Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Zvijezde nas inspiriraju na izvrsne ideje, ali četiri znaka mogla bi imati problema u vezi

  • Merkur, planet komunikacije i logike, dobiva potrebnu snagu od Jupitera, koji predstavlja širenje i rast
  • Sada su mogući duboki uvidi, promjene, novi počeci…
  • No, u ljubavi se može mnogo toga promijeniti. Čekaju nas nagli preokreti, posebno četiri određena znaka

Do 1. listopada 2023. je na nebu planetarna konstelacija koja bi nam se mogla naći putu i postaviti prepreke koje će nas omesti u provedbi svojih planova. Jesi li jedan od horoskopskih znakova na koje će to utjecati i što ti zvijezde spremaju za ovaj tjedan, saznaj u našem tjednom horoskopu.

Tjedni horoskop od 25. rujna do 1. listopada 2023. godine

Dobra je vijest da odmah na početku tjedna Merkur i Jupiter formiraju trigon – povoljan aspekt koji pozitivno utječe na naše razmišljanje. Merkur, planet komunikacije i logike, dobiva potrebnu snagu od Jupitera, koji predstavlja širenje i rast, kako bi se stvarno oslobodio. Bit će to za mnoge olakšanje nakon što je Merkur zadnjih tjedana bio retrogradan i možda smo ponekad imali dojam da više ne razumijemo svijet. Sada su mogući sjajni novi uvidi. Nalazimo rješenja zagonetki i ponovno vrvimo od ideja. To osobito vrijedi za zemljane elemente bika, djevicu i jarca.

S druge strane, moramo se pozabaviti još jednim aspektom: Sunce i Saturn također se spajaju ovaj tjedan i postavlja se pitanje koje to naše ideje imaju realne šanse za realizaciju. Na kraju će odlučiti naš trud i osjećaj dužnosti te spremnost na preuzimanje odgovornosti. 

Promjena u vezama s Venerom i Uranom

Premda je Venera sada ponovno direktna, veze su još uvijek pod velikim pritiskom. Planet ljubavi Venera još uvijek tranzitira kroz znak lava, zbog čega po pitanju ljubavi želimo učiniti 'ono svoje', po mogućnosti bez previše obzira prema drugima.

Ovaj tjedan je tu i Uran, planet promjena. Znači, trebamo biti spremni na sve, jer Uran voli baciti bombu i sa sobom donijeti nagle promjene. Mnogo toga se može pokvariti. Možda i stvari koje ne shvaćamo koliko su nam u ovom trenutku potrebne. Osobito će time biti pogođeni lavovi i vodenjaci, ali i bikovi i škorpioni.

Jarac

Ljubav: Sunce i Jupiter jačaju tvoje samopouzdanje i potiču karizmu. Sada uživaš u upoznavanju ljudi, otvorenije flertuješ i veseliš se neobičnim spojevima. Ako si u vezi, potrebno ti je više slobode i kreativnog odmora kada su u pitanju seks i erotika.

Posao: Posao i karijera su sretna tema tjedna! Financijski planet Merkur i glasnik sreće Jupiter će te pokrenuti. Dobro će te svi prihvaćati, pametno ćeš raspravljati i raspolagati novcem. Tvoje ideje bit će inovativne i donijet će ti uspjeh.

Zdravlje: Sunce i Jupiter te sada grade i daju ti novu energiju. Mars ipak malo smanjuje tvoju želju za sportom i korištenjem snage. Ali, mentalno si jaka i možeš razviti novo samopouzdanje.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Čini se da te čeka uzbudljiv tjedan, jer su ti zvijezde prilično kontradiktorne. Ako si slobodna, Mars će te poticati na flert. Premda ćeš biti željna vrućih seksi trenutaka, oklijevat ćeš i tražiti dublje osjećaje. U vezi si fokusirana na vruću erotiku, ali je manje vjerojatno da ćeš uživati u nježnim trenucima u spavaćoj sobi.

Posao: Snažan Mars stvorit će bolje uvjete u smislu priznanja i financija. Sada vrijedi snažno pregovarati i obratiti pažnju na novac. Možeš smanjiti troškove i povećati prihod. Predstavljanje novih strategija ili proizvoda bit će ti jednostavno. Bit ćeš vrlo uvjerljiva.

Zdravlje: Izuzetno si tjelesno i mentalno jaka te imaš jasan pogled na svoje ciljeve. Sada možeš optimalno iskoristiti svoje resurse i navečer brzo napuniti zalihe energije.

Ribe

Ljubav: Samci će biti raspoloženi za flert i bit će u svom elementu. Imat ćeš puno uspjeha, što je dobro za tebe i povećava tvoje samopouzdanje. U vezi vlada sklad i pozitivna atmosfera. Oboje sada možete uživati u svojim planovima i smatrat ćete da vas zajedničko vrijeme jako ispunjava.

