Life&style

Ova tri horoskopska znaka posebno uživaju gledajući realityije. Jesi li među njima?

  • Ukućani te zezaju jer pobožno pratiš Ljubav je na selu, Život na vagi i/ili Gospodina Savršenog?
  • Tko ih šiša! Svi mi imamo svoja mala zadovoljstva, i ne moraju uvijek biti jako pametna i korisna
  • A ovo je možda zapisano među zvijezdama: neki znakovi obožavaju dramatiku reality showova

Otkad postoje reality showovi, od Big Brothera do Braka na prvu, od Shopping kraljice do raznih talent natjecanja vode se rasprave isplati li ih se uopće gledati. Jedni tvrde da su to gluposti i gubitak vremena, drugi uživaju u njima iz večeri u večer, sasvim spokojni što prate kako se stvar razvija između Milojka i Milijane, a ne čitaju Krležu. Ponese te ta dramatika, uživiš se u sudbinu natjecatelja, možda i sprdaš kako je sve grozno i glupo - i dalje gledaš.

Možda vas zanima Evo gdje možeš kupiti školske ruksake za 26 kuna Rubrika Life&style Life&style

Nije reality za svakoga, ali nije ni za osudu ako je baš to tvoj, kao što Amerikanci kažu, guilty pleasure. Svađe, drama, tračevi ne zabavljaju svakoga, ali neke ljude da. I zato ih obožavaju. Posebno pripadnici nekih horoskopskih znakova, kažu astrolozi. Da vidimo, tko to tako uživa u neočekivanim zapletima i dvostrukim ljubavnim aferama? 

1. Blizanci

Blizanci su generalno vrlo otvoreni prema ljudima i lako započinju razgovor i s nepoznatima. Vole ljude i zanimaju ih. Također, vrlo su znatiželjni što je općenito pohvalna osobina - tako doista nauče štošta u životu i bave se najrazličitijim stvarima. A znatiželja je jaka i kad se radi o novostima ili tajnama u tuđem životu. Stoga ne uznenađuje što vole svoje slobodno vrijeme provoditi zavirujući u tuđe sudbine - gledajući reality show.  

via GIPHY

2. Strijelac

Ovom horoskopskom znaku nikad dosta realityja, ali iz sasvim drugih razloga nego blizancima. Strijelac obožava kritizirati, huditi, zgražati se nad drugim ljudima. Naravno, to je mnogo prihvatljivije raditi ispred televizora gdje ga nitko ne vidi i ne čuje - prvenstveno oni o kojima govori. U stvarnom životu nikad nikome ne bi u lice izgovorio takve riječi. Realityji su njegov ispušni ventil - može otvoreno reći što misli bez da povrijedi ičije osjećaje. 

via GIPHY

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka vole njuškati i vjerojatno će uhoditi partnera Rubrika Life&style Life&style

3. Ovan

I ovnovi su često fanovi realityja. Komentirati tuđe živote, pratiti svađe i dramatične preokrete nijihova je tajna strast. Zapravo, bolje od gledanja realityja za jednog bi ovna bilo da sam stane pred kamere i osobno sudjeluje u toj drami, zakuhava napete situacije, prepucava se s onima koji misle drukčije od njega. Ovnovi uvijek traže priliku da pokažu svoje glumačke vještine, a još više vole biti u središtu akcije i predvoditi je. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0