Horoskop

Tjedni horoskop: Sezona pomrčina utječe na veze, tri znaka će biti pogođena dok djevice, bikovi i jarci mogu odahnuti

  • Proteklih tjedana doživjeli smo pravi kaos emocija zbog retrogradnih planeta Venere i Merkura
  • Stari problemi ponovno su isplivali na površinu i nije uvijek bilo lako s njima se nositi
  • Sada imamo priliku sabrati se i prestrojiti 

Sunce sada prolazi kroz znak vage i žudimo za susretima i skladnim suživotom. Ne postoji ništa što nas sada može bolje ojačati od provođenja vremena s našim voljenima. Problemi u vezi nastavljaju nas brinuti - retrogradna Venera (planet vladar znaka vage) pokazala je što je ljubav.

Tjedni horoskop od 2. do 8. listopada 2023. godine

S Lilitom u znaku Lava posljednjih mjeseci djelujemo nepopustljivo, ponosno i samouvjereno. Sada mijenja znakove i bit će u djevici od 3. listopada i tamo će ostati do 29. lipnja 2024. Za nas to znači sljedeće: Emocionalni kaos se može smiriti te imamo priliku organizirati se i analizirati svoje emocije. Osobito se to odnosi na horoskopske znakove djevice, bikove i jarce, koji s ovom promjenom znaka sada mogu odahnuti.

S druge strane, ribe će teže proći. Sklone su potisnuti neugodne stvari ili nestati kada stvari postanu prekomplicirane. Lilith otežava takvo ponašanje. Nema ti druge, nego se sada trebaš predati i suočiti se sa svime što te tišti. To vrijedi i za druga dva vodena znaka, raka i škorpiona, koje također očekuje intenzivno razdoblje. 

Sezona pomrčina: Pogled u blisku budućnost

U listopadu smo ponovno u sezoni pomrčina. Svatko tko sada dobro radi na vezi, sredinom listopada dobro će započeti novi mjesečev ciklus. Ono što sada učinimo i odlučimo imat će dalekosežne posljedice na naše veze. Ako se ponašaš diplomatski, u duhu Vage, te ciljaš na dogovor, ne možeš pogriješiti.

Jarac

Ljubav: Samci su sada samouvjereni i teško te je impresionirati. Uživat ćeš u svojoj slobodi i ne želiš je se odreći. Definitivno si voljna flertovati, ali još nisi spremna na nešto više. Ključna riječ u vezi je prostor. Usklađuješ se na razne načine, ali uvijek su ti potrebni trenuci koji su samo tvoji.

Posao: Trenutačno ti je potrebno više strpljenja na poslu. Izazovni impulsi sa Sunca i Marsa usmjeravaju tvoju pažnju na pitanja vezana uz poštenje i pravdu. Potrebna ti je diplomacija i tada ćeš moći bolje obuzdati stres i vremenski pritisak. Međutim, jako dobro će ti ići oko tema financija, bankarstva i osiguranja.

Zdravlje: Sunce i Mars sada djeluju izazovno. Potreban ti je stabilan i prije svega miran ritam u svakodnevnom životu. Tijekom treninga trebala bi usporiti i više se fokusirati na jogu i opuštanje. Dodatna porcija njege i wellnessa također će imati harmonizirajući učinak na tebe.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Dobre vibracije s Marsa ovog će te tjedna motivirati na flert. Samci će aktivnije nego inače koristiti društvene mreže i online portale. U vezi razgovori i romansa možda ne idu najbolje, ali seksualna strana ljubavi će te potpuno ispunjavati.

Posao: Trenutačno osvajaš bodove svojim znanjem, iskustvom i samouvjerenim držanjem. Zadaci koji uključuju donošenje odluka i vještine vođenja imaju koristi od super impulsa Sunca i Marsa. Zvijezde za karijeru su ti impresivne, a tvoje financije također rastu.

Posao: U izvrsnoj si formi i doista se želiš smiriti. Ni stresne faze ti neće smetati. Vježbanje će te pokrenuti i revitalizirati. Ali, nemoj zanemariti zadovoljstvo. Uživaj u svakom trenutku.

Ribe

Ljubav: Planet sreće Jupiter dat će ti ovaj tjedan puno samopouzdanja. Otvoreno ćeš prilaziti drugima i brzo uspostavljati kontakte. Simpatija bi se uskoro mogla pretvoriti u ljubav. Stvari u tvojoj vezi idu glatko. Tvoje raspoloženje je samouvjereno, razumijete se i držite se zajedno.

Posao: Upravo sada ti treba više priznanja. Lakše podnosiš odgovornost i možeš dobro motivirati sve u svom radnom okruženju. Financijski ćeš dugoročno imati situaciju pod kontrolom, čak i ako ti manji troškovi kratkoročno opterećuju proračun. Ali, ova faza je samo privremena.

