Life&style

Dolazi nastavak Snježnog kraljevstva i saznali smo sve detalje! Evo što nas sve očekuje...

  • Ove jeseni stiže nam dugoočekivani nastavak hita Snježno kraljevstvo!
  • Osim poznatih likova ovaj put vidjet ćemo i barem dva nova, među kojima i majku popularnih sestara
  • Elsa ovaj put kreće na put samootkrivenja, a otkrili smo i koji nas to još sočni dtalji očekuju...

Popularan crtani film Frozen ove jeseni dobiva svoj dugoočekivani nastavak. Gotovo šest godina fanovi s nestrpljenjem čekaju nove zgode likova iz Snježnoga kraljevstva, a taj je trenutak stiže u studenom. Već je poznato da je nekoliko članova glumačke ekipe i kreativnoga tima reklo da je ovaj film jednako dobar, ako ne čak i bolji od originala, a saznali smo što nas to sve očekuje u drugome dijelu.

Bit će tu ponovno omiljeni likovi kao što su Elsa, Anna, Kristof, Olaf, Sven i trolovi, ali i oni manje dragi, kao što je Hans. Njima će glasove posuditi isti glumci, a to znači da ćemo ponovno slušati i Kristen Bell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Disney (@disney) am

Međutim, na ekranima će se pojaviti i barem dva nova lika. Jedan od njih je poručnik Matthias, kojem će glas posuditi Sterling K. Brown, a drugi je Elsina i Annina majka, kraljica Iduna, koju će pratiti Evan Rachel Wood. Iako je majka sestara ubijena, ona će se u ovom nastavku vraćati u sjećanjima likova.

Možda vas zanima Tematsko vjenčanje: oženili se odjeveni kao Ljepotica i Zvijer iz Disneyeva crtića Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara Disney

Sama radnja novoga nastavka dobro je čuvana tajna, ali njegovi stvaratelji podijelili su nekoliko detalja. Osim toga, pravi obožavatelji već naveliko gledaju i filmsku najavu koja oduševljava!

Ono što znamo jest da je film "epski misterij", kako je rekao redatelj Chris Buck. Dodao je i da se u filmu govori o prošlosti koja baš i nije ono to se čini i koja bi mogla zaprijetiti budućnosti Arendelle. Ta će prošlost likove odvesti na put kroz začaranu šumu, na sjever, a moći koje su nekad bile jake, više neće biti dovoljne.

Možda vas zanima Koja si Disneyjeva princeza prema tvom horoskopskom znaku? Rubrika Life&style Life&style

Riječ je pritom o porijeklu Elsinih moći, a na svome će se putu princeza susretati s neobičnim stvorenjima koje kraljevstvo dosad nije vidjelo. Lijepa Elsa tako kreće na put samootkrivenja i pokušava saznati što se to krije duboko u njoj. Osim toga, očekujemo i nadamo se vidjeti napredak u ljubavnoj priči između Anne i Krostoffa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Disney (@disney) am

Naime, saznalo se da Kristoff traži pravi trenutak da zaprosi Annu. I to bi možda moglo biti sve od ljubavnih interesa jer Elsa ni ovom nastavku ne bi trebala dobiti svoj. Umjesto toga fokus je na njezinom putu samootkrivenja jer nju ne definira romantika, kako je istaknula autorica glazbe filma, Kristen Anderson-Lopez.

Možda vas zanima Pepeljuga, Elsa, Yasmin... Pogledaj kako bi se odijevale Disneyeve princeze da žive u današnje vrijeme Rubrika Life&style Life&style

"Ima toliko filmova koji ženu definiraju kroz ljubavni interes. To nije priča koju smo sada željeli ispričati. Željeli smo pokazati kako možete, ako imate ovakve moći, rasti i mijenjati se i pronaći svoje mjesto u svijetu i pronaći odgovore koji prije nisu bili otkriveni", objasnila je.

Glazba bi pak u novom nastavku trebala biti jednako spektakularna, što je velik zalogaj jer ipak je pjesma "Let It Go" osvojila i Oscar. "Nisam siguran smijem li to reći, ali pjesme su u ovom nastavku čak i bolje", rekao je Josh Gad koji je glas dao Olafu. Pjesma koja će obilježiti ovaj nastavak je o Elsi koja se želi oduprijeti, ali se konačno predaje glasu iz svoje prošlosti. Skriva se pod nazivom "U nepoznato", a osim te, u filmu je i pjesma naslova "Neke se stvari nikad ne mijenjaju" i mi ih jedva čekamo čuti! 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0