Life&style

Počela je vladavina Riba - zbog ovih 10 razloga je prekrasno imati ih u svom životu

  • Danas na snagu stupa vladavina posljednjeg znaka zodijaka - Riba
  • Pripadnici ovog znaka uistinu su osebujni, a nerijetko se ističe kako su sjajni prijatelji
  • Kojih je to još 10 karakteristika zbog kojih ih je dobro poznavati otkrivamo ti u nastavku

Ribe, čija vladavina počine upravo danas, jedan su od najzanimljivijih, a često i najneshvaćenijih znakova zodijaka. Budući da je riječ o posljednjem od 12 astroloških znakova, mogli bismo reći da je on baš poput najmlađeg djeteta. Pripadnike ovog znaka krasi izražena intuicija i empatija, druželjubivost, kreativnost i velikodušnost. Veliki su sanjari, a zbog toga nerijetko nailaze na nerazumijevanje sredine u kojoj se nalaze. No, oni koji ih dobro poznaju znaju koliko su posebni pripadnici ovoga znaka te zašto su za njihov život - nezamjenjivi! U nastavku ti otkrivamo 10 razloga zbog kojih je sjajno poznavati pripadnike ovog znaka.

Možda vas zanima Netko štednjom, netko kroz hobi... Evo kako se svaki horoskopski znak najlakše obogati Rubrika Life&style Life&style


1. Imaju izraženu intuiciju

Ribe su sklone na život gledati kroz malo drugačiju leću od većine! Njihova osobnost toliko je osjetljiva na suptilne sfere (kao i na sve ostalo) da bi se mnogi od njih mogli svrstati u vidovnjake. Čak i ako to još ne znaju. Oni su utjelovljenje šestog čula! Ako ti imaju nešto reći, onda bolje poslušaj! Uvijek su tu za iskren i otvoren savjet.

2. Na pravom mjestu u pravo vrijeme

Osim intuicije, jedan od darova kojim su nagrađeni pripadnici ovog znaka je taj da uvijek imaju tu sposobnost naći se na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Djeluje kao da su uvijek na tragu nečega i moglo bi se reći da je tome uistinu tako.

3. Druželjubive su

Riječ je o jednom od znakova s kojim drugi pripadnici zodijaka vole provoditi vrijeme. Uvijek su u potrazi za novim iskušenjima i zabavom. Dakle, ako imaš loš dan i želiš se razvedriti, vrijeme provedeno s prijateljem Ribom vjerojatno je upravo ono što trebaš.

4. Uvijek su tu za svoje prijatelje

Pripadnici ovog znaka imaju izraženu empatiju te su skloni tuđe osjećaje staviti ispred svojih. Zbog toga su sjajni prijatelji te su uvijek tu kada ti zatreba rame za plakanje. U teškim trenutcima možeš računati na njihovu potporu.

5. Brzo opraštaju

Oni su tako otvorena srca da će ih svaka negativna energija jednostavno pojesti iznutra, pa će sve poželjeti razriješiti kako se ne bi doveli u tu situaciju. No, nemoj ih uzimati milo za drago. Neće dva puta razmišljati o tome da prekinu komunikaciju s tobom ako prema njima budeš postupala s prijezirom, ali sve će ti oprostiti.

 

6. Darežljivi su

Ribe krasi neograničena velikodušnost, nesebične su i sve će učiniti za svoje prijatelje. Vole darivati svoje bližnje poklonima koje su posebno odabrale za njih.

7. Inspirativne su

Riječ je o znaku koji uz intuitivnost krasi kreativnost i maštovitost. Uz toliko kreativne energije, razgovor s Ribama otvorit će vrata tvojoj percepciji kao nikad do sad. Ribe su pravi sanjari pa se često doima kao da su zarobljene u razmeđi između stvarnosti i fantazije.

8. Nemaju predrasude

Ribe su sposobne vidjeti stvarnog tebe te će vaše prijateljstvo biti prepuno suosjećanja. One nisu sklone predrasudama već svoje bližnje puštaju da zasjaju u najboljem svjetlu.

9. Romantični su

Pripadnici ovog znaka iznimno su romantični, premda nisu to uvijek skloni priznati. Ne morate biti u romantičnoj vezi s Ribama kako biste iskoristili blagodati njihovog romantičnog duha jer ga oni rado dijele sa svim svojim bližnjima. 

10. Objedinjuju karakteristike svih znakova

Riba su bezgranične prirode što znači da duboko u sebi (ili sasvim blizu površine, ovisno o danu) obuhvaćaju kvalitete svih znakova zodijaka. Upravo zbog toga su tako specifične i prema mnogima naprosto čudesne.

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.  

 



Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0