Life&style

Mark Wahlberg odselio je iz ove divne vile na Beverly Hillsu nakon dugo godina, mjesto je pravi raj

Prostrana vila od 2830 četvornih metara ima 12 spavaćih soba i 20 kupaonica. Imanje od 6,2 hektara nalazi se u ekskluzivnoj zatvorenoj zajednici North Beverly Park.

 | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo

Dugogodišnji dom glumca Marka Wahlberga i njegove supruge Rheae Durham te četvero djece uključuje fitness centar, gdje je Wahlberg snimao svoju intenzivnu rutinu vježbanja te objavljivao na društvenim medijima, teniski teren, kućno kino, njegovane vrtove, golf igralište s pet rupa, skate park i luksuzni bazen.

 | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo  | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo  | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo

Možda vas zanima Novi dom J. Lo i Bena Afflecka: Pogled u predivnu kalifornijsku vilu u kojoj će živjeti slavni par Rubrika Life&style Life&style

Dizajniran od strane arhitekta Richarda Landryja, koji je stvorio domove za Sylvestera Stallonea, Toma Bradyja i druge slavne osobe, kolosalna vila također se može pohvaliti dvokatnim ulaznim predvorjem, prostorijama za osoblje, podrumom za vino/cigare i salonom za degustaciju/pušače.

 | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo

Wahlberg je posjed imao više od desetljeća. Zapisi pokazuju da je 2009. godine platio 8,25 milijuna dolara za zemljište i doveo projektanta Richarda Landryja da uredi kuću. Landry, poznat po projektiranju palača za ultra-bogate, završio je palaču nadahnutu Francuskom pet godina kasnije.

Raskošna mješavina dizajna nadahnutog Europom i modernih sadržaja, trokatna kuća pregršt ekstravagantnih prostora ima i dvokatnu knjižnicu i kino. Wahlberg, rodom iz Massachusettsa, dodao je košarkaško igralište u stilu Boston Celticsa.

 | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo  | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo

Prodaja raskošne vile uslijedila je nakon Wahlbergove objave da je napustio Kaliforniju i otišao u Nevadu.

„Želim raditi od kuće“, izjavio je glumac u jednom intervjuu. „Preselio sam se u Kaliforniju prije puno godina kako bih se bavio glumom, a sve vrijeme dok sam bio tamo snimio sam samo nekoliko filmova“. 

 | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo  | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo

Glumac filma 'Otac Stu' s Durham dijeli četvero djece: Ellu, 19; Mihaela, 16 godina; Brendana, 14 godina; i Grace, 13.

 | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo

 | Autor: Antony Barcelo Antony Barcelo

„Došli smo ovamo samo da sebi damo novi izgled, novi početak za djecu, a ovdje postoji mnogo prilika. Stvarno sam uzbuđen zbog budućnosti“, dodao je Wahlberg o Nevadi.

Zamijenio je raskošni Los Angeles za 15,6 milijuna dolara vrijednu parcelu od 2,5 hektara u području Las Vegasa. Ima planove za stvaranje 'najsuvremenijeg studija', otkrio je, dok također namjerava izgraditi tvornicu za svoju tvrtku za sportsku odjeću 'Municipal', koju je suosnovao 2019. godine.

Jim Carrey prodaje svoju kuću u Los Angelesu Možda vas zanima Jim Carrey prodaje raskošno imanje u Los Angelesu, evo kako izgleda vila u kojoj je živio 30 godina Rubrika Life&style Life&style
Photo: Antony Barcelo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Odlicna vila