Life&style

Evo što smo sve proživjeli u 2021. - ni turske sapunice ne bi mogle bolje!

  • Godina 2021. ostat će nam u posebnom sjećanju - baš kao i mnoge sapunice
  • Turbulentni događaji i neočekivani prevrati - ova je godina bila potpuna suprotnost suptilnoj 2020. godini koja je svijet okrenula naglavačke pojavom svjetske epidemije
  • Puno se toga događalo u proteklih 365 dana, a evo koje su to domaće i svjetske zvijezde unijele najviše drame u naizgled mirne živote hrvatskih građana

Bio je petak - dan kad je započela 2021. godina. Sada, pred njezin kraj, preleti nam pred očima sva hrpa događaja koji su nam je obilježili. Približava se novi petak, kad ćemo je konačno ispratiti. I sada, u ovih 365 dana, možemo zaključiti da je niti španjolske, turske, a još manje indijske sapunice nisu mogle bolje zaplesti.

Život piše najbolje priče, a evo što je to pisao na domaćoj i svjetskoj sceni! Donosimo pregled najšokantnijih trenutaka.

via GIPHY

1. Goran i Hana. I Claudia. I Hana

Krenulo je sve još početkom godine s Goranom i Hanom. Gospodin Savršeni i njegova još savršenija djevojka djelovali su kao skladan par, a onda odjednom, nakon što joj je rekao da je voli, Goran ostavlja Hanu i vraća se u zagrljaj bivšoj djevojci! Pomiri se tako s Claudijom, a onda kroz nekoliko mjeseci ostavlja Claudiju da bi se pomirio s Hanom. Ali nije to sve. Goran i Hana nedavno su zajedno tužili Claudiju koja im je ogrebala auto, prijetila im i uhodila ih, a Hana ističe kako je Claudija i dalje uporno kopira. Nakon toga Hana i Goran najavili su odlazak na Tajland, što dalje od svih toksičnih problema.

Hana Rodić i Goran Jurenec | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Hana Rodić i Goran Jurenec

2. Hana Huljić i Petar Grašo

Javnost je zatim dočekala vijest o vezi Hane Huljić i Petra Graše. Nakon 26 godina veze s Danijelom Martinović, Grašo je ubrzo nakon prekida uplovio u novu vezu i to s 14 godina mlađom djevojkom.

Možda vas zanima Hana Huljić za 31. je rođendan objavila sliku iz djetinjstva. Sve ipak više zanima vijest o vjenčanju Rubrika Life&style Life&style

Na njegov su račun ubrzo krenule razne šale, ali činjenica je da je sada s mladom pjevačicom kojoj je donedavno dolazio na dječje rođendane. "Pa ti zovu Grašu na rođendan", pisali su mediji. Osim toga, šuška se i da ove godine zaljubljeni par planira i vjenčanje.

3. Brak na prvu

A ako ne ide nakon više godina veze, možda ide "Brakom na prvu". Ovaj je popularni show hrvatske gledatelje prikovao za male ekrane jer i dalje svi u ljubav vjeruju. Dok ne pukne, jer Sanela i Edin upravo su nam to priuštili! Krenulo je nakon silnih trzavica tijekom kojih je Sanela prekinula s Jasminom, a Edin s Ernom, i napokon je otkrivena njihova tajna romansa.

 | Autor: RTL RTL Kandidati showa "Brak na prvu" Sanela i Edin priznali su svoju vezu javnosti, a ubrzo je sve završilo prosidbom. I baš kad pomisliš kako život piše najljepše priče, evo još jednog raspleta! Sutradan stiže vijest da više nisu zajedno, ona je napustila Bosnu i više se nije vratila. Edin je tada shvatio da zaslužuje bolje. I ne, nije to sve - Sanela ne vraća prsten!

