Life&style

4 jako bitna razloga zašto je dobro imati osobu rođenu u znaku bika u svom životu

  • Jesu li bikovi tvrdoglavi? Nisu! 
  • Tko to vjeruje, u svakom slučaju čini većini bikova apsolutnu nepravdu! 
  • Zbog ova 4 razloga bitno je imati bika u svom životu

Da, da, znamo predrasude o bikovima (to su osobe rođene od 21. travnja do 20. svibnja): smatraju se tvrdoglavima, nefleksibilnima i ponekad previše pragmatičnim tradicionalistima. I to u svijetu u kojem nitko ne želi biti „normalan“ ili prilagođen... Ali, ne dati šansu biku samo zato što misliš da je dosadan, definitivno bi bila pogreška - a evo četiri razloga zašto.

Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka jako su svestrani i imaju mnogo talenata

Evo zašto bik može svakom čovjeku učiniti dobro u životu

1. S bikovima znamo gdje smo

Budimo iskreni: zar ne smatraš ljude koji neprestano igraju igre ili koji očekuju da im drugi čitaju misli previše iscrpljujućima? Točno - a upravo to bikovi ne rade! Naravno, ponekad se možemo osjećati pomalo začuđenima zbog njihove direktne prirode. Ali, u osnovi je puno lakše i ugodnije kad je netko iskren i autentičan - poput bika.

2. Bikovi ostaju pri svojim uvjerenjima

Bika nije briga što drugi misle - sve dok su u skladu sa vlastitom savješću, uvijek će stajati uz ono što čine, vjeruju i govore. Ali, ako sada misliš: „Rekla sam već: tvrdoglav je i samozadovoljan!“, polaaako! Impresivna stvar kod bika je da obično vrlo pažljivo razmišlja o tome za što se zalaže i tko je ili što mu je važno. On se ne obvezuje lagano i ne drži se nečega samo zato jer je tvrdoglav i prkosan. Ta svijest o vrijednostima i mogućnost toga da stoji uz svoja uvjerenja velika su snaga Bika, koju bi mnogi trebali slijediti kao primjer.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

3. Bikovi su pouzdani

Ako je bik izdao dobrog prijatelja ili voljenu osobu, to bi bilo kao da izda samoga sebe - a zbog toga (između ostalog) to ne radi. Kod bika  se možeš pouzdati u činjenicu kaže ono što misli i na činjenicu da sto posto i savjesno ispunjava ulogu koju igra za nas (prijatelja, kćer, kolegu).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlota (@carlotydes)

4. Bik nas vraća na zemlju

Bik jednostavno ima izvrsno oko za prioritete! I ne gubi se u sanjarenjima i maštarijama tako lako kao neki drugi. Većina bikova u kriznim situacijama zadrži bistru glavu te izlaz traže pragmatično te usmjereno na rješenje. Sa svojom sposobnošću da prepoznaju što je važno i što treba učiniti, te disciplinom da se ponašaju u skladu s tim, bikovi (osobito za sanjare i idealiste) često imaju vrlo zdrav i uravnotežujući utjecaj.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka nevjerojatno su profinjene i sofisticirane Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0