Life&style

'Dosje Ipcress': Britanska špijunska serija prava je siječanjska poslastica na Pickbox NOW

  • Vjerojatno ne postoji bolji mjesec u godini za binganje omiljenih filmova i serija od siječnja
  • Jedan od boljih prijedloga stiže sa Picbox streaming platforme, a radi se o britanskoj špijunskoj triler seriji
  • Serija je adaptacija romana 'The Ipcress File' Lena Deightona iz 1962., ali priča je opsežno prerađena

Siječanj je idealan mjesec za binganje omiljenih filmova i serija. Početak godine i ne mora biti pretjerano depresivan pošto nam streaming servisi serviraju hrpu odličnog sadržaja za gledanje. Topla dekica, omiljeni napitak i duge večeri uz televizor i odlične sadržaje ne zvuči nimalo loše. 

Serija 'Idol' Možda vas zanima Ovih 10 serija nam stiže u 2023. i već im se jako veselimo Rubrika Life&style Life&style

Jedan od boljih prijedloga stiže i sa Pickbox streaming platforme. Britanska špijunska triler-serija 'Dosje Ipcress' na Pickbox NOW stiže 16. siječnja. Smještena u 1963. godinu, za vrijeme hladnog rata, ova serija oduševit će sve obožavatelje krimića i špijunskih serija.

 | Autor: Pickbox NOW Pickbox NOW

Serija je adaptacija romana 'The Ipcress File' Lena Deightona iz 1962. Priča je opsežno prerađena, radnja i neki likovi radikalno su izmijenjeni te je dodano mnogo novog materijala, čineći TV seriju značajno drukčijom od Deightonova originala.

Možda vas zanima 6 odličnih knjiga koje su postale hit serije kojima se veselimo u 2023. godini Rubrika Life&style Life&style

U središtu priče je Harry Palmer, bivši krijumčar koji nevoljko postaje špijun i nađe se u središtu opasne tajne misije u kojoj mora upotrijebiti svoje veze kako bi pronašao nestalog britanskog nuklearnog znanstvenika. Radnja nas je dovoljno zaintrigirala pa će 'Dosje Ipcress' biti jedna od serija na našem popisu za siječanj.

 | Autor: Pickbox NOW Pickbox NOW

Photo: Pickbox NOW

Komentari 0