Beauty

Pramenovi boje meda divno pristaju brinetama - inspirirala nas je nova Selenina boja kose

  • Većina djevojka poznaje dvojbu zvanu "želim promjenu, ali ne želim bojati kosu", srećom pa postoje dobri stari pramenovi koji su u modernom vremenu evoluirali u neke zdravije varijante za kosu 
  • Inspiraciju za pramenove pronašli smo u novoj frizuri Selene Gomez, jednoj od najpoznatijih brineta na sceni 
  • Medeni pramenovi dobiveni babylights tehnikom idealni za osvježiti izgled kose svake brinete 

Kaže se da je žena koja drastično oboji ili osiša kosu, spremna na sve. Stoga, za one koje ne žele potpunu promjenu, ali se žele odmaknuti od monotonije, tehnike poput splashlightsa, balayagea, ombrea, sombrea i babylightsa predstavljaju odlično rješenje. Selena Gomez zna kako promijeniti boju kose, a ostati vjerna sebi.

Za ovih 5 frizura možemo reći da su neprikosnoveno vladale TikTokom 2023. godine

 | Autor: Instagram @selenagomez Instagram @selenagomez Foto: Instagram @selenagomez

Njeni suptilni, osunčani pramenovi u isto vrijeme donose promjenu i djeluju prirodno. Tako da je babylights tehnika predstavlja dobru novogodišnju odluka za sve djevojke koje vole kombinaciju prirodnosti i promjene. Možda neće biti "nova godina, nova ja", ali će biti dovoljno za izlazak iz comfort zone. 

 | Autor: Instagram@selenagomez Instagram@selenagomez

Babylights metoda djeluje sofisticirano i prirodno zbog pažljivog nanošenja boje i uzimanja male količine kose, odnosno zbog miješanja obojenih pramenova s prirodnom bojom kose. Laka je i za održavanja, stoga neće predstavljati problem djevojkama koje ne vole svaki mjesec satima visjeti u salonu. Može se raditi na svijetloj i tamnoj kosi, a smeđoj kosi daje efekt kao da je "okupana suncem".

 | Autor: Instagram@selenagomez Instagram@selenagomez

kovrčavi bob Možda vas zanima Kovrčavi bob je vrlo tražena frizura, u svim verzijama - ove lookove želimo kopirati! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @selenagomez

Komentari 0