Horoskop

Počinje vladavina vage: 5 razloga zašto osobe ovog horoskopskog znaka trebaju biti u našem bliskom krugu

  • Od 23. rujna do 23. listopada počinje vladavina horoskopskog znaka vaga
  • Vage blistaju svojim samouvjerenim držanjem i imaju vedru narav
  • Evo zašto nikada više ne smiješ pustiti osobu s ovim horoskopskim znakom iz svog života 

Sutra, 23. rujna, počinje vladavina horoskopskog znaka vage. Kakve su to osobe rođene u znaku vage? Vage su vedre i vesele osobe. Važna im je harmonija, samouvjerene su, ali i miroljubive te cijene pravdu. Uvijek su optimistične i diplomatične, pokušavaju riješiti probleme ljudi oko sebe te imaju jako puno razumijevanja.

Osobe rođene u znaku vage smatraju se savršenim sugovornicima. Ne samo da vole pričati, nego vole i slušati. Vrlo cijeme osobine kao što su točnost i uljudnost. Ovaj horoskopski znak pokušava učiniti svijet ugodnijim mjestom svojim istančanim osjećajem za ljubav i ljepotu. Vaga uživa u intelektualnim razgovorima i kulturnom životu. 

Koliko god vaga bila uravnotežena i disciplinirana, donošenje odluka nije jedna od njezinih prednosti. Svatko tko može donijeti jednu ili dvije odluke, brzo će zauzeti trajno mjesto idola u životu vage. 

Znakovi koji pokazuju svoju inteligenciju Možda vas zanima 4 horoskopska znaka vrlo su pametna, a i znaju kako zadiviti druge inteligencijom Miss7 Horoskop

Zbog svoje sklonosti prema ljepoti, vage ponekad djeluju arogantno i tašto. Ali, zapravo misle dobro. Osjetljivog su karaktera i, premda su dobri posrednici, nisu sklone sukobima te su stoga vrlo ranjive. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

Evo zašto u svom životu trebaš imati osobu rođenu u horoskopskom znaku vage

1. Vage su optimisti

„Nemoj zabijati glavu u pijesak!“ Ova izjava mogla bi doći od osobe rođene u znaku vage. Ovaj horoskopski znak pun je razumijevanja i uvijek nađe način da na svijet gleda pozitivnim očima. A tu prekrasnu kvalitetu prenosi i na svoje prijatelje. Ljubavna žudnja, kriza na poslu ili loše raspoloženje? Vaga brzo pravim, toplim riječima sve uspije vratiti na pravi i pozitivni put.

2. Vage su uravnotežene

Savršen član tima na poslu? Naravno: Vaga! Za vrijeme lijepih dana poput spužve upija harmoniju i stvara još bolje raspoloženje. U nemirnim i stresnim danima njezina duhovita priroda stvara opuštenu atmosferu. Svima je bolje na poslu s kolegom vagom. Veze s vagama također su vrlo skladne. Svađe se obično brzo rješavaju. Izuzetno su ugodne osobe!

3. Vage su maštovite

Luksuzni odmor na Maldivima, dobitak na lutriji ili naglo povećanje plaće? Vage vole sanjati. Premda to često znači da pogrešno procjenjuju svoja ulaganja, jednostavno je zabavno slušati njihove divlje planove i ideje. Često su motivirane za nešto novo i jako su kreativne. Nije ni čudo da su vage idealni partneri za osnivanje start-upa.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

4. Vage su iskrene

Iskrenost je ono najvažnije u vezi ili prijateljstvu. Vage su sklone zasladiti svijet, ali uvijek su iskrene sa svojim voljenima. Jako dobro znaju da se u životu može napredovati jedino s istinom – čak i ako ona nije uvijek ugodna. Bilo da se radi o novim trapericama ili mišljenju o tvom partneru, na vagu se uvijek možeš osloniti.

5. Vage imaju veliko srce

Teško da je bilo koji horoskopski znak tako topao kao vaga! Što god naumila, jedno je sigurno: Ili od srca ili nikako! Vrlo intenzivno suosjećaju sa svojim voljenima. Ali, tada im njihova pragmatična i realna strana pomaže da ne izgube tlo pod nogama. Taj stav onda s puno empatije prenose na svoje prijatelje. U vezama su samouvjereni i jaki partneri koji poentiraju gotovo majčinskom toplinom.

Možda vas zanima Muškarci ova 4 horoskopska znaka obožavaju djecu i vrlo su angažirani očevi Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash / Katy Anne

Komentari 0