Life&style

Novi dom J. Lo i Bena Afflecka: Pogled u predivnu kalifornijsku vilu u kojoj će živjeti slavni par

  • Slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck pronašli su, nakon dugotrajne potrage, novi bračni dom
  • Kupili su velebnu vilu u Los Angelesu navodno za 34,5 milijuna dolara
  • Sa sedam spavaćih soba i brojnim kupaonicama, ovo imanje ima i više nego dovoljno prostora za slavni par i njihovu veliku obitelj

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su vilu vrijednu više milijuna dolara u dijelu Los Angelesa prepunom hollywoodskih zvijezda. Prostrano imanje u rezidencijalnoj četvrti Pacific Palisades prodavalo se za cijenu od 34,5 dolara.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Bile su potrebne dvije vrlo duge godine potrage za kućom, ali čini se da su Ben Affleck i Jennifer Lopez spremni sklopiti posao i kupiti novu nekretninu. Sa sedam spavaćih soba i brojnim kupaonicama na 1400 četvornih metara stambenog prostora, ovo imanje ima dovoljno prostora za Bennifere i njihovu sveprisutnu pratnju.

Jim Carrey prodaje svoju kuću u Los Angelesu Možda vas zanima Jim Carrey prodaje raskošno imanje u Los Angelesu, evo kako izgleda vila u kojoj je živio 30 godina Rubrika Life&style Life&style

Vila je izgrađena prošle godine i cijenjena je 34,5 milijuna dolara. Kuća još nije službeno prenesena na slavni par, tako da ostaje nepoznato koliki su popust kupci ispregovarali. Ali, imanje od jednog hektara prvi put se pojavilo na tržištu prije manje od mjesec dana, pa su vjerojatno platili iznos vrlo blizu tražene cijene.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Vila je opisana kao 'tradicionalna kuća u stilu Hamptonsa', a elegantna kuća je zaklonjena od ulice visokim zidovima i živicom. Autohtona stabla platane okružuju imanje. Tu je i klimatizirana garaža za šest automobila za stanare.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Vila ima drvene podove i prigušenu neutralnu paletu boja. Prirodno svjetlo preplavljuje dnevnu sobu i blagovaonicu opremljenu kaminom, a kućna knjižnica ima izravan pristup natkrivenoj terasi idealnoj za objedovanje, druženje s obitelji i zabavu na otvorenom. Također su dostupni kino, teretana, vinski podrum i spa.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Imanje ima četiri kuhinje: gurmansku kuhinju i odvojenu kuhinju za poslugu u glavnoj kući, plus potpunu vanjsku kuhinju. Četvrta kuhinja nalazi se u zasebnoj gostinjskoj kući, koja također sadrži vlastiti dnevni boravak, blagovaonicu i spavaću sobu. Što se tiče glavne kuće, u njoj se nalazi ukupno šest spavaćih soba s raskošnim primarnim apartmanom koji nudi dnevni boravak, dvije kupaonice, dvostruke ormare i balkon s pogledom na bujno dvorište.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Vani je bazen tamnog dna okružen velikom terasom, a tu su i travnate površine za igru.

 | Autor: Berkshire Hathaway HomeServices Berkshire Hathaway HomeServices

Slavnom paru novac očito nije problem, a kućnom budžetu zasigurno će pomoći i pozamašna svota od prodaje nekretnina. Naime, Lopez prodaje svoju kuću na Bel Airu nalik odmaralištu 42 milijuna dolara, a Affleck je prošle godine prodao svoju momačku kuću za 28 milijuna dolara.

 | Autor: Berkshire Hathaway HomeServices Berkshire Hathaway HomeServices

Možda vas zanima Raj u Alpama: Ovo je jedna od najromantičnijih kućica za odmor koje smo ikad vidjeli Rubrika Life&style Life&style
Photo: Realtor.com
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Iz dvorca u dvorac