Life&style

Pred ova tri horoskopska znaka je najbolja jesen u životu

Ako pripadaš kojem od ova tri horoskopska znaka, pred tobom su mjeseci u kojima ćeš zablistati u svom punom sjaju

Bilo da si ljubiteljica jeseni i svega što ona nosi sa sobom ili ti kišni i tmurni dani izazivaju nervozu, ako si rođena u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, ova jesen trebala bi ti goditi i donijeti brojne dobrobiti na svim životnim poljima. U nastavku otkrij što te sve očekuje u narednim mjesecima:

BLIZANCI: zaruke, brak, djeca?!

Ove jeseni Blizancima će se sve vrtjeti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja... Drugim riječima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umjesto da većinu vremena provode u poslovnim obavezama i predvidljivoj svakodnevici, blizanci će težiti tome da svoje vrijeme ulažu u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smješka se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na višu razinu. To znači da mogu očekivati početak novog zajedničkog života, zaruke, brak ili djecu. Ovu jesen Blizanci će pamtiti i po financijskim dobitima.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

LAV: uspjesi na svim područjima

Osim što će ih pratiti nevjerojatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati puno energije i osjećat će se bolje nego ikada prije. To znači da je pravo vrijeme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobjede. Bilo da je riječ o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekivati velike uspjehe i pomake. Zato, drage naše Lavice, iskoristite ovu jesen najbolje što možete jer su zvijezde u narednim mjesecima apsolutno na vašoj strani! 

JARAC: puno izlazaka i druženja

Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tijekom cijele 2018. godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom listopada. Planetarne energije u potpunosti su koncentrirane na postizanje ciljeva ovoga znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspjeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ove jeseni imat će bogati društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja. Ako pripadaš ovom znaku, jesen će ti biti sve, samo ne dosadna!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0