Life&style

Bye William, bye Harry! O ovih 5 slobodnih prinčeva maštaju djevojke diljem svijeta

  • Mnoge djevojke još uvijek sanjaju o time da postanu prve pravcate princeze pa će ih sigurno razveseliti vijest kako za to još uvijek ima nade
  • Ovoga puta za tebe smo izdvojile pet naočitih mladih prinčeva koji još uvijek, barem javno, nisu pronašli odabranicu svoga srca
  • Na listi su se našli mladi model, kumče princa Williama i sin jedne od najljepših žena svijeta. Možeš li pogoditi o kome se radi?

Australka Mary Elizabeth Donaldson nije ni slutila da će joj jedan susret u kafiću donijeti titulu princeze. Naime, upravo je u lokalnom pubu u Sidneyu za vrijeme trajanja Olimpijskih igara 2000. godine upoznala danskog princa Frederika. Njihova ljubav je bila toliko jaka da je ova ekonomistica napustila rodni kontinent i preselila u Dansku.

Ono što je uspjelo Mary, uspjelo je i Kate Middleton, Letiziji Ortiz i Charlene Wittstock, damama danas poznatima pod titulama vojvotkinje od Cambridgea, kraljice Španjolske i princeze od Monaka. Upravo su one ostvarile san brojnih djevojčica i iz pučanki se pretvorile u članice svjetski poznatih kraljevskih obitelji.

No za neke od nas, posebice one mlađih generacija, ovaj san još uvijek traje! Pred tobom je lista pet naočitih prinčeva koji su još uvijek slobodni! Stoga majke, bake, tete, prijateljice pozor, proširite vijest...

Možda vas zanima Meghan Markle je izgubila pravo na britansko državljanstvo, ali ona ga niti ne želi Rubrika Stars Stars

Nikolai od Danske

Tek mu je 21 godina, a već nosi titulu najpoželjnijeg princa na svijetu! Riječ je o Nikolaju od Danske, mladiću kojeg je markantan izgled lansirao na stranice modnih časopisa i srca brojnih tinejdžerica diljem svijeta. Danski princ, koji je sedmi u redu za tron, prije tri godine prvi je puta kročio i modnim pistama, a od tada se može pohvaliti suradnjama s renomiranim imenima iz svijeta mode.

Kao i mnogi prinčevi, Nikolai se nakon završetak sekundarnog obrazovanja odlučio priključiti vojsci, no njegova je militarna karijera bila kratkog vijeka. Nakon samo dva mjeseca shvatio je kako to nije budućnost koju priželjkuje te je odlučio upisati školu ekonomije i menadžmenta  u rodnom Kopenhagenu. Prema odluci njegova oca, mladić neće službeno sudjelovati u obavljanju kraljevskih dužnosti te neće primati novac iz kraljevske riznice, no ima prava zadržati svoju prinčevsku titulu.

Princ Sebastien od Luksemburga

Peti u redu za tron vladara Luksemburga je princ Sebastien, najmlađe dijete velikog vojvode Henrija i njegove supruge Marie Therese Mestre. Za razliku od danskog princa, ovaj 28-godišnjak je ustrajao u svojoj vojnoj karijeri te trenutačno obavlja funkciju zapovjednika voda.

Uz vojnu naobrazbu stekao je i diplomu iz ekonomije, a može se pohvaliti kako tečno govori pet jezika. Veliki je obožavatelj sporta, posebice ragbija te se može pohvaliti i podatkom da je svojevremeno igrao u nacionalnoj vrsti.

Možda vas zanima Lady Di je ostala ikona stila: 9 njezinih stajlinga koje modne influenecerice nose i danas Rubrika Moda Moda

Princ Joachim od Belgije

Belgijskog princa Joachima nerijetko prema izgledu uspoređuju s britanskim princem Harryjem. Ovaj 29-godišnjak je deveti u redu za tron pa je malo vjerojatno kako će postati novi vladar Belgije, no svesrdno uživa u blagodatima koje donosi aristokratska titula.

Baš poput Harryja i Joachim on se može pohvaliti intenzivnom vojnom naobrazbom, ali i ljubavi prema društvenom životu. Tako je nedavno u belgijski medijima odjeknula vijest kako je mladi princ kažnjen jer je u Španjolskoj prekršio mjere protiv koronavirusa sudjelovavši na privatnom partiju za vrijeme lockdowna.

Princ Constantine-Alexios od Grčke i Danske

Princ Constantine-Alexios potomak je grčke kraljevske obitelji, a zanimljivo je da se u njegovih osam kumova ubrajaju britanski princ William i švedska princeza Victorija. Ovaj 22-godišnjak je odrastao u Londonu, no trenutno boravi u New Yorku gdje je nastavio svoje školovanje. Plavokosi Tino, kako ga odmilja zovu, nažalost nikada neće zasjesti na tron budući da je njegov djed formalno bio posljednji grčki kralj. Ipak, to ne znači da ne uživa u povlasticama koje donosi vladarska titula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @sam__regan

U kratkom roku postao je miljenikom medija i društvenih mreža, a naočit izgled osigurao mu je pojavljivanje u kampanjama modne kuće Dior. Za razliku od njegovih kolega prinčeva koji su mahom okrenuti sportu, Tino je veliki ljubitelj umjetnosti i vješt kipar koji s obožavateljima rado dijeli svoje radove.

Možda vas zanima Ovako bi za 20 godina trebali izgledati najmlađi članovi kraljevske obitelji, Charlotte će biti prava ljepotica Rubrika Stars Stars

Princ Hussein od Jordana

Budući vladar Jordana, princ Hussein najstariji je sin kralja Abdulaha II. i kraljice Ranije, žene koja se nerijetko nađe na popisima najljepših aristokratkinja svijeta. Ovaj 26-godišnjak trenutno je zaposlenik Googlea, no aktivno sudjeluju u obavljanju kraljevskih dužnosti.

A da će jednog dana biti uspješan vladar svoje zemlje pokazao je već u dobi od 21 godine kada je postao najmlađa osoba koja je predsjedala sjednicom Vijeća sigurnosti UN-a. A dok mnogi prinčevi svoj privatni život kriju kao zmija noge, Hussein ga rado dijeli s preko dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Instagam

Komentari 0