Life&style

Ella Dvornik pokazala kako izgleda sada kad je smršavila 9 kilograma, a kako je izgledala ovog ljeta

  • Ella Dvornik-Pearce pohvalila se kako je sretna sa svojom trenutnom figurom, no nada se da će se do ljeta - udebljati
  • "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana" recept je za uspjeh Elle Dvornik koja je u kratkom videu pokazala kako je izgledala ljetos i sada
  • Ella je izgubila 9 kilograma, a do ljeta želi dobiti na mišićnoj masi i sigurni smo da će joj to poći za rukom 

Naša influencerica Ella Dvornik-Pearce posljednjih mjeseci predano radi na svojoj figuri i dostiže svoj cilj. Podijelila je svoju transformaciju u kojoj je izgubila 9 kilograma, pokazavši kako je izgledala ovog ljeta i kako izgleda sada. A nada se da će do ljeta vaga pokazivati više, ali tako da dobije na mišićnoj masi. "S 63 na 54; s ljeta na zimu. A iduće ljeto se nadam opet višku kila, al' u mišićima", napisala je Ella u opisu videa.

Možda vas zanima Ella Dvornik proslavila 31. rođendan i objavila video vrućeg plesa kraj Charlesa Rubrika Stars Stars

"Jesi koristila koje dodatke prehrani, suplemente ili kako se to već zove uz vježbe i zdravu hranu?", upitala ju je jedna pratiteljica, a Ella je odgovorila: "Da koristim i carnitin i kreatin prije treninga. Fat binder prije obroka i pijem proteine u prahu s mlijekom od lješnjaka." Video je odmah dobio mnoštvo komentara: "Top si , mamasita", "Znači brutalno izgledaš! Brutalnooooooo!!! Sad krećem i ja!!!!", "Tako se to radi, zimi se priprema tijelo za sljedeće lito."

"Ovo je već neka druga dimenzija. Zaista nije stvar kila, mišići, naravno, definirani. Ali ća meni najviše upada u oči jest držanje ramena, kralježnica... baš onako top topova. Sigurno se i puno bolje osjećaš. Da skratim, izgledaš zdravo, zadovoljno i dovoljna samoj sebi. Ma divota. Ovo je pohvalno uz dvije male balavice... kapa do poda... nastavi jače, žešće... za sebe... ma i inače si mi skroz simpa i ludo opičena šinjorina", samo su neki od komplimenata Elli.

Ella Dvornik: "Pukli su mi silikoni. To je obični žele, što da ti kažem!"

 | Autor: Screenshot Instagram@hanii_official Screenshot Instagram@hanii_official

Nedavno se pohvalila novim izgledom no i napisala kako mrzi teretanu, ali jako je dobar osjećaj vidjeti rezultate na tijelu, što je motivira da nastavlja dalje. Na pitanje "Kako?", Ella kaže: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana". Za njezinu liniju zaslužna je trenerica Maja Davašić koja je ne pušta kući sve dok ne odradi cijelih sat i pol vježbanja. "Mrzim ići u teretanu, al' je brutalan osjećaj probudit se ujutro i vidjet rezultate", napisala je Ella uz fotografiju svog trbuha. Pored nje stavila je fotografiju svog "ciljanog trbuha" kakvom se nada nakon par godina vježbanja.

Možda vas zanima Ella Dvornik objavila urnebesan video: Evo kako Charles uči hrvatski jezik! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@propertybrothers

Komentari 0