Life&style

Danas slaviš s najboljom frendicom (vi izaberite kako!) jer obilježavamo Dan najboljih prijatelja!

  • Danas je dan u čast one posebne osobe koju nazivamo najboljim prijateljem ili prijateljicom
  • 8. lipnja obilježava se Dan najboljih prijatelja - običaj potekao iz SAD-a, ali rado su ga prigrlili i drugi
  • Pokaži svojoj "bestie" koliko ju voliš, cijeniš, koliko je posebna i važna - sigurni smo da će vratiti istom mjerom. Napiši joj lijepu poruku, pozovi je na kavu, nazdravite kakvim finim pićem, pokloni joj cvjetak

Dana 8. lipnja obilježava se Dan najboljih prijatelja, iako je prijateljstvo nešto što treba slaviti baš svaki dan. Bez obzira na to jesu li blizu ili daleko, stari ili novi, najbolji prijatelji pomažu provesti nas kroz život. Ovog 8. lipnja, kad se ne samo U SAD-u obilježava Dana najboljih prijatelja, vrijeme je da im kažemo koliko cijenimo njihovo društvo.

Možda vas zanima Napustile su dobro plaćeni posao i pokrenule svoj - pogledaj što sada rade Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Zabavna vožnja

Danas je dan za uživanje s ljudima koji su uvijek tu za nas. U Americi se ovaj praznik slavi od 1935. godine, a odabrali su 8. lipnja, kao savršen za aktivnosti na otvorenom. Od tada su i mnoge druge zemlje usvojile tu praksu. Neki čak organiziraju festivale kako bi proslavili sa svojom "odabranonom obitelji" kako često nazivamo prijatelje. Zato danas sa svojom najboljom prijateljicom proslavi, otiđite na druženje, proveselite se i nazdravite za vaše prijateljstvo.

Spasila ju je prijateljica! Djevojka s 'lavlja griva' frizurom morala je potražiti pomoć kako bi izgledala normalno

Svatko ima tog jednog bliskog prijatelja, na kojeg uvijek možeš računati da će biti tu za tebe, s kojim želiš podijeliti svoje tajne, brige, s kojim želiš raditi zabavne stvari, onaj s kojim se želiš samo družiti, tvoja najbolja prijateljica.

 | Autor: shutterstock shutterstock Druženje prijateljica

Odnos između najboljih prijatelja često je žestok i može podnijeti daljinu, oluje i tišinu. Bez obzira na to znamo li ih cijeli život ili su nedavno stečeni, najbolji prijatelji čine teška vremena podnošljivima, zabavna vremena nezaboravnima, a nezaboravna vremena neprocjenjivima.  Imati bliskog prijatelja u blizini može ti vrlo brzo podići raspoloženje. Zapravo znaš kako je osjećati bolove u trbuhu jer te tvoja prijateljica toliko nasmijava! Osim toga, to znači da svaki put kad te tvoj prijatelj nasmiješi, on/ona tvoje misli čini pozitivnijima i čini te sretnijom osobom. Kad si blizu svoje prijateljice, znaš da možeš biti svoja. 

Možda vas zanima 5 odvratnih stvari koje će žene bez problema podijeliti sa svojom najboljom frendicom Rubrika Life&style Life&style

Tvoj najbolji prijatelj zna sve o tebi - sve loše i sve dobro. Također,tko će još biti potpuno iskren s tobom ako ne tvoja najbolja prijateljica? Osoba koja vas najbolje poznaje. Ona zna tvoje snage i slabosti i može pronaći prikladne riječi da to kaže onakvim kako jeste. Ponekad je blizak prijatelj osoba koja te poznaje čak i bolje od tebe same i ne boji se reći ti stvari koje ne želiš sama sebi reći.

 | Autor: shutterstock shutterstock Prijateljice u prirodi

Najbolja prijateljica uvijek je spremna podijeliti ne samo tvoja dobra vremena već i pomoći ti u teškim vremenima. Tvoj pravi prijatelj stoji uz tebe bez obzira na sve. To je osoba koja ti briše si suze kad plačeš, podržava te kad padneš i tvoje je rame za plakanje. Osoba koju smatraš svojom najboljom prijateljicom prepoznaje vrijednost koju doprinosiš svijetu i pomaže ti da shvatiš koliko si sjajna! Na taj način postaješ samopouzdanija.

Znakovi koji će sve napraviti za svoje prijatelje Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi za svoje prijatelje prošli bi bez razmišljanja i kroz vatru Rubrika Life&style Life&style

Ovaj praznik iznjedrio je pregršt drugih dana obilježavanja prijateljstva, uključujući Dan prijateljstva, Dan ženskog prijateljstva, pa čak i cijeli tjedan pod nazivom Stari prijatelji, Tjedan novih prijatelja. Zanimljivo, gotovo sve proslave prijateljstva događaju se ljeti.

Sada, 8. lipnja svake godine, ljudi žure objaviti svoje zabavne fotografije sa svojim prijateljima kojima najviše vjeruju. Prepoznatljivi hashtag #nationalbestfriendsday omogućuje korisnicima da svjedoče koliko korisnika Instagrama, Facebooka i Twittera slavi zajedno s njima. Pa, gdje ćeš se danas kucnuti sa najboljom prijateljicom u znak vašeg prijateljstva?

Photo: shutterstock

Komentari 0