Posao: Trenutačno puno razmišljaš o svojoj profesionalnoj budućnosti. Lijeni kompromisi nemaju šanse, jer Saturn ti izoštrava oko za ono što je važno. Pokazat ćeš punu predanost i motivirati svoje kolege. Možeš brzo krenuti putem uspjeha, osobito s inovativnim projektima. Provjera troškova donosi novu jasnoću tvojim financijama.

Zdravlje: Razmišljat ćeš pozitivno, ali disciplina nije trenutačno tvoja najveća snaga. Jupiter te duboko opušta i uklanja pritisak iz tvog života. Otvorena si za duhovne stvari i možeš vjerovati svojoj intuiciji.

Možda vas zanima Počinje vladavina vage: 5 razloga zašto osobe ovog horoskopskog znaka trebaju biti u našem bliskom krugu Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Venera ti sada daje vatrene vibracije. Međutim, tvoja omiljena osoba mora ti ponuditi više strasti. Samci će agresivno koketirati i htjet će brzo prijeći na stvar. Raspoložena si za bliske susrete!

Posao: Na kreativnoj razini si trenutačno nepobjediva. Tvoje ideje su izvrsne. Međutim, poslušat ćeš i što tvoj tim ima za reći. Svjesno ćeš slušati protuargumente kako bi se poboljšala. Financijski će ovaj tjedan biti impresivan. Moguće je znatno povećanje prihoda. 

Zdravlje: Trenutačno ti uopće nije potreban stres. Ovaj tjedan bit će ti dobro jedino ako se u slobodno vrijeme fokusiraš na opuštanje i detoksikaciju te smanjiš tjelovježbu. Jednostavno se opusti i uživaj. 

Bik

Ljubav: Venera sada stvara napetost. Ako si slobodna, zanimat će te komplicirani ljudi pa je potrebno strpljenje. Stvari izgledaju bolje u vezama. Vaša svakodnevica je stabilna, samo nemate toliko vremena za romantiku i nježnost.

Posao: Merkur i Jupiter donose ti sreću u poslu. Dobivat ćeš bodove svojim organizacijskim sposobnostima i okupljat ćeš prave ljude. Imat ćeš uistinu inovativne i izvedive ideje. Možeš poboljšati i svoju financijsku situaciju, jer dobro vidiš gdje si previše nepotrebno trošila. 

Zdravlje: Sunce i Jupiter su sada tvoji energetski pojačivači. Kad je sport u pitanju, tražit ćeš izazov jer želiš postići više. Drži se lagane prehrane i ne pretjeruj s alkoholom.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars izazivaju trnce i bit ćeš jako sofisticirana kada je u pitanju zavođenje. To će, naravno, biti vrlo dobro prihvaćeno od strane osobe koju voliš. Slobodni će odisati svojim veselim seksepilom i privlačiti druge svojim smijehom. Sada si jednostavno magnetski privlačna.

Posao: Snažna energija Marsa doista će ti pomoći ovaj tjedan. Napokon ćeš dobiti priznanje koje zaslužuješ za svoj rad i svoje ideje. Tražena si pa ćeš moći iskoristiti svoje raznolike talente. To te motivira i napreduješ, osobito u kreativnim projektima. Ipak, malo si previše velikodušna u financijskim aranžmanima.

Zdravlje: Venera potiče tvoju karizmu i radost u dobrobiti i njezi. Sada se voliš razmaziti i češće se počastiti maskom ili luksuznim proizvodom za njegu. 

Rak

Ljubav: Potreban ti je mir u vezi. Možda ćeš malo prigovarati i moglo bi doći do nesuglasica, ali naći ćeš rješenje. Objasni voljenoj osobi da to nema nikakve veze s njim i da samo trebaš više vremena za sebe. On će to razumjeti. Samci neće znati točno trebaju li se fokusirati na brza osvajanja ili na neovisnost. Daj si vremena da pronađeš odgovor na to.

Posao: Sve izgleda dobro, a tvoje financije su u porastu. Merkur i Jupiter nude ti izvrsne prilike. Imat ćeš unosne projekte koji će ti donijeti dugoročnu korist. Na poslu ćeš blistati timskim duhom.

Zdravlje: Mars obuzdava tvoju želju za sportom. Navečer ćeš radije sjediti i odmarati se. Intuicija ti je sada jaka i osjećat ćeš točno ono što treba tvom tijelu i što smiruje tvoju dušu.

Lav

Ljubav: Sve će biti senzacionalno za tebe. Venera će te katapultirati u sedmo nebo ako si solo, a tamo te zapravo čeka tvoja srodna duša! Oni u vezi će također doživjeti posebne trenutke. Venera i Mars oživljavaju tvoj seksualni te općenito zajednički život.

