Life&style

9 stvari koje mladenka ne smije raditi na vjenčanu

Vjenčanje bi trebalo biti najljepši dan u životu žene. Stoga je važno dobro se pripremiti

Udaješ se samo jednom i sve mora biti savršeno! Dakle, nema uopće pritiska 😊. Međutim, ti si rođena multitaskerica pa si sve pripremila na vrijeme te pazila na najmanju sitnicu – od glazbe pa do ukrasa na salvetama te sve do rasporeda sjedenja, deserta, pića… Sva ta priprema može biti prilično stresna. Kako bi izbjegla dodatni stres kad sve počne, na dan X bi još samo trebala pripaziti na neke stvari – i definitivno iz izbjegavati. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

1. Svađa s vjenčanom kumom

Živci su napeti, to je jasno svima. Ali, nema goreg trenutka za prepiranje s najboljom prijateljicom/kumom nego na vlastitom vjenčanju. 

2. Svađa s mladoženjom

Hej, uskoro ćete postati muž i žena! I to za cijeli vaš život. Imat ćete sasvim dovoljno vremena za svađanje, zar ne?

3. Odricati se jela 

Sigurno si nekoliko tjedana prije vjenčanja bila na strogoj dijeti kako bi ti vjenčanica savršeno pristajala. Ali, danas je dugačak dan pred tobom, morat ćeš nazdraviti s mnogima, a za to moraš imati dobru „podlogu“. Dakle, jedi koliko ti srce želi! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Nemoj jesti jelo od kojeg nastaju mrlje! 

Dakle, špagete bolognese, tost s marmeladom i salata s bučinim uljem definitivno su tabu. Isto vrijedi i za napitke poput crnog vina, kave itd. 

Možda vas zanima Prosio ju je 3 godine, no morala je odgonetnuti šifru... Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Nositi nove cipele 

Nemoj zaboraviti barem nekoliko dana prije vjenčanja nositi cipele u kojima ćeš se vjenčati da ih dobro „razgaziš“. Inače ti ne ginu žuljevi na dan vjenčanja. Uostalom, uske cipele mogu propustiti tvoj najljepši dan. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

6. Nemoj piti previše alkohola! 

Nitko ne voli gledati pijanu mladenku. Nekoliko čašica šampanjca za nazdravljanje je sasvim OK, ali ako nemaš nikakve tolerancije na alkohol – radije i to izbjegni. Svakako jedi dosta i nemoj zaboraviti piti puno vode!

7. Voziti auto

Dan tvog vjenčanja sigurno nije dan kad trebaš sama voziti automobil. Uzbuđenje koje te lupa sigurno nije najbolji preduvjet za sigurnu vožnju. Za taj dan sigurno ćeš bez problema naći šofera. 

Možda vas zanima H&M lansirao kolekciju vjenčanica! Rubrika Moda Moda

8. Vjerovati da će na dan vjenčanja sve proći savršeno 

Želiš da bude sve savršeno i postavila si ljestvicu prohtjeva jako visoko? Razne manje ili veće nevolje gotovo su neizbježne. Radije se opusti i neočekivane problemčiće rješavaj sa smiješkom i šalom. (To jedino ne vrijedi ako te mladoženja ostavi pred oltarom ili ti haljina ne odgovara!). 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

9. Svekrva iz noćne more 

I za kraj: to je TVOJ dan! Dakle, nemoj si dopustiti da ti zlobna svekrva pokvari zabavu! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0