Life&style

Ella Dvornik podijelila koristan savjet svima onima koji tek kreću vježbati i žele transformirati svoje tijelo

  • Ella Dvornik je prošlog ljeta krenula u fizičku transformaciju koja uključuje strogi režim prehrane i redovito vježbanje
  • S obožavateljima rado komentira svoje iskustvo i motivira ih na promjenu
  • Iako zadovoljna rezultatima, Elli se učinilo kako u zadnjih nekoliko mjeseci stagnira, sve dok nije napravila jednu stvar

Naša najpoznatija influenserica, Ella Dvornik, svojim pratitetljima rado dijeli vlastita iskustva s treningom i zdravom prehranom - režim s kojim je započela prošlog ljeta s ciljem transformiranja svoga tijela. Iako za sebe često kaže kako je lijena i teško joj se motivirati na vježbanje, kao i na "dosadnu prehranu", Ella je ustrajna u svome naumu i rezultati su itekako vidljivi. 

Prije nekoliko mjeseci podijelila je video u kojem se jasno vidi transformacija trbuha. 

 | Autor: Screenshot Screenshot Influenserica Ella Dvornik pokazauje rezultate vježbanja

U najnovijim pričama na Instagramu influenserica je otkrila kako je u zadnje vrijeme bila pomalo zabrinuta jer joj se činilo da od studenog ne napreduje te kako je razmišljala o tome što radi krivo. Međutim, gledajući svoje videe od prije nekoliko mjeseci, uvidjela je da se itekako nešto promijenilo te je došla do važnog zaključka i savjeta za sve one koji tek kreću u trening i transformaciju svoga tijela. 

Možda vas zanima Nikako ne možeš početi vježbati? Trenerica otkriva kako ćeš uspjeti Rubrika Life&style Life&style

"Preporučam vam da ako ste sad krenuli vježbat, da barem jednom tjedno napravite video sebe kako idete u krug i napravite fotke. Ja sam danas, razmišljajući kako se ništa nije dogodilo, vidjela da se itekako nešto dogodilo i sad ću vam pokazat točno na što mislim," govori Ella u storiju na Instagramu. 

Usporedni video podijelila je i na Facebooku.

Pratitelji su influenserici i fitness entuzijastici redom pisali pohvale i čestitke, iskreno se diveći njenim rezultatima. "Svaka čast na volji", "Ideš mi na živce koliko dobro izgledaš", "Trud se definitivno isplatio. Bravo Ella!", pisali su ispod objave.

Ako vježbaš, a ipak ne vidiš rezultate, isprobaj ovaj jednostavni plan

Ella je još jednom ponovila. "Poanta je da ako krećete s fizičkim aktivnostima, napravite video bez obzira što mislite da se ništa nije promijenilo. To će vam pomoći kada padnete u bed i mislite da se ništa nije desilo, da vidite kako itekako je i ne padnete u bed."


 

Photo: Instagram @elladvornik

Komentari 0