Life&style

Eva Longoria prodaje predivno imanje na Beverly Hillsu okruženo zelenilom, prepuno boja i topline

  • Moćni par iz holivudske estrade, Eva Longoria i José Bastón, prodaju svoje imanje na Beverly Hillsu 
  • Za svoj bivši dom traže 22 milijuna dolara, ali imanje doista izgleda vrlo impresivno
  • Vila ima osam spavaćih soba, devet kupaonica, prekrasan bazen, vinsku sobu, knjižnicu i još hrpu drugih luksuznih dodataka

Eva Longoria, udana u Meksiku 2016. godine za Josea Bastona, glumica, producentica i poduzetnica, te njen suprug, iskusni medijski poduzetnik, namjeravaju gotovo udvostručiti svoj novac na površini od gotovo 1,5 hektara koju su skupili prije nešto više od pet godina za 13,5 milijuna dolara. Isprepletena vijugavom privatnom uličicom visoko u kanjonu Benedict i dodatno ojačana elektroničkim vratima i sigurnosnim sustavom s kamerom, prostrana moderna vila ima osam spavaćih soba i devet kupaonica, plus još par toaleta, na prostranih nešto više od 1000 metara kvadratnih.

 | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo  | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo

Gotovo minimalistička izvedba velebne španjolske kolonijalne vile, dvokatna je građevina bila svježe preuređena te je ispunjena kamionima prigodnog namještaja. Osim toga, Longoria je prošle godine u jednom intervjuu izjavila da je Bastón strastveni kolekcionar umjetnina i „frustrirani arhitekt-dizajner interijera“ koji gravitira prema čistom, suvremenom stilu koji ne žrtvuje udobnost ili život.

 | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo  | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo

Možda vas zanima Zavirili smo u nevjerojatnu 'nevidljivu kuću' u američkoj pustinji koju obožavaju poznati i slavni Rubrika Life&style Life&style

I doista, iza lakiranih crvenih ulaznih vrata u nijansi trešnje, dom je pun toplih, organskih tekstura i luksuznih završnih obrada, briljantnih boja i mnoštva modernih umjetničkih djela. U blagovaonici se nalazi slika Damiena Hirsta u obliku srca, koju je Bastón dao Longoriji kad su saznali da je trudna, i još jedno kultno Hirstovo djelo u voluminoznom predvorju dvostruke visine koje je obasjano prirodnim svjetlom zahvaljujući masivnom svjetlarniku.

 | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo  | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo

Ostale značajke uključuju klimatiziranu vinsku sobu, knjižnicu, sofisticirani kućni ured i medijski salon s kazališnim zastorima od bogatog grimiznog baršuna sa sivom sofom od buklea.

Najpoznatija po ulozi Gabrielle Solis u seriji 'Očajne kućanice',  Longoria nije ni očajna, a ni kućanica u bilo kojem tradicionalnom smislu te riječi, ali uživa u domaćem užitku kuhanja za svoju obitelj i prijatelje. Premda je rekla kako bi voljela da bude veća, kuhinja joj je najdraža prostorija u kući. Strastvena kuharica, koja je nedavno lansirala liniju posuđa i marku tekile, ima mnogo prostora za pultom i sunčani prostor za doručak koji se otvara prema dvorištu. Tu je i zasebna, prostrana i dobro opremljena pripremna kuhinja za zabavu.

 | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo  | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo

Brojni sadržaji u dvorištu uključuju bazen i spa s plavim mozaikom, kabinu uz bazen s teleskopskom staklenom stijenom, puno zimzelene umjetne trave, golemu terasu s panoramskim pogledom na kanjon i profesionalnu teretanu smještenu u staklenom paviljonu u obliku slova 'L'. 

 | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo  | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo

Postavljeno ispod i izvan vidokruga kuće, osvijetljeno tenisko igralište prekriveno je umjetnom travom i sadrži nekoliko dječjih igrališta i kućicu s šatorom s prikladnim mjestom za piće.

Godine 2015., prije nego što su Longoria i Bastón postali par, Longoria je 2015. dala više od 11,4 milijuna dolara za kompleks Hollywood Hills koji je bio u vlasništvu Toma Cruisea, ali je pretrpjela golem gubitak od dva i više milijuna dolara kad je konačno prodan 2020. nakon više od dvije duge godine na tržištu. 

 | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo Kuća Eve Longorije | Autor: Anthony Barcelo Anthony Barcelo Kuća Eve Longorije

Longoria još uvijek posjeduje kuću skrivenu niz zatvorenu stazu u podnožju iznad plaže Zuma u Malibuu koju je kupila prije otprilike 15 godina; ona i Bastón također imaju dom u Mexico Cityju, gdje žive pola radnog vremena.

Možda vas zanima Mark Wahlberg odselio je iz ove divne vile na Beverly Hillsu nakon dugo godina, mjesto je pravi raj Rubrika Life&style Life&style
Photo: Anthony Barcelo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Da mogu kupit kupio.bi😉