Life&style

Čokolada, šoping ili izležavanje: Otkrij o čemu je ovisan tvoj horoskopski znak

  • Vjerovala u astrologiju ili ne, sigurno često baciš oko na svoj horoskop 
  • I sigurno se često iznenadiš koliko je stvari „pogođeno“
  • Zvijezde doista mogu otkriti puno toga o nama – pa čak i kojoj smo ovisnosti sklone 

Sve mi imamo neki naš mali „neodoljivi grijeh“. Kod nekih je to šoping, možda previše čokolade ili pak ovisnost o serijama. Tvoj horoskopski znak otkiva ti o čemu si ovisna…

Bik 

Dugotrajno gledanje televizije nije ti nepoznato. Naime, maratonsko buljenje u TV ti je najdraži hobi. Kad jednom počneš gledati neku seriju, ne možeš prestati. Radije ponekad stisni „pauzu“ te izađi s prijateljima ili pročitaj neku dobru knjigu. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram


Ovan 

Ovisna si o sportu! Dvorana za fitness ti je drugi dnevni boravak, a bez dovoljno kretanja jednostavno nisi svoja. To je ovisnost na kojoj ti mnogi zavide. Međutim, budi oprezna – ne smiješ zapostaviti svoje prijateljice zbog sporta. 

Lav 

Dobar izgled i stil su za lavove – koji su rado u centru pažnje – jednostavno sve na ovom svijetu. Tvoj ormar je prepun odjeće. I svejedno ti je koliko ti je račun prazan, ništa te neće spriječiti da ispeglaš kreditnu karticu. Naime, ovisna si o šopingu! 

Rak 

Tvoja ovisnost: kauč! Najradije bi cijeli dan provela na njemu. Voliš ljenčariti i teško te je motivirati na aktivnosti na otvorenom. Pobijedi unutarnjeg ljenivca jer tvoji prijatelji te neće dugo tolerirati. 

 

Strijelac 

Strijelci su ovisni o tulumarenju. Jednostavno se ne možeš isključiti i opustiti. Tebi je večer na kauču strava i užas. Stalno moraš biti u akciji i uvijek si u potrazi za uzbudljivim pustolovinama. 

Škorpion 

Najbolje nije dovoljno dobro za tebe! Pali te skupi dizajnerski outfit, kupuješ isključivo vrhunske marke te jedeš u skupim restoranima. To se često vidi na tvom računu – živiš iznad svojih mogućnosti i loša si s financijama. 

Vaga 

Vage su željne harmonije. Noćna mora ti je ako moraš biti sama. Ovisna si o vezama. Uvijek trebaš nekoga uz sebe, a kad se zaljubiš, stalno visiš uz lika. Pazi da takvo tvoje ponašanje ne uništi vezu. 

 

Jarac 

Jarci stalno paze na svoju figuru. Nema dijete koju nisi već isprobala. Prehrana ti je prilično važna te se svakodnevno baviš svojim menijem. Ali, budi oprezna i radi to s mjerom i ciljem. Nezdrava prehrana brzo može postati opasna. 

Ribe 

Ribe su ovisne o pažnji. Ako ti nešto ne ide kako si zamislila, možeš postati prava kraljica drame i privući sve poglede na sebe. Međutim, nemoj pretjerivati – mogla bi izgubiti neke prijatelje. 

Blizanci 

Blizancima bi trebala „digitalna detoksikacija“ – naime, stalno su na  Instagramu i drugim društvenim mrežama. Bez mobitela si živčana i poludiš ako ti se baterija slučajno isprazni. 

Djevica 

Tvoj problem je ljubomora. Kontroliraš mobitel svog partnera i već kod najmanje sitnice postaješ superljubomorna furija. I ne samo to: ako te netko odbije, sklona si postati stalkerica. 

 

Vodenjak 

Vodenjaci su ovisni o igricama. Dok su to bezazlene igrice na mobitelu, to je još u redu. Opasno je kad se redovito počneš logirati na gaming-stranice ili online-casino te igraš za novac. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0