Posao: Ali, ne cvjeta samo ljubav. Poslovne zvijezde zasladit će ti radni tjedan. Sada si fokus svog tima, zapažena si i hvaljena. Tako ćeš se još lakše boriti za svoja uvjerenja i vješto iskorištavati svoju kreativnu stranu. Financijski stvari također idu dobro: Mudro analiziraš tržišnu situaciju i svoj novac koristiš održivije.

Zdravlje: Venera sada golica tvoju popustljivu stranu. Sve lijepo te fascinira i uživat ćeš u kuhanju i gošćenju s prijateljima. Ali, Mars je također aktivan: Olakšat će ti rekreaciju prije večere. Lako ćeš potrošiti višak kalorija. 

Djevica

Ljubav: Sunce i Jupiter sada čine djevice pravim genijalkama za flert. Iznad svega će ti odgovarati online upoznavanje. Optimiziraj svoj profil i vješto se prezentiraj. To će ti donijeti nove lajkove i spojeve. U vezi ćeš imati predivno opuštenu fazu u kojoj ćete se vas dvoje jako zabavljati u svemu što zajedno radite.

Posao: Razmišljat ćeš ozbiljno o svojoj karijeri, ambiciozna si i fleksibilna, što je idealna kombinacija za uspjeh. Komunikator Merkur pomoći će ti u pregovorima i umrežavanju. To ne samo da će imati pozitivan učinak na tvoj svakodnevni posao, nego će i tvoja financijska situacija također ima koristi od toga.

Zdravlje: Osjećat ćeš se sjajno u svom tijelu. Gotovo intuitivno ćeš jesti ono što je dobro za tebe, a zatim vježbati kada ćeš od toga imati najviše koristi. 

Vaga 

Ljubav: Dva ljubavna planeta, Venera i Mars, izazivaju sada velike trnce. Ako si slobodna, mogla bi jako, jako zaljubiti. Definitivno nećeš ostati bez poljupca! Parovi će se jako zabavljati u krevetu. Ali, nije bitan samo seks, moći ćete brzo napredovati i na zajedničkim projektima.

Posao: Mars te sada čini agresivnijom, pa se konkurencija nema čemu smijati. Ali, znat ćeš svoje granice pa nećeš uplašiti osobe u svom timu. Venera će ti pomoći u projektima u kojima se računaju stil i estetika.

Zdravlje: Tvoja će se razina energije povećati i bit ćeš spremna započeti novi plan treninga koji je savršen za tebe. Točno ćeš osjetiti ono što je dobro za tebe. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Samci su sada puni energije. Tvoja glad za avanturom je velika i brže ćeš završiti u krevetu sa slučajnim poznanikom. Parovi će uzburkati svakodnevni život u vezi i osigurati da sve ostane raznoliko i uzbudljivo. Ali, vjerojatno će biti nekih stvari koje treba pojasniti. Nema problema, to ćete brzo riješiti.

Posao: Zahvaljujući Merkuru, tvoje financije sada idu na bolje. Kao freelancer ćeš dobivati nove poslove. Isplati se razgovarati sa svojim šefom o boljoj plaći. Pametno ćeš raspravljati i tako lakše dobiti ono što želiš i što zaslužuješ. Usput: Imat ćeš osobito dobar odnos sa starijim kolegama.

Zdravlje: Razina tvoje energije je stabilna, ali tvoja mentalna snaga trenutačno nadmašuje sve granice. Mješavina Sunce-Merkur daje ti snagu, dobre živce i optimizam. Lako ćeš se nositi i s najvećim zahtjevima. Ipak, neće ti biti tako lako isključiti se i opustiti navečer.

Strijelac 

Ljubav: Venera i Mars potiču tvoj osvajački duh. Ali, nećeš tražiti brzu avanturu. To mora biti velika ljubav, što će biti teško ostvariti. Ako si zauzeta, intenzivno ćeš se posvetiti svojoj vezi i prilagoditi se osobi koju voliš. Vaša veza postat će intimnija.

Posao: Sada ćeš lako proširiti i učvrstiti svoj položaj na poslu. Djelovat ćeš samouvjereno i lako ćeš se nositi s konkurencijom. Ali, kolege mogu računati na tvoju odanost. Ali, ako te žele iskoristi, žestoko ćeš ih otpiliti. Financijski će stvari biti stabilnije ako obratiš pažnju i na male troškove. Počni štedjeti.

Zdravlje: Planet moći Mars dat će ti pregršt pozitivne energije. Htjet ćeš sve obaviti odmah i sada. Venera ti nudi idealnu ravnotežu pa će ti svi planovi uspijevati. 

Možda vas zanima Muškarci ova 4 horoskopska znaka obožavaju djecu i vrlo su angažirani očevi Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0