Life&style
You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah!

Nova Netflixova komedija u kojoj glume Adam Sandler i njegove kćeri tinejdžerice mogla bi postati pravi hit

U nadolazećoj komediji 'You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah!'  glumit će holivudska legenda Adam Sandler u glavnoj ulozi. Međutim, uz njega će glumiti njegova supruga Jackie Sandler i njihove kćeri Sunny i Sadie Sandler. 

Kao dio dogovora njegove tvrtke Happy Madison Productions s Netflixom, navodno vrijednog oko 275 milijuna dolara, Adamov novi filmski projekt dolazi nakon njegove uloge u Netflixovom filmu 'Slučajni detektivi 2' ranije ove godine. Također bi trebao glumiti u Netflixovom znanstveno-fantastičnom filmu 'Spaceman', koji će biti objavljen kasnije ove godine.

I jasno je zašto je Adam želio da njegova obitelj bude u 'You Are Not Invited to My Bat Mitzvah!', koja se temelji na istoimenoj knjizi Fione Rosenbloom iz 2007. godine.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah!

Film, koji je usredotočen na bat mitzvah, židovski ritual odrastanja, bez sumnje ima posebno mjesto u srcima obitelji Sandler, koji su predani svom židovskom naslijeđu.

Cillian Murphy, Oppenheimer Možda vas zanima Filmski spektakl Christophera Nolana 'Oppenheimer' oduševio Pulu! Rubrika Life&style Life&style

Također, talenti njegovih kćeri svakako govore sami za sebe, jer je 16-godišnja Sadie već glumila uz njega u filmovima kao što su 'Zohan je zakon' i 'Priče za laku noć'. A 14-godišnja Sunny također je radila sa svojim ocem Adamom na filmovima 'Starci', 'Obiteljski kaos' i 'Slučajni detektivi'. S obzirom na izvanredne talente koji se nalaze u obitelji, sa sigurnošću se može reći da je filmska adaptacija 'You Are Not Invited to My Bat Mitzvah!' u sigurnim rukama. Evo svega što znamo o filmu...

Najbolje prijateljice u problemima

Prema Netflixu, službeni sinopsis glasi: 'Stacy i Lydia su najbolje prijateljice koje su oduvijek sanjale o epskim bat micvama. Ali, stvari komično krenu naopako kada srednjoškolska drama u kojoj sudjeluje popularni dječak ugrozi njihovo prijateljstvo i njihov obred.'

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah!

Tko još glumi u filmu?

Osim obitelji Sandler, u filmu glume Idina Menzel, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, Sarah Sherman, Dan Bulla, Ido Mosseri, Jackie Hoffman i Luis Guzmán.

Službeni trailer za film tek treba biti objavljen, a 'You Are Not Invited to My Bat Mitzvah!' dolazi na Netflix 25. kolovoza 2023. godine. 

Možda vas zanima Snjeguljica v2.0: Evo što znamo o remakeu kultnog Disneyjevog klasika koji je već digao veliku prašinu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0