Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Retrogradna Venera izaziva probleme u ljubavi, ali neke znakove očekuje ugodno iznenađenje

  • Energija lava je i dalje prisutna uz retrogradno sunce i Veneru 
  • Kvadrat sunca i Jupitera dolazi 7. kolovoza, potičući nas da pronađemo pravu ravnotežu za naš rast
  • Jupiter označava obilje i rast, pa kada se planet ekspanzije poveže sa suncem, to jest, našom sviješću, moramo razmisliti kako ćemo dalje napredovati
  • Pročitaj više: Astrologinja savjetuje kako flertovati s nekim na temelju njegovog horoskopskog znaka

Budući da su i sunce i Jupiter vrlo ambiciozni, a kvadratni aspekt je također poznat po turbo energiji, ovaj tjedan ključno je pronalaženje prave ravnoteže. Ne smijemo prebrzo ignorirati potrebe svojih bližnjih kako bismo ispunili svoje. To osobito vrijedi za horoskopske znakove lava i bika te za sve koji imaju podznak u tim znakovima.

Tjedni horoskop od 7. do 13. kolovoza 2023. godine

Još jedan aspekt vrijedan pažnje ovog tjedna je kvadrat između retrogradne Venere u lavu i Urana u biku. Kada se dva planeta sretnu, to je vrijeme kada doživljavamo iznenađenja u ljubavnom životu i riskiramo ili napravimo nešto što inače nikada ne bismo. Kod nekih će to ići toliko daleko da će osjetiti unutarnji impuls da se oslobode veze kako bi vidjeli kamo ih kreativna snaga vodi.

Venera će biti retrogradna do početka rujna i neće se vratiti na točku s koje je započela promjenu smjera do kraja rujna. Retrogradnost nas upozorava da sada ne donosimo odluke zbog kojih bismo kasnije mogli požaliti. Dakle, prije nego što preuzmeš (pre)veliki rizik, zapitaj se: Koliko je vrijedno ono što riskiram?

Budući da će Venera biti s nama do kraja rujna, proći će neko vrijeme prije nego što ponovno možeš promijeniti perspektivu. Tek tada ćeš moći vidjeti je li sve to vrijedilo.

Međutim, ne trebaš baš sve baciti u more. Tijekom retrogradnosti možeš krenuti malim koracima i početi eksperimentirati. Isprobavanje nečeg novog u vezi može ti dati slobodu za kojom žudiš. A tu je i Uran, koji je uvijek dobar za pokoje (lijepo) iznenađenje...

Jarac

Ljubav: Samci su na osvajačkom pohodu i nevjerojatno su dobro prihvaćeni. Sada se sve odvija vrlo brzo, jer Mars podgrijava tvoju erotsku maštu: Očekuje te avantura! Parovi trebaju više zabave u krevetu. Bit ćeš znatiželjna i htjet ćeš isprobati nešto što ti je prije bilo strano. Čak i malo grešnije želje sada mogu postati stvarnost.

Posao: Sada ti dobro ide na poslu. Mars i Jupiter pomoći će ti da pomno sagledaš dugoročno planiranje i doneseš mudre odluke. Osjetit ćeš što je u trendu i gdje možeš najbolje zaraditi. Pokušaj iskoristiti potencijal uštede, jer još ne koristiš dovoljno radikalno crvenu olovku.

Zdravlje: Sada kiptiš od snage i samopouzdanja i uz to se jako dobro zabavljaš. Također ćeš odvajati dovoljno vremena za opuštanje i razvoj kreativnih misli. Sada si doista mirna i to će se vidjeti: Mars i Jupiter poticat će tvoju karizmu i izmamiti ti osmijeh na lice.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Tvoja želja za spojevima je mala. Kao tipični vodenjak voliš svoju slobodu više od drugih, pa ćeš se jednostavno odmarati od flertovanja. Već si u vezi? Tvoj dragi ne može očekivati puno seksi poriva od tebe. Trebat će ti više vremena za sebe i za svoje interese.

Posao: Trenutačno se oslobađaš pritiska u smislu ambicije i motivacije. Premda si popularna timska radnica, trenutačno nemaš toliko kreativnih ideja kao inače. Na financijskom planu dominiraju stabilni impulsi. Znaš što si možeš priuštiti, a i kada treba spremiti novčanik na sigurno.

Zdravlje: Brinut ćeš o sebi i svom zdravlju. Wellness će ti biti jako važan ovog ljetnog tjedna. Na sportskoj razini preferiraš trčanje i planinarenje kroz prekrasan krajolik. Treba ti prilika da dopustiš svojim mislima i očima da odlutaju.

Ribe

Ljubav: Samci sada žele ići u veliku ofenzivu u smislu osvajanja. Zvijezde te potiču da se ponekad ponašaš previše hrabro i prestrašiš osobu nasuprot sebe. Sada želiš sve ili ništa i zato ćeš sve staviti na jednu kartu. U vezi ti treba slobode i žestoko ćeš reagirati na bilo kakav oblik sputavanja ili ljubomore. 

