeri od tune, lososa i kozica, topli i hladni sendviči od kozica, hobotnice i tune, salate od sirove tune i lososa, tjestenine od kozica i lososa, kozice u tempuri ili XL kozice i druga jela, a svako jelo ima poseban naziv i svoju priču.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

U ponudi street food restorana su nezaobilazni burgeri - ali malo drugačiji. Tuna Steak Delish je njihovo prvo originalno jelo, a radi se o medium rare tuni s lisnatom salatom i Delish umakom u slasnom brioche pecivu. Salmon Delish burger mnogima je najdraži jer je sladak i ukusan. Grilane trakice lososa sa svježim krastavcima, cherry rajčicama, avokadom i Delish umakom u slasnom brioche pecivu čekaju te u ovom neobičnom burgeru.

Ukusno i zdravo: Omiljeni recept Julije Roberts za ljetnu fitness salatu

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Fish Delish topli sendviči za svakog su tko traži nešto originalno. Shrimp roll i shrimp tortilja su dva topla sendviča koja imaju u svojoj ponudi. Shrimp tortilja potpuno je drugačija i neočekivana nego što smo navikli. Kozice, julliene povrće, Koktel umak i grana padano u hrskavoj tortilji pravi su pogodak.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Njihove tjestenine su također posebnije. Spicy Shrimp potpuno je drugačija tjestenina. Spinosi ljutkasti tagliolini s umakom od cherry rajčica i kozica prepoznatljiv su potpis Fish Delish tjestenine.

Možda vas zanima Pet najljepših restoranskih terasa na svijetu: Iskustva i prizori koji ostaju upamćeni za cijeli život Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Zdravo, svježe i savršenog okusa - tako opisuje svoje salate, a u ponudi se nalaze Fantasy Tuna i Fantasy Salmon salata sa odličnim dodacima: rikota, jaje i razne vrste povrća.

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0