Life&style

Novi, ružičasti Oreo keksi stvarno su nam popravili dan!

  • Oreo keksići uskoro slave 107. rođendan
  • Valentinovo su obilježili posebnom kolekcijom ''Love, Oreo''
  • Keksići su obogaćeni ružičastom kremom i ljubavnim porukama

Oreo keksići nedvojbeni su vladari svijeta mini deserata. Crni biskvit i bijela krema stekli su obožavatelje diljem cijelog svijeta, postali najprodavaniji keksići u Americi i sve to u manje od 107 godina! Da, Oreo će 6. ožujka proslaviti svoj 107. rođendan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OREO (@oreo) on

Oreo je dosada doživio brojna limitirana izdanja povodom raznih prigoda, ali za ovo Valentinovo pripremili su nešto posebno. Ove godine u američkim trgovinama pojavila se limitirana edicija ''Love, Oreo''  u kojoj se Oreo keks pojavljuje s jedinstvenim dizajnom i simpatičnim ljubavnim porukama s obje strane keksića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OREO (@oreo) on

Unutar keksa se, umjesto bijele kreme, nalazi ružičasta krema s okusom bobičastog voća i, poznajući originalnu kremu, sigurni smo da je preeefina. Na samom pakiranja nalaze se natpisi ''Let's Twist'', ''Drunk in Love'' te ''XOXO Oreo'' pa su ovi keksići fantastičan poklon za Dan zaljubljenih - nepretenciozni, povoljni i ukusni! Sve u jednom, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pretty In Pink🌸🎀 (@pink.pink.pink.etc) on

Keksiće je moguće kupiti po cijeni od cca. 20 kn, a zasada nema naznaka da će stići na naše tržište. Tužni smo, ali pokušajmo prelistati sve kontakte iz inozemstva. Nikad ne znaš gdje je tko na putu!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0