Posao: Zainteresirana si za ambiciozne projekte i imaš puno povjerenja u sebe. Ali, imat ćeš malo problema s timskim radom, a kolege ili kupci mogli bi te jako iscrpljivati. Ali, imat ćeš sreće kada je u pitanju novac. 

Zdravlje: Osjećaš da ti treba više odmora i udaljenosti od stresa i gužve. Osjetljivije ćeš reagirati na stres i mogla bi imati problema s probavom. Treba ti lagana hrana, kao i kratki trenuci opuštanja te dodatna porcija sna.

horoskop Možda vas zanima Ljubavni horoskop za kolovoz: Dolazi prava ljetna eksplozija osjećaja za samce ali i za neke parove Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Sunce i Venera daju ti seksepil koji tvoje obožavatelje čini znatiželjnima. Moglo bi se nešto ozbiljno dogoditi i napokon bi mogla pronaći osobu s kojom ćeš biti duže vrijeme, možda čak i zauvijek! U vezama je sve OK i tvoj će se seksualni život propisno osvježiti.

Posao: U svom poslu sada sama određuješ smjer i bit ćeš pravi trener i motor u svom timu. Bit ćeš nenadmašna kada je riječ o kreativnim zadacima. Ovaj tjedan ćeš inspirirati sve oko sebe s vrlo posebnim idejama. Stvari također izgledaju vrlo dobro kada je u pitanju novac, jer ga sada koristiš vrlo mudro i isplativo.

Zdravlje: Fantastične zvijezde po pitanju zdravlja i kondicije stoje ti na raspolaganju. Stres se doslovno odbija od tebe. Puna si energije i mentalno si u izvrsnoj formi. 

Bik

Ljubav: Kao samac si zadovoljna sobom i djeluješ samouvjereno. Flertovi su ti zabavni i brzo ćeš poželjeti još. U vezi si fokusirana na akciju i svježi poticaj. Svojim idejama ćeš osiguravati dobro raspoloženje i više zabave u krevetu.

Posao: Hrabrosti i entuzijazma ti ne nedostaje. Elokventna si u pregovorima i gurat ćeš svoje projekte prema naprijed. Merkur i Mars pomoći će ti da ostvariš svoje želje. Dovodit ćeš stvari u red, osiguravati prednosti za sebe i također ćeš imati svoje financije pod kontrolom.

Zdravlje: Tvoj fitnes program je impresivan. Treningom, proteinima i najboljom njegom jačat ćeš svoje tijelo, a oslanjat ćeš se i na mentalnu snagu. Upravo sada optimalno fokusiraš svoju energiju. Na taj način možeš više vjerovati sebi u sportu i općenito postići puno pozitivnim razmišljanjem.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Kraljica romantike Venera i erotični Mars su u sukobu. To za tebe znači sljedeće: Ovaj tjedan tvoja veza postaje jača. Međutim, ponekad ćete se savršeno slagati, a ponekad će biti trzavica. Ali, nježnost i romantika nisu zanemarene. Slobodni su na tragu ljubavi s Venerom. Ali, još uvijek treba razjasniti nekoliko sitnica prije nego što možeš vjerovati svojoj novoj simpatiji.

Posao: Pozitivne kozmičke vibracije osiguravaju bolju klimu na radnom mjestu. Slagat ćeš se s kolegama, a čak će i tvoj šef biti otvoren za razgovor. Financijsko planiranje ide ti dobro i sada si možeš osigurati prednosti. Jako ćeš uživati u svom kreativnom radu. Čeka te uspješan tjedan!

Zdravlje: Zvijezde izazivaju blagu napetost kod tebe. Nisi baš tako otporna kao inače. Najbolje je kada imaš dovoljno svježeg zraka i što češće se bavi svojim hobijima. Fokusiraj se na wellness i tretmane ljepote.

Rak

Ljubav: Samci su sada smireni i često će pronalaziti ugodne sugovornike te će briljirati u komunikaciji. Bit ćeš duhovita, ironična, ali i vrlo emotivna – i točno ćeš znati što treba tvom sugovorniku. Venera donosi parovima prilično harmoničnu fazu. Sada se razumijete u svim bitnim točkama i uživate u bliskosti.

Posao: Na poslu ćeš biti šarmantna i pristupačna. Pregovarat ćeš nevjerojatno pametno i dobivati najbolje cijene i ponude. Odabirat ćeš najzanimljivije zadatke i radit ćeš brzo i učinkovito. Ne samo da sada imaš briljantne ideje, nego ćeš ih i lako provesti.

Zdravlje: Zvijezde ti daju veliko samopouzdanje i jaku karizmu. Trenutačno ti je lako riješiti se loših navika i živjeti zdravije. Ali, sport sada baš i nije za tebe. Fokusiraj se na odmor i njegu duše.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka kojima treba cijela vječnost da uđu u brak. "Da" im nije lako reći... Rubrika Life&style Life&style

Lav

Ljubav: Najbolje vibracije sunca i Venere sada daju samcima magnetsko djelovanje na druge. Smiješi ti se spoj iz snova. U vezama će seksi impulsi imati poticajan učinak. Kada su u pitanju senzualnost i erotika, uživat ćeš u novom intenzitetu.

