Life&style

Evo što ti horoskop predviđa za ovaj tjedan, mnogima se spremaju velike ljubavne promjene...

  • Zvijezde su nam poručile što sve možemo očekivati ovoga tjedna
  • Sudeći prema horoskopu, očekuje nas prava čistka kada su ljubavni odnosi u pitanju
  • Na poslovnom planu većini znakova zvijezde predviđaju vrlo uspješan radni tjedan 

Kraj studenoga donosi brojne zanimljivosti, posebnice na poslovnom planu. Dok u ljubavi iščekujemo razrješenje postojećih zavrzlama u poslu stremimo ka novim idejama i prilikama.Što su nam ovog tjedna prorekla zvijezde možeš otkriti u nastavku.

Možda vas zanima Ovu zimsku sezonu obilježit će tri modna komada - imaš li ih u ormaru? Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ovnove čeka vrlo ispunjen ljubavni tjedan. Zajedno s voljenom osobom prolazit ćete zanimljiva iskustva u kojim će obje strane otkrivati ponešto novo. Shvatit ćete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. Samci će također biti otvoreni za nova iskustva. Nalaziš se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju, a ovaj tjedan je prava prilika za to. Vrijeme je da se završe neke priče i okrenu novi listovi. Kod nekih pripadnika ovog znaka promjena će biti radikalnija stoga ne žurite. Ovaj tjedan bi mogao biti ispunjen stresnim situacijama stoga ne zaboravi pronaći vremena za sebe.

Bik

Tjedan pred vama idealan je za uživanje! Bez velike pompe znati ćeš cijeniti sitnice, a voljena osoba će ti uzvraćati jednakom mjerom. Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No, razrješenje ove situacije ovisit će o mnogo toga, stoga budi obzirna i profesionalna. Poznato je da su pripadnici ovoga znaka veliki gurmani, ali neka ovog tjedna vrijedi pravilo "manje hrane, više šetnje".

Blizanac

Blizance ovoga tjedna očekuju obiteljski izazovi koji će dobrim dijelom zaokupljati njihovu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti. Samci će biti skloniji vrijeme provoditi kod kuće. Ovaj tjedan za neke pripadnike ovog znaka mogao bi donijeti dosta borbe u poslu i karijeri. Stvari neće teći ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćeš da se situacija razbistri, a kad ti se učini da je sve jasno, uvidjet ćeš da samo nailaziš na  nova pitanja. Stoga, budi strpljiva i skromnija.

 

via GIPHY

Možda vas zanima Što te čeka 2020: ljubavni horoskop za tvoj znak za godinu koja nam stiže Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak

U tjednu pred nama Rakovi će zabljesnuti. Kamo god išli primijetit će da su mnoge oči uprte u njih. Pravo je ovo vrijeme za sve samce da krenu u izlaske jer bi se slučajni susreti mogli izroditi u lijepa poznanstva. Oni u vezama bit će sretni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat. Moguće je da će ti se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Također, stalno ćeš imati osjećaj da gubiš tlo pod nogama ili da sve ovisi o drugima, a baš ništa o tebi. Zapamti kako je sve ovo samo privremeno i dakako, prolazno.

Lav

Lavove očekuju poteškoće na ljubavnom planu. Peripetije u vašem privatnom životu nizat će se bez plana i mogućnosti odgode. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećeš moći kontrolirati. Kako bi izbjegla danje sukobe pokaži višu razinu tolerancije te više uvažavaj partnera. S druge strane, pripadnicima ovog znaka poslovni tjedan bit će vrlo uspješan. Što god se našlo na dnevnom redu, ti ćeš biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu riječ. Budi oprezna i zapamti kako je pri donošenju odluka od iznimne važnosti poštivati krajnji cilj. Za vikend se odluči na kratki izlet u prirodu kako bi napunila energiju.

