Life&style

Top 5 filmskih nastavaka kojima se veselimo

Nekih likova i priča se jednostavno ne možemo zasititi

Mamma Mia 2: Here we go again i Izbavitelji 2 samo su neki od filmskih nastavaka kojima se veselimo. Nakon 10 godina, snimljen je i nastavak mjuzikla Mamma Mia!, koji je nama već i prije prikazivanja drag jer se snimao na otoku Visu. A crtić 'Izbavitelji 2' nastavak je filma snimljenog prije 14 godina! No, što još nam još od nastavaka stiže u skoro vrijeme? 

 

PLAVUŠA S HARVARDA 

Početkom lipnja ove godine, glumica Reese Witherspoon svojom objavom na Instagramu je potvrdila da će se snimati treći nastavak ove simpatične komedije. Prvi dio je došao u kina davne 2001. godine, dok je drugi izašao dvije godine nakon. Priča je to o djevojci Elle Woods koja obožava ružičastu boju i svog psa Bruisera. Nakon što je dečko ostavi, ona upisuje pravo ne bi li ga vratila. Dolazi do preobrata gdje ona postaje najbolja studentica i pronalazi nove najbolje prijatelje. U drugom nastavu dolazi u Washington boriti se za prava životinja, a ujedno i planira svoje vjenčanje. Mi smo nestrpljivi da vidimo o čemu će se raditi u trećem dijelu. 

 

It’s true... #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

NEMOGUĆA MISIJA

Film koji će u našim kinima imati naslov ''Nemoguća misija: Raspad sistema'' dolazi 2. kolovoza. Tom Cruise je šesti put utjelovio lik Ethana Hunta, a kao i u prijašnjim nastavcima većinu vratolomija izvodi sam, rijetko kad uz pomoć kaskadera. Za ovaj nastavak se šuška da će biti najbolji dosad, a napetih situacija sigurno neće nedostajati. Redatelj i scenarist Christopher McQuarrie je izjavio da može obećati kao će ovo biti drugačiji Ethan Hunt. Zanima nas!

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

SNJEŽNO KRALJEVSTVO

Animirani film iz 2013. godine originalnog naslova ''Frozen'' dobit će svoj nastavak krajem 2019. godine. Da se snima nastavak potvrdila su glumice Kristen Bell koja posuđuje glas Anni i Idina Menzel koja je svoj glas dala Elsi. Priča je to o hrabroj i neustrašivoj princezi Anni koja kreće na opasno putovanje s prodavačem leda, njegovim odanim ljubimcem sobom i naivnim snjegovićem kako bi pronašla svoju sestru Elsu. Elsa je otuđena, a njezine ledene moći nehotice zarobljuju kraljevstvo u vječnu zimu. Ne sumnjamo kako će i nastavak biti čaroban. 

 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter

Možda vas zanima Najbolji filmovi koje možeš pogledati do kraja godine Rubrika Life&style Life&style

JOHNNY ENGLISH

Film o simpatičnom i pomalo smušenom agentu nasmijavat će nas i po treći put. Rowan Atkinson koji nam je svima dobro poznat po ulozi Mr. Beana  utjelovljuje glavnog lika u filmu koji će ovog puta imati naslov ''Johnny English: Ponovno na zadatku'', a u kina dolazi 20.rujna. U ovom nastavku Johnny, koji sad podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera u redovima britanske tajne službe. Osim s traženjem hakera, Johnny će se morati suočiti s digitalnim svijetom današnjice. I ovaj put vjerujemo da ćemo se nasmijati zgodama i nezgodama ovog junaka. 

 

A post shared by Johnny English (@johnnyenglish) on

CHARLIEJEVI ANĐELI

Ovaj film je nastavak serije Charliejevi anđeli iz 1970-ih, a onda i dva filma  ''Charliejevi anđeli'' iz 2000. godine  i ''Charliejevi anđeli: Punom brzinom'' iz 2013. godine u kojima su glumile Cameron Diaz, Lucy Liu i Drew Barrymore. Nedavno je potvrđeno snimanje te su objavljena imena glavnih glumica. Film će se početi prikazivati u lipnju 2019. godine, a glumit će Kristen Stewart, Lupita Nyong'o i Naomi Scott. Redateljica i producentica će biti glumica Elizabeth Banks. Jako nas zanima kako će izgledati ovaj nastavak i jedva čekamo ponovno čuti poznatu rečenicu: ''Dobro jutro, anđeli!''

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Naomi Scott, Lupita Nyong'o, Kristen Stewart

Uz filmove koje smo mi izabrali kao naših top 5, u kina u idućoj i narednim godinama stiže još puno nastavaka. Tako ćemo gledati animirane filmove ''Kako izdresirati zmaja 3'', ''Toy Story 4'', ''Tajni život kućnih ljubimaca 2'' i brojne druge. A od ostalih filmova na popis su se našli ''Ono 2'', ''Spiderman: Daleko od kuće'', ''Top Gun 2'', ''Godzilla'', ''Terminator 6'' i ostali. Sve u svemu slijedi nam puno toga što jedva čekamo pogledati.

Photo: Getty/instagram

Komentari 0