Life&style

Adam Sandler zaposlio je cijelu obitelj na crtiću koji je danas stigao na Netflix, a sam zvuči neprepoznatljivo

  • Gušter Leo i kornjača, dvojac je koji više od 70 godina živi u školskom terariju. Dok ljudi dolaze i odlaze, oni ostaju... 
  • Adam Sandler na ovom animiranom mjuziklu ponovno je okupio genijalnu ekipu i napravio film 'Leo' koji se s nestrpljenjem iščekivao
  • Nije Adam jedini iz obitelji Sandler koji posuđuje glas, uz njega je i cijela njegova obitelj
  • Pročitaj još i: Ovo je 5 filmova s najvišim ocjenama koji su u studenom stigli na Netflix. Treba ih pogledati

Učionica biologije u mnogim je školama najposebnija prostorija u školi. Uz brojne biljke, preparate za pokuse, nerijetko se tamo nalaze i životinje poput kornjača, guštera ili ribica u akvariju. Generacije odrastaju, a te životinjice i dalje tamo žive dočekujući nove školarce. Slična je priča i najnovijeg animiranog mjuzikla 'Leo' koji će premijerno biti prikazan 21.11. na platformi Netflix. 

Stari gušter Leo, kućni ljubimac jedne škole, doživio je krizu srednjih godina. U terariju Leo nije sam, cimer mu je i kornjača s kojom mu uludo prolaze dani, sve dok se ne odvaži na pustolovinu. Shvativši da mu nije ostalo mnogo od života sa svoje 74 godine napušta terarij u kojemu je godinama živio i upušta se u avanturu zvanu život. Nakon što je zauvijek napustio svoj dom, neočekivano ga zapadne novi poziv - postaje terapeut osebujnom učeniku petog razreda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Glas glavnom junaku kroz čije oči pratimo crtić posudio je glumac Adam Sandler koji je ujedno i koscenarist ove animirane komedije, a uz njega tu je i Bill Burr koji je posudio glas kornjači. U režiji Roberta Marianettija, Roberta Smigela i Davida Wachtenheima, Lea je producirala Sandlerova tvrtka Happy Madison koja je u dugi niz godina surađuje s Netflixom.

 "Možda je prošlo mnogo godina otkako su Sandler i redatelji bili u školskim klupama, ali pitanja koja crtić otvara uistinu su bitna i dalje vrlo aktualna", navodi jedna strana recenzija. Koliko god ovaj animirani film bio zabavn, toliko uistinu iskreno i na duhovit način obrađuje probleme s kojima se današnja djeca susreću, a malo zabave i manje stresa u komunikaciji prilikom rješavanja problema nikome nije na odmet. 

Novi animirani film kojem se predviđa veliki uspjeh poseban je i po tome što je cijela obitelj Sandler sudjelovala u njemu. Naime; Sandlerova supruga, Jackie, i njegove kćeri, Sunny i Sadie također posuđuju glasove za likove u ovom toplom obiteljskom crtiću. Sam Sandler dao je glas 74-godišnjem gušteru Leu, i potpuno ga je promijenio, u hrapav i u skladu s Leovim godinama, pa to opisuju kao "vremešnu guštersku" nijansu. 

Film 'Poor Things', Emma Stone Možda vas zanima 'Poor Things' s Emmom Stone u glavnoj ulozi filmska je poslastica koju s nestrpljenjem očekujemo Rubrika Life&style Life&style

Inače, od poznatih glumačkih imena koja su još posudila glasove animiranil likovima tu su i Jason Alexander (George iz 'Seinfelda'), Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once') i komičar Rob Schneider. 

Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    kralj