Life&style

Blagdanski Oreo set savršen je poklon za sve ljubitelje slatkiša. A hvataljka za kekse je hit!

  • U predblagdansko vrijeme počela su se pojavljivati posebna izdanja omiljenih slatkiša
  • Oreo je predstavio blagdanski paket koji sadrži zanimljive stvari
  • Unutar njega možeš pronaći šalicu, paket od 6 keksa, ubrus, stalak za kekse i hvataljku

Svake godine sve veći broj brendova slatkiša pripremi blagdanske pakete koji su uvijek prepuni iznenađenja. Ni ova godina nije iznimka, a jedan paket nas je posebno oduševio.

Možda vas zanima Taaako slasno! Donosimo ti recept za osvježavajući Oreo cheescake Rubrika Life&style Life&style

Radi se o Oreo božićnom paketu koji sadrži paket od 6 keksa, šalicu, ubrus s motivom Orea, stalak u kojem ti keksi mogu stajati te hvataljku u slučaju da ti keks upadne u mlijeko. 

Tvorci ovog paketa su mislili na sve pa čak i na one koji svoj Oreo keks vole jesti uz mlijeko. Svi znamo da nam se nemali broj puta dogodilo da nam je keks ostao, odnosno upao u mlijeko pa smo razbijali glavu kako ga izvući, a da ga još više ne smrvimo. Zato ti sada može poslužiti hvataljka koja će riješiti sve tvoje probleme. 

Možda vas zanima Novi, ružičasti Oreo keksi stvarno su nam popravili dan! Rubrika Life&style Life&style

Ovaj paket koji nam se odmah našao na listi želja, otkrio nam ga je Instagram profil pod nazivom Candy Hunting. Ime ovog paketa je ''Oreo Dunking Kit'' i on je sve što ljubitelj ovog ukusnog keksa može poželjeti. Ovaj paket još uvijek nismo pronašli u našoj blizini, no čim ga vidimo ne sumnjamo kako ćemo se njime razveseliti. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0