Life&style

Može li slađe? Sinsay u ponudi ima posteljinu, deku i jastučnicu s motivima srca

  • Manje od mjesec dana dijeli nas do Valentinova, a to znači da su police omiljenih brendova već sad prepune prikladnih detalja
  • Naravno, dominira motiv srca, ali osim na odjeći i modnim detaljima, jedan brend ponudio je nešto drugačiji asortiman
  • Sinsay nas uvijek iznova oduševi svojom pristupačno, ponudom, a ovog puta naše srce je osvojio s detaljima za spavaću sobu

Pogađate, također s motivima srca. Za početak, jako nam se sviđa preslatka posteljina koja dolazi u kompletu s dvije jastučnice. Podloga je bijele boje, a na istu su aplicirana crvena srca s popratnim ukrasima. Ovu posteljinu možemo zamisliti u svojoj spavaćoj sobi bez obzira na to je li Valentinovo ili ne jer je toliko nježna i umirujuća. Isto tako, ujedno se radi i o fora poklonu za Dan zaljubljenih, pa ako razmišljaš o tome što pokloniti, evo simpatične ideje.

 | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay posteljina (12,99 eura)  | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay posteljina (12,99 eura)

Osim posteljine tu je i Sinsay deka sa srcima. Međutim, deka je nježno ružičaste boje, a na njoj se nalaze crvena srca. Ovaj color-block, s kojim se nikad ne može pogriješiti, deku čini nevjerojatno zaigranom i romantičnom, a možeš je osim u spavaćoj sobi, koristi i u dnevnom boravku. Nama se čini kao idealna opcija za „omatanje“ dok gledamo romantičan film.

 | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay deka (5,99 eura)

Posljednji detalj koji nam je također ukrao pažnju je jastučnica koja je zapravo komplet s dekom, unatoč tome što se odvojeno prodaju. Jako je slatka i fora, no dolazi u jednoj dimenziji, pa ako se odlučiš kupiti je, pripazi da imaš odgovarajući jastuk. Kad riješiš tehničke stvari, ne preostaje ništa drugo nego da uživaš u svim ovim divnim motivima i svoju svakodnevicu obojiš valentinovskom vibrom.

 | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay jastučnica (2,49 eura) Možda vas zanima U Sinsayju možemo kupiti najtraženije satenske uvijače s kojima ćemo lako kreirati raskošne kovrče Rubrika Beauty Beauty
Photo: Sinsay
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super