Stars

Danski princ postao model i svijet ga već obožava

Princ Nikolai na pisti Burberryja bio je glavna zvijezda londonskog tjedna mode

Princ Nikolai od Danske novi je svjetski modni miljenik koji je upravo potpisao ugovor s agencijom Scoop Models. Ovaj divni 18-godišnjak najstariji je sin princa Joachima (šestog u liniji za prijestolje) i Alexandre, kontese od Fredericksburga. U slučaju da ti se ovo čini suviše komplicirano, pojednostavit ćemo: trenutna kraljica Danske je Margareta II., a Frederik i Joachim su njezini sinovi. Kako je princ Frederik prvorođeni sin, samim time je prvi u redu za prijestolje (a odmah iza njega su i njegova četiri sina). 

 | Autor: Getty Images Getty Images Burberry revija

Nikolai je u veljači nosio reviju brenda Burberry tijekom londonskog tjedna mode, nakon čega je glasnogovornik agencije Scoop Models najponosnije objavio kako je Nikolai potpisao ugovor upravo s njima! 

 | Autor: Getty Images Getty Images Princ Nikolai s obitelji za svoj 18. rođendan

Prije nekoliko mjeseci, magazin W je objavio vijest kako, za razliku od nekih drugih članova kraljevske obitelji, Nikolai ipak ima malo više slobode od svojih kraljevskih dužnosti i kako je plan da bude više financijski neovisan. Navodno nikad neće dobivati novac, zemlju ili titulu od kraljice Margarete II, ali će mu roditelji biti financijska potpora tijekom studija i obrazovanja. 

Photo: Instagram

Komentari 0