Life&style

6 boja kose koje će biti apsolutni hit ove godine

 

  • Nova godina period je novih odluka i promjena u životu mnogih, a jedna od njih, u većine žena, odnosi se i na frizuru
  • Prošle smo godine svjedočili popularizaciji narančaste i crvene kose te nježnih pramenova 
  • Stručnjaci predviđaju da ćemo ove godine nastaviti tradiciju pridodavši joj neke nove (stare) trendove, donosimo boje koje bi mogle biti hit ove godine 

Fraza "nova godina, nova ja" često se odnosi i na novu frizuru. Ako početkom svake godine žudiš za promjenom frizure ili osvježenju postojeće, onda će ti najveći trendovi boja kose za 2024. zasigurno potaknuti veliku inspiraciju. Dok je 2023. bila u znaku nošenja toplih boja, 2024. mogla bi biti u znaku suptilne nadogradnje trendovskih boja. Još uvijek smo jako nostalgični i tražimo načine da stare trendove nosimo na moderniji način. Također ćemo nastaviti viđati nove varijante prošlogodišnjih trendi boja poput crvene kose. Bilo da se želiš ohrabriti ili jednostavno osvježiti postojeću frizuru, donosimo boje koje će se zasigurno tražiti u salonima ove godine. 

Možda vas zanima Što je overcut? Frizura savršena za sve koje privlači bob, ali nemaju hrabrosti toliko skratiti kosu Rubrika Beauty Beauty

Ribbon lights 

Ribbon lights metoda je slična popularnoj balayage i baby lights tehnici, a idealna je za brinete koje žele svojoj kosi dodati malo zlaćanog sjaja. Influencerica @tamara dala je izvrstan primjer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Red hot 

Vatrena crvena kosa bit će hit i ove godine! Ova boja sa sobom nosi snagu, moć i ženstvenost i jednostavno je obožavamo! I najpoznatijoj crnki Dui Lipi stoji savršeno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Iridescent blonde 

Nikada dosta plave! Iridescent blode idealna je za sve plavuše koje žele naglasiti svoju boju. Učimo od najboljih - JLo nam je pokazala kako nositi ovakvu boju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Golden copper 

Obožavamo ovaj zlatni odsjaj crvene kose (ili suprotno). Ova suptilna crvena idealna je za sve brinite koje žele isprobati crvenu, a nisu sigurne kako će im stajati - ako @emrata kaže da je kul, onda je kul!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Tonal brunette 

Ovo je još jedan način da brinete osvježe svoju boju! Ovi elegantni pramenovi djeluju kao kosa poslije ljeta i boravka na suncu - prirodno, suptilno i elegantno! Lucy Hale pokazala je kako ih nositi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Natural gloss

Za one koje se ne žele bojiti, a žele dodatni sjaj - preljev u svojoj boji predstavlja idealno je rješenje! Kosa će djelovati zdravo i svilenkasto, a boja će i dalje ostati prepoznatljivo tvoja!

Možda vas zanima Ovaj stil šišanja kosi daje volumen i strukturu - nije čudno što mu predviđaju veliku popularnost Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @dualipa

Komentari 0