Moda

Pronašli dva neodoljiva modna seta za Valentinovo u kućnom izdanju. Slatko...

  • Dan zaljubljenih je pred vratima, a tim povodom omiljene trgovine pripremile su pregršt specijalnih kolekcija
  • Iako Primarka nema u Hrvatskoj, nije nam teško spojiti ugodno s korisnim i „potegnuti“ do susjedne Slovenije na kombinaciju izleta i shoppinga jer smo u aktualnoj ponudi zapazili preslatke setove
  • Naime, radi se o kratkoj pidžami i donjem rublje koje definitivno želimo u kolekciji
  • Pročitaj također: Sinsay ima posebnu kolekciju senzualnog donjeg rublja za Valentinovo. Ovo su naši favoriti

Ova kratka pidžama dolazi u rozoj boji, upotpunjena je s motivima crvenih i ružičastih srca, a jako nam se sviđa jer je udobne svilenkaste teksture. Iako inicijalno namijenjena za Valentinovo, vjerujemo da ne moramo naglašavati da je možeš kupiti neovisno o tome jer je doista sjajna kombinacija odličnog i ugodnog dizajna te pristupačne cijene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark)

Osim pidžame, za oko nam je zapelo i donje rublje koji dolazi u već složenom setu. Radi se o istim motivima kao i na pidžami što ga čini idealnim dodatkom cijelom Valentinovo kućnom izdanju.   | Autor: Primark Primark Foto: Primark, donje rublje set (8,20 eura)

Iako su nama ovi modeli ukrali najviše pažnje, Primark nudi još pregršt prikladnih setova za Valentinovo, kao i klasičnih modela pidžama ili donjeg rublja.

Možda vas zanima Nike ima posebnu, plišanu verziju Air Force modela. Malo, skriveno srce sladak je detalj Rubrika Moda Moda

Primjerice, ako više naginješ ka nešto profinjenijoj valentinovskoj estetici, onda će te oduševiti senzualni bodiji u crnoj ili crvenoj boji, a u ponudi su i dvodijelni setovi. Isto tako, ne nedostaje niti spavaćica koje su ukrašene čipkastim detaljima u kombinaciji sa zavodljivim prozirnim elementima. Sve skupa, u ponudi ima ponešto za svakog, stoga smo sigurni da ćeš s lakoćom pronaći svoje favorite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark)

 

Photo: Primark

Komentari 0