Life&style

Koja si Disneyjeva princeza prema tvom horoskopskom znaku?

Grantiramo ti, ovo je najzabavnija stvar koju ćeš pročitati danas - jer tko ne voli zamišljati da je princeza?

U koju si se priču kao dijete više uživjela, zamišljajući da si kao Pepeljuga ili kao Snjeguljica? No, možda si skroz u krivu misleći da si totalno kao jedna od njih. Jer na temelju svog horoskopskog znaka, ti si ista...

1. Vodenjak - Anna

Snjegovića samnom gradi! Rođeni u znaku Vodenjaka su posebni i napredni - oni su trendsetteri. Odvažni su, samostalni i bore se za ono do čega im je stalo - baš poput Anne iz "Snježnog kraljevstva" koja je temperamentrna, osjećajna, energična ali i malo sramežljiva. Tebi je svijet pun mogućnosti i potrebna ti je konstantna mentalna stimulacija da ti ne bi bilo dosadno. Ne podnosiš kad ti se nešto zabranjuje i imaš potrebu istraživati svijet. Voliš stimulirajuće razgovore s novim ljudima (ili snjegovićima) i okruženi su s otvorenim i interensantnim prijateljima.

2. Ribe - Pocahontas

Sve Ribice obožavaju imati strestvenu i duboku poveznicu sa svima oko sebe, pa i sa svijetom, a kako su intuitivne i mudre u tome i uspjevaju. Lako sklapaš prijateljstva i otvorena si uma kada su u pitanju ljudi drugačiji od tebe - primjerice s rakunom ili djetlićem kao i Pocahontas. Ribe su nesebične i uvijek žele pomoći svima, bez da očekuju išta zauzvrat. Ti si kreativna, empatična, puna brige i nježnosti, pa i romantična duša koja voli bez granica.

3. Ovan - Jasmine

Ovnovi su vatreni znak i baš kao Aladinova Jasmine gore od svoje hrabrosti, strasti i neprekidne energije. Tvoja samopouzdanost i odlučnost su ti i vrline i mane, jer ti dozvoljavaju da postigneš uspjeh, ali ti mogu donositi i probleme u vezi. Uvijek tražiš odgovore na osobna pitanja, kao i ona metafizičke prirode i ne bojiš se riskirati. Odana si, zavodljiva, hrabra i kompetetitvna te bez obzira na koji izazov naiđeš, uvijek ga možeš savladati i od njega se brzo oporaviti. Ovnovi su jedan od najdinamičnijih i najkompliciranijih znakova, pa možeš biti sigurna da ti život nikada neće biti dosadan!

4. Bik - Zlatokosa

Bikovi vole ljepotu i užitke. Poput Zlatokose, oni su vrlo društveni, iako ponekad mogu biti površni jer se trude zadržati svoje prave osjećaje za sebe ili ih dijele tek s nekolicinom prijatelja. Moćni su i snažni, pouzdani i vrlo, vrlo tvrdoglavi! Bikovi mogu biti previse zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole i ponekad mogu imati problema s promjenama, no imaju dobar smisao za humor i kako su jedan od senzualnijih znakova, pravi su romantičari u dubini duše.

Možda vas zanima Pred ova tri horoskopska znaka je najbolja jesen u životu Rubrika Life&style Life&style

5. Blizanac – Tiana

Nježna, znatiželjna, privržena, odana i žedna za znanjem, tipična Blizanka je puna brze i ponekad nestašne energije. Poput Tijane, glavne junakine "Princeze i žapca" ti si obazriva, marljiva i fascinirana stvarma oko sebe. Također, pričljiva si, cjeniš komunikaciju i tražiš prijatelje i partnere koji mogu biti ukorak s tobom. Imaš neopisivu energiju koja se ne može obuzdati već je u konstatnnoj potrazi za novom avanturom.

6. Rak – Pepeljuga

Rakovi su često zapleteni u svoje snove, puni emocija i vrlo osjetljivi. Baš kao Pepeljuga, ti si nježna i privlačna. Često si enigma i drugi se ne bi trebali čuditi kad si misteriozna, ekscentrična i površna pa primjerice nestaneš s partyja u ponoć. Pod vodstvom mjeseca, Rakovi su u stalnoj promjeni, neuhvatljivi, ali jednom kada ih neko prevari, neće im to tako brzo zaboraviti.

