Life&style

Stigao je trailer za Netflixovu komediju u kojoj Adam Sandler glumi sa kćerima - baš su zgodne tatine cure

  • Ovo je komedija koju smo iščekivali (posebno ako volimo Adama Sandlera) i sad je pred vratima
  • 'You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah' na Netflix stiže 25. kolovoza
  • Ali, najviše nas zanima kako izgledaju Sunny i Sadie Sandler i jesu li dobro obavile glumački zadatak 

Adam Sandler i dobar dio njegove obitelji (njegove prave, biološke obitelj) našli su se u središtu pozornosti zbog prvog službenog trailera za Netflixov film 'You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah'. Film o odrastanju adaptacija je istoimenog romana Fione Rosenbloom, a na ovoj platformi počet će se prikazivati 25. kolovoza. 

Radnja ide otprilike ovako: Stacy Friedman i Lydia Katz su već dugo najbolje prijateljice i zajedno se nose sa stresovima srednjoškolskog života. Stacy je zauzeta planiranjem svoje bat mitzve i razmišljanjima o svojoj simpatiji, Andyju Goldfarbomu. Međutim, kako to nerijetko biva, s Andyjem će završiti Lydia, a preotimanje dečka će uzrokovati veliku svađu dotad najboljih prijateljica. Sandlerova kći Sunny ima glavnu ulogu u filmu, igra pozitivku Stacey. Njegova starija kći Sadie, međutim, nije Lydia već se pojavljuje u filmu u jednoj od sporednih uloga.

Sandlerova kolegica iz 'Nebrušenog dijamanta' Idina Menzel glumi suprugu u filmu, a ostatak glumačke postave činee Sarah Sherman iz serije 'Saturday Night Live, Luis Guzmán ('Punch-Drunk Love'), Ido Mosseri ('You Don’t Mess with the Zohan'), Samantha Lorraine ('The Walking Dead: World Beyond') i drugi. Sammi Cohen režirao je projekt prema scenariju Alison Peck, a Sandler je i producent filma.

Jennifer Aniston i Adam Sandler Možda vas zanima Četiri modna izdanja Jennifer Anniston u najavi Netflixovog hita 'Slučajni detektivi 2' Rubrika Life&style Life&style

Pogledaj upravo objavljen trailer:

Photo: Pr

Komentari 0