Life&style
1/35

Bajkoviti interijeri u srcu Berlina

Berlin je jedna od svjetskih prijestolnica glazbe, arhitekture, mode i dizajna ali i dom Berlin Regenta, hotela koji svojim interijerima oduševljava svakoga tko uđe.

 | Autor: Regent Berlin Regent Berlin

Svaka metropola, čak i ona koja ima reputaciju otkačenog i trendi grada poput Berlina, ima svoje povijesne dragulje koje pomno čuva. U savršenoj mješavini luksuza, urbanog i povijesnog smjestio se Berlin Regent, na Gendarmenmarkt trgu.

 | Autor: Regent Berlin Regent Berlin

Kvalitetu ovog hotela prepoznao je i Conde Nast Traveller koji ga preporučuje kao jedan od najboljih luksuznih hotela na svijetu opisujući ga kao mjesto kojem je nemoguće odoljeti zahvaljujući kombinaciji europskih antikviteta, lustera od bečkog kristala i modernih detalja.Ipak, ovim interijerima dominiraju tradicionalni komadi i antikviteti koji stvaraju dojam glamura, luksuza i topline.

 | Autor: Regent Berlin Regent Berlin

Raskošne brokatne fotelje i naslonjači u raznim nijansama toplih boja poput žute i boje senfa u savršenoj su ravnoteži s crvenim mramorom koji dominira foajeom.

 | Autor: Regent Berlin Regent Berlin

Barokna ogledala u kombinaciji s već spomenutim lusterima od bečkog kristala stvara dojam kao da ste na nekom od europskih dvorova. Tom dojmu doprinose i raskošni zastori i klasicistički komadi, kao i mramorni i drveni kamini.

 | Autor: Regent Berlin Regent Berlin

Svaka od nešto manje od 200 soba u ovom hotelu ima pogled na zeleno dvorište ili pak na neku od berlinskih znamenitosti. Njihovim uređenjem dominiraju impresivni komadi i smirene boje koje puštaju maksimalan osjećaj topline i doma. Čak su i kupaonice, u pravilu minimalistički i praktično uređeni prostori, zadržale tu inspiraciju, pa ćete tako u njima zateći mramor i umivaonike koji podsjećaju na grčke stupove.

 | Autor: Regent Berlin Regent Berlin

Berlin Regent spada u kategoriju hotela koji su česti u Europi. Oni su savršen spoj povijesti, dizajna, luksuza, glamura, ali i topline doma koja ponekad tako nedostaje ljudima koji mnogo putuju.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Regent Berlin

Komentari 0