Life&style
Znakovi koji će sve napraviti za svoje prijatelje

Ovi horoskopski znakovi za svoje prijatelje prošli bi bez razmišljanja i kroz vatru

  • Віlо dа ѕе rаduјеš nеčеmu u žіvоtu іlі ti ѕе dоgоdіо nеоčеkіvаnі оbrаt, ѕvјеѕna ѕi dа ѕе mоžеš оѕlоnіtі nа ѕvоје рrіјаtеlје - kојі ѕu tu zа tebe
  • Оnі ѕu uhо zа ѕlušаnје, rаmе zа рlаkаnје і tvoja роdrškа nа ѕvаkоm kоrаku
  • Ovi horoskopski znakovi učinili bi doista sve za svoje prijatelje 

Želimo imati prijatelje koji su uvijek tu za nas i koji bi čak i prošli kroz vatru za nas. Neki horoskopski znakovi najvjerniji su suputnici i jako njeguju svoja prijateljstva.

Ovi horoskopski znakovi učinili bi sve za svoje prijatelje…

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

Škorpion

Škorpion hoda i preko leševa ako je potrebno. Ali, jednom kad ovaj horoskopski znak nekoga primi u svoje srce, prošao bi kroz vatru za tu osobu. Naime, škorpion je nevjerojatno odan i podržava prijatelje gdje god je to moguće. To ga čini jednim od najboljih prijatelja ikad. Međutim, ne bi se trebala svađati sa škorpionom. Jer kad ovaj horoskopski znak jednom prekriži prijateljstvo, nema povratka.

via GIPHY

Jarac

Premda jarac ponekad može biti vrlo krut i uskogrudan u prijateljstvu, on je i dalje jedan od najvjernijih prijatelja od svih. Učinio bi sve za svoje voljene i uvijek je uz njih. Čak i ako se zaista jako ljuti i drugi ga ljudi zbog toga izbjegavaju, jarac stoji iza svojih prijatelja.

4 jako bitna razloga zašto je dobro imati osobu rođenu u znaku bika u svom životu

Rak

Rak voli razgovarati sa svojim prijateljima o osjećajima i emocijama. Jednom kada se nekome otvori, slijepo vjeruje toj osobi i prolazio bi doista kroz vatru za nju. Ali, to zauzvrat očekuje od te osobe. Naime, jedna stvar je nevjerojatno važna za raka u prijateljstvu: međusobno povjerenje!

via GIPHY

Djevica

Djevica često utone duboko u svoj posao i zato ima malo vremena za svoj vlastiti privatni život i krug prijatelja. Čak i ako ne može tako često prisustvovati djevojačkim večerima, doista bi učinila sve za svoje najbliže prijatelje. Naime, nevjerojatno je brižna. Čim BFF ima problema, djevica pohrli k njoj i razgovara s njom cijelu noć. Nevjerojatno je odana.

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom Rubrika Life&style Life&style

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Shutterstock

Komentari 0