Life&style
Kakava majka, takva kći

7 znakova da ćeš jednog dana biti poput svoje majke – ili već jesi!

  • Ili se u mladosti kunemo na "nikad nećemo biti poput mame", pa opet kad odrastemo ipak budemo ili nam je mama otpočetka najbolja prijateljica i uzor
  • Dakle, pitanje je koliko si slična mami? i pritom ne mislimo na fizičku sličnost
  • Ako možeš potvrditi ovih sedam navoda, praktički ste poput blizanki!

Često ti se čini da se ponašaš poput svoje majke? Onda postoje dva načina na koja možeš reagirati na to: ili ne želiš to priznati ili si silno ponosna na to. U svakom slučaju - ako primijetiš ove stvari na sebi, službeno je: na dobrom si putu da postaneš mala kopija svoje majke.

Možda vas zanima Žene koje redovito vježbaju znaju koliko ova jedna stvar utječe na kvalitetu treninga Rubrika Life&style Life&style

1. Smijete se istim stvarima

To je u redu - jer je na taj način uvijek zabavno kad posjetiš svoj dom. Također možete zajedno gledati komedije ili kazališne predstave. Kvalitetno vrijeme koje je jednostavno neprocjenjivo!

via GIPHY

Ovih 10 stvari ti tvoja majka tijekom života nikada neće priznati - a možda će te rasplakati

2. Imate iste prijatelje

Da, čak i ako postoji velika razlika u godinama, možete imati sličnu grupu prijatelja. Naime, mamin sportski klub može biti jako zabavan - ili tvoji prijatelji kažu: „Tvoja mama je doista sjajna!“

3. Govorite iste rečenice

Bilo da „Život nije šetnja parkom“ ili „Tko traži, taj i nađe“... od mame uzimaš mnoge slogane i poslovice. Zbog toga ne samo da zvučiš poput njih, nego i sve više i više djeluješ u skladu s njenim uvjerenjima.

Možda vas zanima Ovo su najkompliciranije i najbolje kombinacije horoskopskih znakova majki i kćeri Rubrika Life&style Life&style

4. Imate isti ukus kod muškaraca

Može biti zabavno dok je u pitanju Ryan Gosling. S druge strane, postaje opasno ako se tvoja majka potajno pali na tvog trenutačnog dečka - ili ti na njenog drugog muža.

via GIPHY

5. Jedete iste stvari

Burger uvijek naručite bez krastavaca, a za čokoladni sladoled traje vječna borba. Ma da, mama te naučila ukusu!

6. Slušate istu glazbu

Misliš da su „starke“ doista super! Zašto? Jer si to uvijek mogla čuti u maminom autu. A sada? Sad ih oblačiš i kod kuće - i sanjaš da si 70-ih s mamom plesala na pjesme grupe ABBA.

via GIPHY

7. Nosite istu odjeću

Mama voli traper jakne - voliš ih i ti. A mama u posljednje vrijeme nosi samo čizme – a i ti. Mama NIKADA ne bi izišla iz kuće bez modernog šala. Naravno da ni ti. Onda je stvar jasna: vi ste modne blizanke! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0