Djevica

Male nesuglasice u osobnim odnosima bit će povezane s nesporazumima ili neiskrenostima. Ovog tjedna prakticiraj iskrenost u razgovorima i ne izbjegavaj potencijalno konfliktne teme. Također,  fokusirajte na ono dobro između vas. S lakoćom ćeš rješavati sve na što budeš nailazila u svom profesionalnom radu. Mnoge ćeš iznenaditi svojim liderskim sposobnostima. Bit ćeš omiljena u društvo pa rado prihvati pozive za druženja.

via GIPHY

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka uvijek riskiraju sve za ljubav - i oni bezuvjetno i beskonačno vole Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vaga

Ovaj tjedan proći će  u znaku kreativnosti posebno kada je romantika u pitanju. Pred tobom neće biti puno "vaganja" već češ sve moguće dvojbe riješiti kao od šale.  Ako još uvijek tražiš svoju ljubav, dotjeraj se i izađi među ljude - zabava je zagarantirana! Pripadnici ovog znaka spremni su se potruditi i na poslovnom planu! Pokrenut ćeš neke stvari koje možda neće odmah dati rezultate, ali bit ćeš na dobrom putu. Također, u realizaciji plana neće izostajati ni podrška kolega. Budi uporna!

Škorpion

Za Škorpione su dani pred nama rezervirani za obitelj te će težiti više vremena provoditi kod kuće. Oni u parovima prolazit će pomalo turbulentno razdoblje gdje će trebati otvoriti karte i jasnije definirati zajednički odnos. Ipak, razrješenje još uvijek nije na vidiku i neće sve biti jasno. S druge strane, na poslovnom planu ćeš se moći bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati i zaći u rutinu već hrabro stremi prema naprijed. 

Strijelac

Premda je turbulentno razdoblje iza njih, neki će Strijelci unatoč tome sumnjati u bolje ljubavne prilike. Ako te more ljubavne brige obrati se za savjet bliskoj osobi. Također, ovo nije razdoblje  u kojem trebaš samovati pa slobodno vrijeme ispuni kvalitetnim druženjem s dragim ljudima. Za razliku od ljubavnog, mnoge će se stvari uravnotežiti na poslovnom planu. Kolege će se rado oslanjati na tebe, a istovremeno ćeš pridonijeti razvoju novih ideja. 

 

via GIPHY

Možda vas zanima Horoskop: 2020. je godina velikih promjena, a bit će posebno sretna za 3 znaka Rubrika Life&style Life&style

Jarac

U osobnim odnosima Jarčevima će sve važnije biti zajedništvo i razumijevanje. Zato ćeš otvoriti svoje karte s povjerenjem i u nadi da će te druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćeš uspjeti svom planu, samo ne žuri. Radni tjedan pred tobom ispunjen je brojnim poslovnim zadatcima koje ćeš težiti što prije razriješiti. Poželjet ćeš osvježiti svoj stil pa je shopping pravo rješenje!

Vodenjak

Svoju silnu energiju uložit ćeš u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Nažalost, uloženi trud neće uvijek biti proporcionalan dobivenim rezultatima. Na poslovnom planu, svjesni si da polako dolazi vrijeme za borbu. Sve si spremnija jasno i glasno izraziti svoj stav i argumentirati svoja stajališta. Vodit ćeš se svojim intuicijom i znaj - nećeš pogriješiti! Budu ono što jesi i nemoj se pokolebati u dosezanju zamišljenoga cilja.

Riba

Ribama će ovoga tjedna prijati samoća i boravak kod kuće. Nemoj se začuditi ako se iznenada uloviš u analizi svojih prošlih veza i odnosa. No, nemoj previše pažnje pridavati prošlosti već izvuci zaključke za budućnost. U poslu te će te podržati stručnjaci i nadređeni koji će prepoznati tvoje kvalitete. Bit će ti drago, premda ćeš osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možeš raditi malo lakše i bez pritiska te se osloniti na one koji vas podržavaju. Opusti se uz ono što voliš i uživaj.
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0