Moda

H&M lansirao kolekciju vjenčanica!

Popularni švedski modni brend lansirao je kolekciju koja će oduševiti sve (buduće) mladenke i one koje se tako osjećaju

Mladenke ovih dana zaista imaju nevjerojatno puno opcija! Mnogi genijalni high-street brendovi u svojim linijama imaju predivne vjenčanice koje koštaju smiješno malo u usporedbi s dizajnerskim komadima. Jedan od naših omiljenih modnih brendova, H&M upravo je najavio proljetnu kolekciju za mladenke te njihove kume i djeveruše - a mi smo oduševljeni! 

 | Autor: H&M H&M Duga čipkana haljina, 1.500 kuna

 | Autor: H&M H&M Duga čipkana haljina, 1.350 kuna

Ako si od nedavno zaručena i želiš cjenovno prihvatljivu, ali i dalje PREDIVNU vjenčanicu, ne moraš tražiti dalje od H&M-a. U kolekciji se (barem za sada!) nalaze 4 predivne vjenčanice između kojih možeš birati, a s obzirom na njihovu super prihvatljivu cijenu - zašto ne odabrati i dvije? 

 | Autor: H&M H&M Midi mesh vjenčanica, 1.100 kuna

 | Autor: H&M H&M Vjenčanica na preklop, 750 kuna

 

Najjeftinija vjenčanica u kolekciji košta 750 kuna, a najskuplja 1.500 kuna. Također, u liniji se nalaze i nevjerojatno dobre haljine za sve kume, djeveruše i gošće na vjenčanju, uključujući kraće, ali i duže modele u varijaciji predivnih pastelnih boja. 

 | Autor: H&M H&M Duga plava haljina (595 kuna), kratka lila haljinica (370 kuna), kombinezon (445 kuna), haljina boje breskve (445 kuna)

Naš favorit? Definitivno ovaj predivan lila ljubičasti kombinezon iz snova, ali i neodoljivo preslatke haljinice za djevojčice koje već zamišljamo kako koračaju prema oltaru ispred mladenke i bacaju latice ruža...

 | Autor: H&M H&M Haljinice od tila za djevojčice (lijeva 220 kuna, desna 300 kuna)

Photo: H&M

Komentari 0