Life&style

Ovu zimsku sezonu obilježit će tri modna komada - imaš li ih u ormaru?

  • Kad je moda u pitanju, novu zimsku sezonu obilježit će tri velika povratnička trenda, a posebno se veselimo udobnim teddy kaputima u najrazličitijim bojama
  • Ove zime očekuju nas i uzbudljivi beauty noviteti, a dolazak novog Bio-Oil gela na hrvatsko tržište jedan je od razloga zbog kojeg ćemo napraviti mjesta na svojim kozmetičkim policama
  • Na našoj listi našla su se i dva cool modna dodatka te jedan preparat bez kojeg ove zime ne možemo

Kraj godine je sve bliže pa našu pažnju sve više okupiraju modni i beauty proizvodi koje ćemo koristiti i nositi tijekom zimske sezone. U moru različitih preparata i modnih komada, našu pažnju najviše je privuklo ovih pet stvari koje ti donosimo u nastavku

1. Kaputi od umjetnog krzna

Kaputi od umjetnog krzna koji neodoljivo podsjećaju na omiljenog nam medvjedića iz djetinjstva i ove će se zime smjestiti na listu must have komada. Riječ je o predimenzioniranim, vrlo udobnim kaputima koji odlično griju u zimskim mjesecima, a pritom izgledaju vrlo stylish. Brojna dizajnerska imena uz pristupačne high street brendove i ove sezone ponudili su mnoštvo inačica ovih hit kaputa, a osim popularnih smeđih, ove zimske sezone nosit će se i boje

 | Autor: miss7/PR/@aline.kaplan miss7/PR/@aline.kaplan Odozgo prema dolje: Bershka (449,90 kn); Pull and Bear (399,90 kn); Zara (549,90 kn)

2. Bio-Oil gel za suhu kožu

Kad je riječ o beauty preparatima, za nadolazeću zimu već imamo svog favorita - Bio-Oil gel za suhu kožu koji dubinski hidratizira i njeguje kožu zahvaljujući svojoj uspješnoj formuli. Za razliku od drugih proizvoda dostupnih na tržištu koji u velikom postotku sadrže oko 70% vode, Bio-Oil gel za suhu kožu sadrži samo 3% vode, a ostalo su maslaci, ulja i voskovi. Naime, voda u dodiru s kožom isparava, dok je Bio-Oil gel u potpunosti aktivan. Ono što nas posebno veseli je što spomenuto ulje dolazi u novom revolucionarnom obliku gel-ulja. Lagana tekstura lako se nanosi i za jednaku površinu tijela treba značajno manje proizvoda nego kod nanošenja obične kreme ili losiona za tijelo. Čak 62% početnih korisnika je reklo da je Bio-Oil gel za suhu kožu bolji od svega što su do sada koristili za suhu kožu.Trebaš li još koji razlog da ga ove zime uvrstiš u svoju beauty rutinu?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Bio-Oil gel 50 ml  (60,00 kn)

Prijavi se i prva testiraj novi Bio-Oil gel za suhu kožu!

3. Beretke

Kape su jedan od onih modnih dodataka koji podižu svaku kombinaciju, a ako moramo odabrati jedan omiljeni model, naš izbor uvijek pada na - beretku. Modna dominacija ove popularne kape ne jenjava ni ove zimske sezone, a o tome svjedoče i brojne modne kuće i high street brendovi koji su ih uvrstili u svoje nove kolekcije. Posebnost ove kape leži u tome što pristaje baš svima pa je možeš nositi neovisno o svom obliku lica i u svoj stil unijeti dozu francuskog chica. 

 | Autor: miss7/PR/@roses_cloud miss7/PR/@roses_cloud Odozgo prema dolje: Mango (129,90 kn); Zara (119,90 kn); Stradivarius (69,90 kn)

4. Kaubojske čizme

Još jedan ultimativni sezonski hit za zimu zasigurno će biti i čizme u stilu divljeg zapada koje već sada naveliko dominiraju ulicama. Ovaj vrlo popularni model opisuje široka, čvrsta i stabilna potpetica te naglašeni špic na prednjem dijelu, a obično su ukrašene i koncem prošivenim detaljima. Pa, ako si u potrazi za novim parom čizama koje će se s lakoćom uklopiti u mnoštvo odjevnih kombinacija, ove zime nikako nećeš pogriješiti ako odabereš mega popularne kaubojke. 

 | Autor: miss7/PR/Instagram @collagevintage miss7/PR/Instagram @collagevintage Odozgo prema dolje: Stradivarius (699,90 kn); Zara (599,90 kn); Reserved (329,90 kn)

5. Matična mliječ

Još jedan beauty "preparat" bez kojeg ove zime ne možemo svakako je Medex matična mliječ s dodatkom vitamina D. Naime, matična se mliječ već stoljećima koristi za ljepotu kože zbog svojih antioksidativnih učinaka koji smanjuju bore i povećavaju elastičnost kože i tako pridonose mladolikom izgledu. Osim toga, ovaj "eliksir" mladosti stimulira i proizvodnju kolagena i time regulira starenje kože uzrokovano izlaganjem suncu. Usto, Medex matična mliječ sadrži dodatak vitamina D koji pospješuje rad imunološkog sustava, a budući da smo u jesenskim i zimskim mjesecima manje izloženi suncu koje pomaže našem tijelu stvarati ovaj vrijedan vitamin, to je još jedan razlog zbog kojeg se ovaj proizvod našao na ovoj listi. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Medex matična mliječ

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0