Zdravlje: Jupiter povećava tvoje samopouzdanje. Opet ćeš energičnije slijediti osobne projekte. Međutim, nećeš dobro podnositi stres. Nemoj planirati previše sastanaka. Tada ćeš ostati smirena i brže ćeš se moći opustiti navečer.

Ovan

Ljubav: Venera sada samce čini poželjnima i zamamnima. Doći će do flerta i bez tvoje inicijative. Slučajnosti će igrati posebnu ulogu. Više romantike i nježnih trenutaka je na dnevnom redu u tvojoj vezi. Tvoja će svakodnevica dobiti više poleta, što ti se kao vatrenom znaku prirodno sviđa.

Posao: Sve kreativno bit će ti sada vrlo jednostavno. Imat ćeš briljantne ideje i brzo ćeš inspirirati ljude oko sebe. Međutim, moglo bi biti malih problema s tvojim šefom, pa je potrebno više uvjeravanja. Financijski stvari idu dobro. 

Zdravlje: Tvoja je razina energije sada osrednja, pa bi trebala smanjiti svoju rutinu vježbanja. Budi aktivna, ali nemoj postavljati rekorde. Međutim, tvoja želja za dobrom hranom i pićem bit će velika. Venera će zagolicati tvoju gurmansku stranu, pa se slobodno počasti, ali nemoj pretjerivati. 

Možda vas zanima Najveći spavalice: 3 horoskopska znaka koja stvarno nisu rođena za rano ustajanje Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: U tvojoj vezi moglo bi doći do malo nemira. Venera otežava zajedničko uživanje u intimnim trenucima u svakodnevnom životu. Ali, Jupiter će ti pomoći da ostaneš velikodušna i puna razumijevanja. Samci će biti otvoreni za sve što ti život i ljubav donose, ali to nećeš tražiti svjesno.

Posao: Trenutačno te zanima sve što tvoj posao čini sigurnim i održivim. Međutim, razmišljat ćeš inovativno i spremna si krenuti neobičnim putevima kako bi postigla svoj cilj. Merkur i Jupiter djeluju kao vodiči sreće za tvoje financije. Dobivat ćeš najbolje ponude i imati sreće s ugovorima.

Zdravlje: Jupiter povećava tvoje zanimanje za zdraviji način života. Imaš izvrsne vibracije za detoksikaciju i dijetu. Budući da je Venera ionako malo neskladna, šećer i masnoću ionako podnosite manje nego inače. Zato je sada lagana prehrana bogata vitaminima dobra za tebe i omogućit će ti brzo nestajanje viška kilograma.

Blizanci

Ljubav: Znat ćeš kako razbuditi svoju vezu. Tako će vaša zajednička svakodnevica biti šarena i uživat ćete u zlatnom početku listopada. Slobodni će biti otvoreni za sve, jer Venera i Mars potiču ljubav i zavođenje.

Posao: Sunce i Mars te sada motiviraju. Ovaj tjedan ćeš se izvrsno nositi sa stresom i vremenskim pritiskom na poslu. Također ćeš s novom lakoćom nosi breme odgovornosti. I financijski ti dobro ide: Od 5.10. ćeš posvećivati više pažnje dobrim cijenama i dobivati najbolje za sebe.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su sada velike, a također si i jako fleksibilna. Uživat ćeš u slobodnim aktivnostima i imat ćeš želju isprobavati nove izazove kada su u pitanju sport i akcija. Imat ćeš i puno energije za zabavu navečer. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Rak

Ljubav: Samci će biti zadovoljni sa sobom. Bit ćeš dobro raspoložena i uživat ćeš u svojoj slobodi. Novi osobni životni ciljevi fascinirat će te više od pronalaska srodne duše. Čak ni u vezi nećeš biti potpuno fokusirana. Potrebno ti je više vremena za vlastite želje i planove.

Posao: Stvari izgledaju dobro u smislu financija i budućih prilika. Jupiter i Saturn ti sada pomažu u usmjeravanju važnih promjena. Objektivno ćeš raspravljati i time sebi osiguravati prednosti. Dobro ćeš se snalaziti i lako ćeš moći objasniti svoje ideje na poslu. Kako bi to učinili, planiraj vrlo mudro i dugoročno.

Zdravlje: Odmor ili nekoliko slobodnih dana će na tebe djelovati jako opuštajuće. Brzo ćeš postići duševnu ravnotežu ako budeš mogla malo putovati i upijati nove impulse. 

Lav

Ljubav: Ljubavne zvijezde daju ti neodoljivu karizmu koju će slobodni aktivno koristiti u flertovanju. Uspostavljat ćeš nove kontakte i brzo ulaziti u razgovor s najljubaznijim ljudima. Stvari u vezi idu dobro. Sklad između vas je izvrstan, kao i želja za nježnošću i romantikom.

