Life&style

5 valentinovskih poklona koji uopće nisu poklon, a razveselit će kako nas tako i njega

  • Valentinovo je pred vratima, a čini nam se da smo sve ideje za poklone već 'ispucali'
  • Svi znamo da najbolji pokloni nisu pokloni u konvencionalnom smislu riječi, već zajedničke uspomene i iskustva
  • Donosimo popis poklona kojima ćeš nećeš darivati samo bolju polovicu, već i sebe 

Taman kada smo smislili odličan božićni poklon, mjesec i pol kasnije dolazi drugi povod za iskazivanje kreativnosti - Valentinovo. Svi znamo koliko izazovno može biti kupovati poklone muškarcima, a pogotovo onima s kojima smo u dugogodišnjim vezama. Čini nam se da smo sve ideje 'ispucale' ili da je sve previše obično i jednostavno. Koliko god otrcano zvučalo, najbolji pokloni nisu pokloni uopće, to jest nisu pokloni u konvencionalnom smislu te riječi. Najbolji pokloni su zajedničke uspomene, a mi donosimo popis onih koje će se zauvijek urezati u pamćenje!

Možda vas zanima Jacuzzi u snijegu s pogledom na Alpe? Zvuči nestvarno, ali pronašli smo takav hotel Rubrika Life&style Life&style

1. Spa 

U ovim stresnim i užurbanim vremenima, dan za sebe pravi je luksuz! Spa iskustvo pomoći će vam da pobjegnete od obveza i posvetiti jedan dan užitcima nakon kojih je lakše nastaviti kroz obveze. Spa dan može uključivati zajedničku masažu, izležavanje pokraj bazena ili toplu kupku. Isto tako, ukoliko ste sportski tipovi, možete odraditi zajednički trening u luksuznoj teretani i poslije se opustiti u sauni. Opcija je stotinu, a svaka uključuje ugodu i predah!

 | Autor: Unsplash / Roberto Nickson Unsplash / Roberto Nickson Foto: Unsplash, Roberto Nickson

2. Koncert 

Veljača je prepuna raznih događanja, a na sami dan Valentinova organizirani su brojni koncerti. Sigurno imate bend ili izvođača kojeg oboje volite, a još je čarobnije ako imate "vašu" pjesmu koju će biti posebno iskustvo čuti uživo. Ukoliko je koncert u drugome gradu, to je odličan povod i za jednodnevni izlet!

 | Autor: Unsplash Unsplash Foto: Unsplash, Anthony DELANOIX

3. Radionice 

Svi mi imamo svoje 'wish liste' koje čekaju bolje dane i više slobodnog vremena; možda je to tečaj izrade keramike, kuhanja, radionica slikanja ili kreativnoga pisanja... Ovakvi pokloni zaista su intimni i znak su izvrsnog slušanja i poznavanja osobe. Osim toga, ovakvim poklonima poklanjamo nekome i izlazak iz 'zone komfora'. 

 | Autor: Unsplash / Ivana Čajina Unsplash / Ivana Čajina

4. Adrenalinska aktivnost

Ukoliko volite adrenalinska iskustva ili i ona čine jednu stavku na listi želja, poklon je jasan kao dan! Možete zajedno isprobati (još) jednu adrenalinsku aktivnost poput zip linea, tandemskoga skoka padobranom, streličarstva, paintballazorbinga... Hrvatska nudi toliko opcija koje čekaju na vas!

 | Autor: Unsplash Unsplash Foto: Unsplash, Cory

5. Putovanje 

Nema ljepšeg poklona od avionske karte! Putovanja su način na koji ne samo da upoznajemo druge gradove i kulture, već i svoje suputnike. Putovanja nude potpunovo novu razinu poznavanja nekoga i povezanosti s nekim, a romantičnih gradova ima na pretek!

 | Autor: Unsplash Unsplash Foto: Unsplash, Léonard Cotte

Možda vas zanima Pronašli dva neodoljiva modna seta za Valentinovo u kućnom izdanju. Slatko... Rubrika Moda Moda
Photo: Unsplash / Roberto Nickson

Komentari 0