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka posebno uživaju gledajući realityije. Jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

4. Povratak otpisanih - Bennifer 

S druge pak strane, svijet su oduševile i obnove nekih ljubavnih veza. Tako su mediji jedva dočekali novi plamen stare romanse kad se počelo šuškati o Benifer. Zapravo, kad bolje razmislimo, ove godine u fokus su se vratile 2000-te pa nas ljubav Bena Afflecka i J.Lo vraća baš u mlađe dane. Osim toga, nakon njihovih neuspjelih veza lijepo je znati da sada u potpunosti uživaju u svojoj ljubavi! Trebalo je samo 20 godina, nešto djece, pokoja rastava i malo ozbiljnije godine. Ali nada nikad ne umire!

via GIPHY

5. Faca i Carrie

Osim toga, dočekali smo i nastavke obožavane serije toga doba, "Seks i grad". "I samo tako..." vratili smo se u zagrljaj Face i Carrie s vjerom da prava ljubav preživi sve! Oživjele su sve bajke, sve romantične komedije dobile smisao, sve crvene zastavice odjednom su nestale...

via GIPHY

Osim kad je došla prva epizoda pa Faca odmah umre. I još se sazna da je lagao Carrie. I onda ga u stvarnom životu optuže za silovanje. Još k tome detalj - u vezi je već 20 godina, od toga u braku skoro 10, i to s 24 godine mlađom ženom. A Božić je proveo sam na klupici u parku. Pa ti radi remake serije... 

via GIPHY

6. Maja Šuput i Bloom

Ljubav je izgleda obilježila i ovu godinu, a kruna ljubavi stigla je i našoj pjevačici! Maja Šuput u ožujku je rodila prvo dijete, sinčića Blooma, a taj događaj nije raznježio samo obitelj Šuput - Tatarinov, već i hrvatsku javnost. Tako se 17.ožujak ozbljno razmatrao kao mogući državni praznik!

via GIPHY

7. Ivana Mišerić i afera parizer

Naša radijska voditeljica uzburkala je javnost kad je, sasvim nedužno, na svojim društvenim mrežama podijelila nezadovoljstvo jer joj je prodavač spakirao kraj parizera. Sasvim legitimno pitanje oko toga što se događa s krajevima salama izazvalo je lavinu podijeljenih emocija i odjednom postalo državna afera broj jedan. Jer što je u Hrvatskoj važnije od kraja parizera?!

8. Lana Jurčević i javni život na vagi

Lanu Jurčević kolege su na televiziji javno prozvali da je - debela. Sudili su joj Neven Ciganović i Lidija Bačić koji su odlučili promovirati zdrav život i autentičnost pa dati Lani nekoliko korisnih savjeta. Na to im je odgovorila da jedini problem koji vidi je taj da mora pospremiti stan, a usput je pokazala i srednji prst. Jednostavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

9. Nina Badrić

Nina Badrić otkrila je da je odbila poziv na večeru slavnoga holivudskog glumca - Kevina Costnera! I to sve, kako je sama priznala, jer je bila zaljubljena u nekog frajera, točnije - idiota, iz Zagreba. Ma živote, okrenuta kornjačo.

via GIPHY

10. Kim Kardashian na Met Gali

Met Gala modni je događaj godine i dosad su nas modne kombinacije ostavljale bez daha. Ovaj put ostali smo zapanjeni odabirom Kim Kardashian u... elegantnom i živopisnom modelu koji potpisuje Demna Gvasalia, kreativna direktorica kuće Balenciaga. Iako je poruka koju su slale svijetu bila izuzetno snažna, javnost, kakva jest, odlučila je da se ovim odabirom treba zabaviti. Nastala je hrpa memeova, a jedan lako možemo poistovjetiti s 2021. godinom.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

11. Facebook više nije Facebook

Kad misliš da ti je u životu dosta drame i da se u neke stvari ipak možeš pouzdati, tu je Facebook da te razuvjeri! Jer nije to više Facebook, sad je Meta - mjesto za evoluciju i socijalizaciju van svih zamišljanja. A naši su se roditelji taman navikli na fejs. I sad opet sve ispočetka! 

 | Autor: Twitter Twitter

Šalu na stranu, bilo je tu i jako puno drugih (važnih) trenutaka. Draga 2021. godino, kako god okrenemo, zbilja si nam život pretvorila u sapunicu, hvala.

via GIPHY

Sad možemo i s malo manje zapleta u novu 2022. Ili ipak nije dovoljno drame? 

via GIPHY

 

 

 

 

 

Photo: miss7

Komentari 0