Posao: Sada si doista u velikom zamahu! Ovaj tjedan će te zvijezde učiniti zvijezdom na poslu. Bit ćeš češće u centru pažnje i pokazati da su tvoje ideje neobične, a ipak izvedive. Pažljivo ćeš rukovati svojim novcem. Ali, počasti se nečim lijepim ako nije preskupo.

Zdravlje: Tjedan će započeti s velikim Sunce-Mars impulsima i oslanjat ćeš se na učinkovit i intenzivan fitness program. Venera u Lavu djeluje kao pojačivač ljepote. Wellness i tvoji isprobani beauty proizvodi, kao i općenito uživanje u životu, revitalizirat će te.

Djevica

Ljubav: Zvijezde koje te sada okrepljuju dovest će te u dobro raspoloženje kao samca. Tvoja želja za flertom i izlascima raste. Jupiter ti čak obećava puno uspjeha. Već si u vezi? Svježim humorom i raznim seksi idejama možeš začiniti svoju vezu i pritom se dobro zabaviti.

Posao: Financijski planet Merkur i povoljni Jupiter fokusirani su na tebe na poslu. Tvoji prijedlozi će biti dobrodošli, a tvoje mišljenje će biti cijenjeno unutar tima. Imat ćeš samopouzdanja učiniti nešto i financijski ćeš ulagati u prave projekte. Za veće kupovine moći ćeš dogovoriti vrlo dobre cijene.

Zdravlje: Merkur potiče tvoje mentalne moći, a Jupiter daje novo samopouzdanje. Dobro si raspoložena, više vremena provodi u prirodi i osjećat ćeš se potpuno fokusirano. Ali, u svoju svakodnevicu uvijek unesi dovoljno trenutaka opuštanja.

Vaga 

Ljubav: Venera i Mars daju ti neobično intenzivne ljubavne impulse. Kao samac možeš se nadati vrlo posebnim susretima. Duboki osjećaji su mogući. U vezi ćeš aktivirati svoju romantičnu crtu. Vodite ćete dobre razgovore, ali i predano se maziti i uživati u fazi velike bliskosti i harmonije.

Posao: Stvari također idu dobro na financijskom planu, jer zvijezde ciljaju na čvrst i siguran razvoj. Planirat ćeš strateški i točno znaš što se isplati za tebe i tvoj glavni plan dugoročno. Mars golica tvoje ambicije, a Sunce ti pomaže da učvrstiš svoj položaj.

Zdravlje: Zahvaljujući snažnim impulsima Marsa, dobit ćeš veliku moć. Tvoje samopouzdanje je sada golemo. Također ćeš razviti snažne mentalne vještine za dublje opuštanje tijekom meditacije ili autogenog treninga.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @streetstyle__daily Instagram @streetstyle__daily Tjedni horoskop

Škorpion

Ljubav: Tvoje samopouzdanje je veliko, što je sada dobra stvar. Međutim, tvoji obožavatelji ti se baš i ne usuđuju prići. Budi malo pristupačnija i uspjet će. Je li moguće da si na malom ego tripu u vezi? Više empatije i razumijevanja za svog partnera pomoći će ti da izbjegneš sukobe.

Posao: Trenutačno ti je potrebno više slobode u poslu. Previše timskog rada ti odvlači pažnju i remeti tvoju kreativnost. Ali, ako možeš raditi za sebe, postići ćeš puno. Svoje financije imate vrlo dobro pod kontrolom: Merkur i Saturn pokazat će ti koje su najbolje dugoročne strategije za tebe.

Zdravlje: Merkur i Saturn daju ti veliku duhovnu snagu i također veliku snagu živaca. Čega god se sada primiš, uspjet ćeš, jer svjesno raspoređuješ svoju energiju. Trening odrađuješ disciplinirano, ali u slobodno vrijeme radije se opuštaš i držiš distancu.

Strijelac 

Ljubav: Voliš kovati planove za budućnost sa svojom najdražom osobom. Čak je i najslobodoljubiviji strijelac je sada spreman za više bliskosti. Radije bi se uhvatila u koštac sa zajedničkim ciljevima u konkretnim terminima, nego o njima naveliko razgovarala. Ako si slobodna, imat ćeš sreće kada je u pitanju flert. Venera i Mars potiču erotiku.

Posao: Venera ti nudi kreativne impulse i pomaže da razviješ najbolje ideje. Motivirana si i možeš raditi još bolje i učinkovitije. Ali, tvoji financijski planovi još nisu u potpunosti razvijeni. Pogledaj detalje, u njima se krije nekoliko kamena spoticanja. Ako ih makneš s puta, možeš puno uštedjeti.

Zdravlje: Potrebna ti je raznolikost i sada želiš otvoriti nove horizonte. Vješto ćeš raditi na ravnoteži između posla i privatnog života i fokusirati se samo na ono što je doista dobro za tebe. Sada možeš unijeti još više toga u svoj život.

Možda vas zanima Muškarci ova 4 horoskopska znaka obožavaju djecu i vrlo su angažirani očevi Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0