Posao: Dobivat ćeš puno priznanja na poslu i moći ćeš se nositi sa svakom konkurencijom. Što je više truda potrebno, to će ti bolje ići. To se osobito odnosi na kreativnu razinu. Što se tiče financija, imaj na umu projekt koji još nije u potpunosti razvijen. Budi strpljiva i provjeri postoji li bolja ponuda.

Zdravlje: Ravnoteža između zadovoljstva i discipline je sada savršena. Voliš biti na svježem zraku i potpuno si motivirana kada je u pitanju vježbanje. Venera ti donosi više užitka u wellnessu i njezi tijela. 

Djevica

Ljubav: Mars i Jupiter povećavaju tvoj seksepil i pružaju ti golemo uživanje u flertovanju. Nešto dobro se događa u potrazi za velikom srećom ili barem avanturom. Parovi također dobivaju zamah u zajedničkom životu i u spavaćoj sobi: radost erotskog eksperimentiranja raste.

Posao: U pregovorima i svakodnevnoj komunikaciji ulazit ćeš u srž stvari. Osjetit ćeš da imaš puno znanja i s lakoćom ćeš obavljati sve poslovne zadaće. Zahvaljujući Saturnu ćeš mudro i solidno upravljati financijama. Oslanjaj se na dugoročno planiranje i sigurnost.

Zdravlje: Mars i Jupiter te jačaju i bude novu vitalnost. Gradit ćeš svoje tjelesno stanje i ujedno dobivati više lakoće na mentalnoj razini. Međutim, loše ćeš podnositi previše 'dobrih stvari'. Izbjegavaj stimulanse i radije se osloni na laganu kuhinju s povrćem. Tada ćeš se osjećati izvrsno.

 | Autor: Instagram @streetstyle__daily Instagram @streetstyle__daily Foto: Instagram @streetstyle_daily

Vaga

Ljubav: Sada uspijevaš u vezi učiniti zajednički život maštovitijim i romantičnijim te uživaš u svakom zajedničkom trenutku. Kao samac si uravnotežena i stoga privlačna svojim obožavateljima. Jedan neočekivan spoj mogao bi te jako usrećiti.

Posao: Venera budi tvoju kreativnu žicu. Osjećat ćeš što ti dobro ide i kako možeš poboljšati svoju sliku u javnosti. Sada timski rad i komunikacija osobito dobro funkcioniraju u uredu. Financije su u redu, ali ipak pazi da ne podlegneš porivu za nepotrebnim šopingom.

Zdravlje: Pred tobom je dobar tjedan jer te jake kozmičke tendencije za kondicijom i zdravljem doista izgrađuju. Razina energije raste kod tebe iz dana u dan i sada možeš učiniti mnogo toga. Tvoje zvijezde imaju svestrano pozitivan učinak pa ćeš općenito biti dobro raspoložena.  

Škorpion

Ljubav: Samci žude za flertom i spojevima. Međutim, kako bi cijela stvar doista funkcionirala, potrebno ti je više osjetljivosti i sofisticiranosti, inače ćeš djelovati previše egocentrično. U vezi se pokazuješ vjernom i pouzdanom. Ali, potrebno ti je puno priznanja od strane partnera, jer se brzo osjećaš zanemareno. 

Posao: Merkur i Mars poboljšavaju veze s važnim osobama. Ambiciozna si, daješ sve od sebe u poslu i za to ćeš biti nagrađena. Sada možeš čak postići i više nego što si mislila. Kad je riječ o financijama, možeš vjerovati svojoj intuiciji.

Zdravlje: Prštiš energijom i fokusirana si na akciju i raznolikost u slobodno vrijeme. Disciplinirano radiš na svojoj figuri i dobroj kondiciji te lakše postižeš ono što si zacrtala.

Strijelac

Ljubav: Zbog kontradiktornih ljubavnih zvijezda bit ćeš rastrgana između želje za bliskošću i udaljenosti. Ponekad ćeš biti mazna, a ponekad borbena. To nije lako za tebe, ali ni osobu pored tebe. Tvom partneru sada treba jako puno strpljenja i razumijevanja. Samci će i dalje tražiti i eksperimentirati s novim spojevima. Ali, još uvijek nemoj očekivati previše od toga.

Posao: Zvijezde bude želju za promjenom. Ako si u potrazi za novim izazovima, to bi ti moglo uspjeti ovaj tjedan. Rado ćeš preuzimati više odgovornosti jer razvijaš dobre liderske kvalitete. Pažljiva si s novcem, što će ti dugoročno donijeti benefite. 

Zdravlje: Razina energije bit će ti prilično niska pa su sada na redu trenuci opuštanja i više slobodnog vremena. Dobra je stvar da te sunce čini dosljednijom kada je u pitanju provođenje dobrih odluka.

 

Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0