Life&style

Ovo su najkompliciranije i najbolje kombinacije horoskopskih znakova majki i kćeri

  • Odnos između majke i kćeri je nešto sasvim posebno
  • Znakovi horoskopa u kojem su rođene imaju utjecaj na to koliko je harmoničan ili konfliktan njihov suživo
  • Pogledaj koje kombinacije znakova imaju najbolji odnos, a koji baš i ne toliko dobar

Rijetko je koji obiteljski odnos toliko intenzivan koliko onaj majke i kćeri. Može biti istkan golemom ljubavi, ali i brojnim prepirkama. Konstelacija horoskopskih znakova igra pri tome važnu ulogu: jednako kao i kod ljubavnih veza, tako i u obiteljskoj kombinaciji postoji parovi koji predivno zajedno funkcioniraju – ali i oni kod kojih gotovo pa svakodnevno lete iskre…

Ove kombinacije horoskopskih znakova mame-kćeri sjajno zajedno funkcioniraju

Lav i vodenjak

Majka lavica je rođena predvodnica. Prilično sigurno će sjediti u roditeljskom vijeću te se boriti za prava svog djeteta. Međutim, ona može biti i jako zabavna. Stoga ne bi čudilo da kći-vodenjak na prvi rock-koncert odvede mama – koja će oduševljeno plesati u publici. Mama-lavica uvijek želi najbolje za svoje dijete, ali joj i priznaje njen slobodni prostor.

Rak i rak

Kad misli na svoju majku, kći rođena u znaku raka ispunjena je ponosom. Naime, mame-račice su vrlo društvene, s obje noge stoje čvrsto na zemlji te s lakoćom obavljaju svoje poslove. Dok god to ne djeluje (previše) zastrašujuće na kćer, onda je ova kombinacija idealna.

Jarac i škorpion

Škorpion je perfekcionist. Kad je riječ o odgoju, želi sve napraviti kako treba i detaljno se priprema za tu ulogu. Čim dijete ugleda svjetlo dana, majke-škorpionke osjete snažnu ljubav koja ih potpuno preplavi. Zbog toga svojim kćerima opraštaju manje i veće pogreške koje sebi nikada ne bi dopustile. Za jarca je to idealna mješavina sigurnosti i slobode – koja im jako treba.

Između ovih kombinacija često zaiskri

Lav i riba

Osobe rođene u znaku lava, vatrenom znaku, trebaju puno pažnje. Zbog toga se ribe osjećaju prestravljene – jer radije vole svoj mir. Kako bi se zadovoljile potrebe majke i kćeri treba jako puno strpljenja. Premda duboko u sebi osjećaju ljubav jedna za drugu, njihov odnos isprepleten je mnogim konfliktima.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi su strahovito sebični i vole kontrolu, tvrdi astrologija Rubrika Life&style Life&style

Ovan i djevica

U ovoj konstelaciji susreću se vatreni znak (ovan) i zemljani (djevica). Dok djevica razmisli prije nego što djeluje te promisli o prednostima i manama, ovan će proletjeti glavom kroz zid. To je jako naporno ako je majka rođena u znaku ovna. Potrebno je puno, puno, puno razgovora – najbolje bi bilo pronaći zajednički hobi koji će ih povezati.

Rak i strijelac

Osobe rođene u znaku strijelca trebaju svoj slobodan prostor više nego drugi znakovi. Kad im netko uzme zrak za disanje, strijelci postanu nemirni te se povlače. S time se emotivni rak teško može nositi: treba puno ljubavi i pažnje te svaki odmak smatra vrlo osobno. U toj konstelaciji oboje moraju pristati na kompromise kako bi odnos bio koliko toliko OK.

Ovan i strijelac

Ovdje se u obitelji susreću dva vatrena znaka – i to je eksplozivno koliko i zvuči. Oboje imaju veliku životnu energiju i radost te su u stalnoj potrazi za zabavom i pustolovinama. Ono što se u kasnijoj dobi može razviti u duboko prijateljstvo majke i kćeri je u djetinjstvu prepuno izljeva bijesa i razilaženja u mišljenjima – što obje može dovesti do ruba očaja.

Možda vas zanima Ovih 6 horoskopskih znakova strahovito su željni osvete i napakostit će svom bivšem, tvrde astrolozi Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0