Horoskop
Horoskopski znakovi koji će imati sreće u kolovozu

Ova 4 horoskopska znaka imat će savršen kolovoz, sreća im stiže na svim životnim poljima

  • Kolovoz je pred vratima, a u ovom prekrasnom ljetnom mjesecu neke horoskopske znakove čeka pravi niz sreće
  • U ovom izvanrednom razdoblju neke astrološke znakove također očekuju neobični obrati i neočekivani događaji koji će uvelike utjecati na njihovu materijalnu situaciju
  • Pogledaj koji će horoskopski znakovi zbog dobrih zvijezda uspjeti gotovo u svemu u mjesecu kolovozu
  • Pročitaj više: Ljubavni horoskop za kolovoz: Dolazi prava ljetna eksplozija osjećaja za samce ali i za neke parove

Ljeto je u punom jeku pa neki sretnici pakiraju svoje kovčege i kreću na more i toliko zaslužan godišnji odmor. Međutim, osobe rođene u ova četiri horoskopska znaka imat će sljedeći mjesec dodatni razlog za veselje, jer očekuje ih pregršt sreće na gotovo svim životnim poljima. 

Jedino što je važno jest da budu otvoreni za nove izazove i prilike koje će im se ukazati, jer u kolovozu će im život krenuti nabolje, bilo da je riječ o velikoj strasti u ljubavi ili kreativnim fazama na poslu. 

4 horoskopska znaka koji će biti osobito sretni u kolovozu 2023.

Lav 

Lavovi se u kolovozu mogu u potpunosti posvetiti ljubavi – samci jednako kao i parovi. Očekuje te uzbudljivo vrijeme s puno strasti i osjećaja. Male prepirke stvarat će povremeno uzavrelu atmosferu kod parova, ali na kraju ćete samo još više poželjeti jedno drugo. Na poslu ćeš biti zatrpana ponudama pa ćeš doslovno moći birati projekte i poslodavce. Uz toliko akcije bi se trebala pobrinuti da s vremena na vrijeme napraviš stanku i okrijepiš se laganom hranom bogatom vitaminima.

 | Autor: Unsplash/Muhammadh Saamy Unsplash/Muhammadh Saamy Foto: Unsplash/Muhammadh Saamy

Djevica

Osobe rođene u znaku djevice djelovat će poput magneta na ljude oko sebe, jer u kolovozu će imati fantastičnu karizmu i magnetsku privlačnost. To će te učiniti poželjnim partnerom za uzbudljivu vezu. Naravno, pozitivne vibracije zrače i na poslu, što možeš jako dobro iskoristiti. Tvoje ideje imat će velike šanse i bit će dobro prihvaćene kod nadređenih. U isto vrijeme, međutim, projektima trebaš pristupiti oprezno te ih izvoditi konzervativno, bez nekih velikih revolucionarnih promjena. 

Horoskopski znak lav, Jennifer Lopez Možda vas zanima Evo zašto je predivno ali ponekad i zahtjevno imati horoskopskog lava u svom životu Miss7 Horoskop

Škorpion

U kolovozu ćeš doslovno prštati pozitivnom energijom i seksepilom pa ćeš konačno doći na svoje kada su u pitanju ljubavne veze. Neki škorpioni mogli bi se zaručiti i uskoro se vjenčati. Zašto još čekati ako već imaš partnera iz snova pored sebe? Mars je tu da ti pomogne u poslu. Pomoći će ti da prerasteš samu sebe i napraviš stvari o kojima se vjerojatno prije nisi usuđivala ni sanjati. Slobodno poslušaj svoje osjećaje, nećeš pogriješiti! 

 | Autor: Unsplash/Jed Villejo Unsplash/Jed Villejo

Ovan

Ovnovi će također imati koristi od kozmičkih energija u kolovozu. Sada si u apsolutnom pobjedničkom nizu. Zahvaljujući povoljnoj konstelaciji Sunce-Venera, ovnovi su trenutačno vrlo koketno raspoloženi i imaju nevjerojatan šarm koji je jako privlačan drugima. Samci bi se sada trebali malo potruditi, dok parovi maksimalno uživaju u ljetu. Kolovoz obećava romantične spojeve, puno ljubavi te osobito dobar seks.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka kojima treba cijela vječnost da uđu u brak. "Da" im nije lako reći... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash/Manny Moreno

Komentari 0