Life&style 17. lipnja 2021.

Brzo i ljetno: Hrskavo-sočni baguette s nadjevom od rajčica i mozzarelle

Lagani ljetni recept za poželjeti! Isprobaj hrskavo-sočni caprese baguette iz pećnice
Instagam. Hrskavi baguette iz pećnice
  • Tražiš neki fini ljetni recept, uvjet je da je jednostavan i brzo se priprema? Imamo idealan prijedlog za tebe
  • Ovaj hrskavi baguette iz pećnice s punjenjem caprese ne samo da je izvrsnog okusa, nego je i privlačan za oko

Ljeti se ne možemo zasititi capresea, šarene mješavine bosiljka, mozzarelle i rajčice. Međutim, ako želiš uživati u talijanskom predjelu na novoj razini, naš savjet je ovaj ukusni recept. Hrskavi baguette iz pećnice susreće se s ukusnim nadjevom od rajčice i mozzarelle. I što je najbolje od svega: preukusan je! Isprobaj i uživaj!

3 ljetna recepta koja ti mogu pomoći pri mršavljenju – i jako su ukusna

Možda vas zanima... Brzi ljetni recept: Svježe šnite s malinama i pudingom su idealne za ovo vrijeme Rubrika Life&style Life&style

Sastojci:

• 1 baguette

• 50 g mozzarelle

• 2 rajčice (srednje veličine)

• 1 vezica bosiljka

• ½ žličice čili pahuljica

• sol

• papar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @blondieundbrownie_blog

Osvježavajući ljetni recept - prefina stracciatella torta s jagodama

Priprema

1. Zagrij pećnicu na 200 stupnjeva (gore/dolje).

2. Nareži rajčice i mozzarellu na tanke ploške. Operi i posuši bosiljak, a zatim natrgaj listiće.

3. Zareži kruh dijagonalno na svaka 2 centimetra dovoljno duboko da se lako puni. Zatim rezove napuni s kriškom rajčice i mozzarelle, kao i listićima bosiljka.

4. Napunjeni baguette stavi na lim obložen papirom za pečenje i peci na srednjoj rešetki u pećnici oko 20 minuta dok se sir ne otopi i kruh ne postane hrskav.

5. Na kraju začini baguette čili pahuljicama, solju i paprom te posluži dok je još toplo.

 

Komentari 0