Life&style

Bradley i Renée: Zašto nije uspjela ljubavna priča jednih od najslavnijih glumaca današnjice?

  • Renée Zellweger i Bradley Cooper počeli su hodati 2009. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Slučaj 39' , ali su se razišli dvije godine kasnije
  • Par je svoju vezu uglavnom držao podalje od očiju javnosti, no glumac je jednom prilikom rekao kako je zbog Renee volio svaki dan dolaziti na posao
  • Iako njihova veza nije potrajala, bili su jedan od omiljenih glumačkih parova

Bradley Cooper i Renée Zellweger bili su jedan od najomiljenijih ljubavnih parova u glumačkom svijetu. Sve su oči bile uprte u njih kad su se ponovno okupili na dodjeli Oscara 2020., a mi smo se prisjetili kako je tekla njihova ljubavna priča.

Možda vas zanima Ovih 7 (bivših) parova započelo je vezu na snimanju filma iako su tada bili u drugim vezama Rubrika Stars Stars

Cooper i Zellweger upoznali su se na snimanju trilera 'Slučaj 39' 2006. godine. Film je izašao tek tri godine kasnije - nedugo nakon Cooperovog velikog uspjeha u fimu 'Mamurluk'. Iako nikada nisu priznali da su u vezi, par je zajedno tražio kuću. Ali kada su ga 2010. godine novinari tražili da im ogovori je li mu Renée djevojka, Bradley je samo rekao: "Jednostavno ne mogu."

 | Autor: imdb imdb Bradley Cooper i Renée Zellweger u filmu 'Slučaj 39'

Međutim, nije imao problema nahvaliti je u profesinalnom smislu. "Ne mogu reći dovoljno dobrih stvari o njoj. Jednostavno je volim. Volio sam dolaziti na posao zbog nje", rekao je o svojoj bivšoj kolegici. "Volim glumiti s njom. Toliko toga mogu naučiti od nje", dodao je tada. Renée je uzvratila, rekavši za novine: "On je sjajan, sjajan glumac. Bila sam tako uzbuđena, nisam vjerovala da ću raditi s njim."

Na filmu jedno, u stvarnom životu sasvim drugo - ovi glumci su se mrzili na setu

Ma koliko oni šutjeli, mediji su izvještavali kako je par kupio kuću u Los Angelesu, internetom su stalno kružile glasine o zarukama i da su Renée i Bradleyjeva mama, Gloria, bile su zapravo najbolje prijateljice. Zellweger je čak preskočila dodjelu Zlatnih globusa 2011. kako bi bila s Cooperom i njegovom obitelji u Pennsylvaniji nakon smrti njegova oca.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Bradley Cooper i Renée Zellweger 2020. godine

Zato su sve su oči bile uprte u bivše ljubavnike kad su se ponovno okupili na dodjeli Oscara 2020. Tada se po njihovim osmijesima i razgovoru činilo kao da je sve isto prije 10 godina, kad su bili par. Ipak, glumci su 2011. raskinuli svoju dvogodišnju vezu. Bez javnog priznanja romanse, izjava o prekidu nije bila potrebna. No, prema izvorima, Bradleyjeve ambicije u karijeri su dovele do njihovog rastanka.

"Kad bih morao odabrati bilo koju moguću ljubavnicu, bila bi to Bradova karijera", rekao je tada izvor. "Radio je jako naporno kako bi došao do visokog statusa. Renée je morala sjesti na stražnje sjedalo." Dodali su: "Ostvarila je mnoge svoje profesionalne ciljeve, pa je Renée bila fokusirana na to da bude sjajna djevojka Bradleyju"

 | Autor: Instagram@starisbornmovie Instagram@starisbornmovie

Nakon veze sa Zellweger, Cooper je imao veze s Olivijom Wilde, Jennifer Lopez i Zoe Saldañom prije nego što se konačno skrasio sa supermodelom Irinom Shayk. Njih dvoje su se vjenčali i osnovali zajedničku obitelj (dijele petogodišnju kćer Leu De Seine), no to nije potrajalo. Podnijeli su zahtjev za razvod 2019. Na profesionalnom planu, glumac je napredovao. Cooper je nastavio glumiti i u hitovima, uključujući 'Američke varalice', 'Zvijezda je rođena' i 'Serena', a čak je radio i glasovne uloge u Marvelovim 'Osvetnicima', 'Čuvarima galaksije' i novom 'Thoru: Ljubav i grom'.

Možda vas zanima Vraća se 'Plavuša s Harvarda' nakon 20 godina, a i ovih 6 romantičnih komedija zaslužuju svoj nastavak Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@renee__zellweger Instagram@renee__zellweger

Zellweger je bila s glazbenikom Doyleom Bramhallom II nakon što je njezina veza s Cooperom završila. Bili su zajedno sedam godina prije nego što su prekinuli 2019. Sada glumica hoda sa Antom Ansteadom, kojeg je upoznala na snimanju njegove emsije, 'Celebrity IOU Joyride'.

Zellweger se nekoliko godina odmarala od Hollywooda (i svjetala reflektora općenito) nakon razlaza s Cooperom. Prekinula je svoju glumačku pauzu s 'Drugo stanje Bridget Jones' 2016. i osvojila nagradu za najbolju glumicu za portret Judy Garland u biografskom filmu 'Judy' 2020. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0