Life&style

Che bello! U Zagrebu je otvoren presladak talijanski delikatesni dućan Mangia

  • U središtu Zagreba prošlog je vikenda svoja vrata otvorila talijanska delikatesna trgovina Mangia
  • Ova prodavaonica specijalizirana je za prodaju namirnica koje će posebno razveseliti ljubitelje talijanske kuhinje
  • Smještena je na adresi Medulićeva 14, a posjetiti je možeš radnim danom od 8 do 20 sati te subotom od 7 do 15 sati

Prosciutto crudo San Daniele, Mortadella, salame Milano, Pasta ripiena, Burrata, Straciatella, Pecorino ... samo od nabrajanja ovih talijanskih delikatesa rastu nam zazubice. Zbog pandemije koronavirusa posjet susjednoj nam zemlji za mnoge će ove godine ostati neostvarena želja. Ipak, sjajna je vijest kako ćeš dašak Italije moći pronaći već u samom centru Zagreba! 

 

Možda vas zanima Bivši poznati reper danas priprema bugere. Morale smo se uvjeriti jesu li tako dobri kako pričaju Rubrika Life&style Life&style

Naime, nedaleko od Britanskog trga na adresi Medulićeva 14 smjestila se talijanska delikatesna trgovina Mangia. U opisu koji su priložili na svojim službenim stranicama vlasnici navode kako je riječ o Salumeriji Italiani koja nudi "vrhunske prehrambene proizvode poput sireva, pršuta, tjestenina, maslinovog ulja i vina". Otvoren je i službeni Instagram profil na kojem će svi zainteresirani lako moći provjeriti ponudu te novitete koji ih očekuju u trgovini.

 

Možda vas zanima Misliš da si čula sve trikove za pripremu savršene tjestenine? Ova dva trika su talijanski klasici! Rubrika Life&style Life&style

Svi oni koji su je poželjeli posjetiti to mogu učiniti svakog radnog dana od 8 do 20 sati te subotom od 7 do 15 sati. Idealna je ovo lokacija za sve ljubitelje talijanske kuhinje, a osim u ukusnim namirnicama, poznatoj talijanskoj kavi i vinima na ovoj adresi će te svakodnevno dočekati i tople pogače. Svakako vrijedi isprobati!

Photo: Instagam

Komentari 0