7. Lav – Mulan

Kao vatreni znak čiji planet je Sunce i simbolizira ih lav, Lavovi se mogu opisati jednom riječi: odvažni. Poput Mulan, tvrdoglava si, strastvena i prije svega neopisivo odana. Lavovi su prirodni vođe i vrlo samopouzdani. Oni su i iskreni i avanturisti, ali kao Mulan, odvojit će se od voljenih ako vide da su potrebni negdje za veće dobro. Tvoja najveća vrlina je to što možeš ostvariri sve što želiš – i u ljubavi i u životu.

Možda vas zanima 10 istina o Djevicama: 1. nisu uopće nevinašca u krevetu Rubrika Life&style Life&style

8. Djevica – Belle

Djevice su brižne, radoholičari i praktični ljudi. Poput Belle, iz "Ljepotice i zvijeri" i ti se žrtvuješ za druge, odana si i draga – i voliš čitati! Djevica je zemljani znak, što znači da si povezana s drugim ljudima i vrlo prizemljena. Imaš dublji osjećaj za ljudskost i voliš činiti pravu stvar. Održavaš optimističnu nadu za druge ljude, čak iako su te povrijedili, što znači da si sklona dati drugu šansu – što je završilo poprilično dobro za Belle i Zvijer ako nas pitaš. Imaš unikatnu i sramežljivu ljepotu koja se ističe na suptilne načine, najčešće u tvom ljupkom društvu i po govoru punom ljubavi koji daješ drugima.

9. Vaga – Snjeguljica

Vage vole harmoniju, mir i dosljednost. Poput slatke Snjeguljce, generalno voliš da su stvari poštene, ne voliš sukobe, kooperativna si i romantična. Nježna si i draga, iako možda prevelik idealist. Vage vole biti vani i traže spokoj, kako u ljubavnoj vezi, tako i u životu.

10. Škorpion – Merida Hrabra

Često ih se smatra najsnažinim znakom u horoskopu. Škorpioni su hrabri, otporni na sve, strastveni i snalažljivi. Mudra si za svoje godine, a tvoja dramatična narav može biti i vrlina i mana, ali svakako ti omogućava da nikad nemaš dosadan život. Kao i Merida, otvorena si uma, iskrena i pouzdana – bitno ti je ispuniti svoje snove. Škorpioni su dobri prijatelji iako su ponekad ljubomorni, no generalno se mogu kontrolirati i promišljeno reagirati. Tvoja osobnost je dinamična, energična i snažna.

11. Strijelac – Ariela

Strijelci su zagirani, entuziastični i vječni optimisti. Voliš promijene i važna ti je sloboda, baš kao i Maloj Sireni. Ariela je jednom ostavila sve da bi dobila noge i istražila kopno. Ekstrovertirana s i strastvena, no ponekad nestrpljiva i nemirna. Poput Ariele, nekad zamisliš što želiš i ne posustaješ dok ti se to ne ostvari. Obožavaš istraživati, raznovrsnost u životu i ne planiraš uskoro usporiti ili stati.

12. Jarac – Elsa

Jarčevi su odgovorni, strpljivi i vrlo disciplinirani. Dobra si u vježbanju samokontrole i praktična kada je u pitanju donošenje odluka. Tipično si ozbiljnija od ostalih znakova, jer si samostalna, radoholičarka i pouzdana. Baš kao drugoj sestri iz "Snježnog kraljevstva", Elsi, ništa ti nije važnije od obitelji i onih koji su ti poput obitelji. Tvoje široko znanje ponekad ostavlja dojam kao da se praviš pametna, ali to je samo zato što je uspjeh nešto čemu neprestano težiš. Osjetljiva si i odana u dubini duše, pa ako netko uspije probiti tvoju čvrstu vanjštinu, imat će prijatelja za cijeli život.

Photo: miss7

Komentari 0