Life&style

Najbolji filmovi koje možeš pogledati do kraja godine

Dolaskom ljetnih dana nekako smo poletniji pa imamo i više želje vrijeme provoditi van kuće, pa tako i u (mračnom i klimatiziranom) kinu. Saznaj koji sve filmovi nas očekuju u kinima u sljedeća dva mjeseca!

Ma tko ne voli ići u kino?! Izbjegavamo ga možda jer je suviše skup za tjednu aktivnost, ali neupitno nam daje sasvim drugačiji doživljaj filma. A ovo ljeto u kina nam dolaze blockbusteri koji naprosto zahtijevaju veliki ekran! Po običaju, na ljeto nas očekuje najviše komedija, pokoja (obiteljska) akcija, ali i kakav crtić, a izgleda da će kraj godine biti u znaku filmova o superherojima! Od mora noviteta na vidiku, probrali smo filmove za koje stvarno mislimo da se isplati dati koju kunu više i pogledati ih u idealnim uvjetima - uz porciju kokica i/li nachosa, naravno.

1. THE FIRST PURGE - 4.7.

Ako si fan totalno ludih, ali itekako bizarno realističnih filmova "The Purge", ne smiješ preskočiti novi nastavak koji nas doslovno vodi na početak; kako i zašto je do Purgea uopće došlo te kako je izgledalo prvo godišnje krvoproliće. U glavnoj ulozi se nalazi Marisa Tomei, poznata glumica iz američkih serija.

2. SLENDERMAN - 24.8.

Jedna od najnapetijih i najpopularnijih video igara u proteklih nekoliko godina sada ima filmski nastavak. Radnja se vrti oko jedne djevojčice koja u šumi otkrije da lokalna priča nije čista izmišljotina. Slenderman te prati - i ne staje.

3. THE SPY WHO DUMPED ME - 3.8.

Zamisli da završiš kao meta profesionalnih ubojica i zbog toga moraš bježati Europom, a sve zbog jednog bivšeg dečka?! Ova urnebesna komedija prati dvije prijateljice, Milu Kunis i Kate McKinnon, u totalno nezgodnoj avanturi života. 

4. THE NUN - 7.9.

Samo ćemo reći - oh ne! Sjećaš li se demonske časne sestre koja nas je terorizirala u "The Conjuring 2"? E pa sada je ona dobila svoj film, a radnja kreće u Rumunjskoj s čudnom smrti, pogađaš, časne sestre...

5. THE PREDATOR - 14.9.

Jesi li tim predator ili tim alien? Kako god bilo, Predatori se vraćaju na zemlju još inteligentniji no prije i s promijenjenim DNA. Što slijedi? Pa, puno akcije! Glavne uloge, spram maskiranih "vanzemaljaca", nose glumice Yvonne Strahovski i Olivia Munn.

6. HALLOWEEN - 19.10.

Michael Myers se vraća! A skup s njim i legendarna Jamie Lee Curtis. Kako čujemo, ovo će biti njihov posljednji okršaj... I da, ako te zanima tko se krije ispod maske, radi se o redatelju i scenaristu Nicku Castleu.

7. VENOM - 5.10.

Napokon izlazi film o najkompleksnijem i najbadass stripovskom anti-heroju ikad! A ako nisi fan stripova, pogleda ga barem radi Toma Hardyja - znaš da će ti se isplatiti. U glavnoj ženskoj ulozi je Michelle Williams, a glumi i Woody Harrelson.

8. A STAR IS BORN - 5.10.

Film isprepleten ljubavlju i glazbom, a kako to obično biva, do pucanja jednog ili drugog dolazi kada jedna osoba iz para postane poznatija i uspješnija od druge. Pritom, glavnu žensku ulogu glumi Lady Gaga, dok je glavna muška uloga pripala Bradleyju Cooperu.

9. FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD - 16.11.

Šarmantni Newt Scamander, odnosno Eddie Redmayne, vraća nam se u glavnoj ulozi u još jednom nastavku Harry Potter franšize - doduše, barem djelomično jer od Harryja nam nema ni traga. U svakom slučaju, u ovom nastavku radnja se odvija 1920-ih u Parizu i dolazi jedan opaki čarobnjak.

10. BOHEMIAN RHAPSODY - 2.11.

Sve i da nisi fan Queena, vjerujemo da će ovaj film čudesno prikazati njihovu nevjerojatnu karijeru, ali i život frontmena Freddieja Mercuryja. Ovo je svakako jedan od očekivanijih filmova godine, a priča se da bi talentiranom mladom glumcu Ramiju Maleku ovo mogla biti uloga života.

11. BUMBLEBEE - 21.12.

Svi fanovi Transformersa bit će oduševljeni vijesti da Bumblebee, dražesna žuta buba, dobiva svoj film. Sada ćemo ga napokon upoznati! Vrijedi spomenuti da glavnu ulogu ima glumica Hailee Steinfeld, dok je u jednoj od bitnijih muških uloga John Cena, američka zvijezda u hrvanju.

12. AQUAMAN - 21.12.

Okej, ovo je još jedan film o superheroju kojega moraš gledati radi glavnoga glumca - glumi ga Jason Momoa, to je dovoljno reći. Inače radi se o kralju Atlantisa koji će pokušati obuzdati ljude i sile mora pred potencijalan rat, a u avanturi će mu pomoći i glumica Amber Heard.

Photo: imdb

Komentari 0