Horoskop
Horoskopski znak lav, Jennifer Lopez

Evo zašto je predivno ali ponekad i zahtjevno imati horoskopskog lava u svom životu

  • Osobe rođene u horoskopskom znaku lava (imaju rođendan između 23. srpnja i 23. kolovoza) spadaju među vatrene znakove i doslovno su vatrenog karaktera
  • Lavovi se smatraju kraljem i kraljicom zodijaka, vole biti u centru pažnje i uživati u tome, a istovremeno imaju puno ljubavi za ljude oko sebe
  • Otkrit ćemo u nastavku koje još sve karakteristike krase horoskopski znak lava
  • Pročitaj više: 4 horoskopska znaka koja će gotovo sigurno žaliti što nisu divlje živjeli u mlađim danima

Gotovo svi horoskopski znakovi imaju svoje vrline i mane. Rakovi se, primjerice, smatraju jako osjetljivima, ali su suosjećajni. A bikovi su ljubomorna bića, ali u isto vrijeme vrlo odana te nikada ne bi izdali svoje voljene. Iznimka od pravila? Lavovi. Ovaj horoskopski znak ima toliko prednosti da će se (manje-više objektivno) bez problema proglasiti najboljim horoskopskim znakom od svih. 

Naime, lavu je potrebno divljenje kao što je drugima potreban zrak za disanje. Ovaj ponosni vatreni znak koristi svu svoju snagu za postizanje ovog cilja. Umjesto da je uvijek toliko samouvjeren, bolje bi mu bilo s vremena na vrijeme priznati poneku slabost. Tada bi ovaj horoskopski znak mogao bolje komunicirati s drugima na istoj razini.  

Osobe rođene u znaku lava imaju prirodni autoritet. To je preduvjet za njihov najvažniji cilj u životu: Ponosni lav želi biti obožavan i potreban. Voli okupljati ljude oko sebe, jer ipak bez publike ne ide. Zato vole priređivati zabave koje su obično legendarne i popularne. Lav je velikodušan i ne smeta mu ako dio njihovog sjaja pređe na druge - sve dok su u centru pažnje.

 | Autor: Instagram/sandra.bullock.official's Instagram/sandra.bullock.official's Foto: Instagram/sandra.bullock.official

Prednosti i mane lava 

Lavovi imaju toliko nevjerojatno samopouzdanje da bi mogli njime pomaknuti planine. Premda je njihova velikodušnost dobra za druge, nije altruistična. Ovako lavovi uspijevaju zadržati svoje obožavatelje oko sebe i pozicionirati se kao zaštitnici. Lavovi su neizmjerno kreativni, kako umjetnički tako i u pronalaženju načina da se pozicioniraju dalje i više.

Međutim, nitko nije savršen, pa ni arogantni lavovi. Lavov najbolji prijatelj? On sam! Lavovi su zaokupljeni sobom i ponekad se smatraju 'veličinama', što može biti zastrašujuće za druge. Dominacija pokreće lavove - žele biti na vrhu i pokazati drugima tko je glavni, a to nije jednostavno u prijateljstvima i vezama. Naravno, to rezultira željom za priznanjem, koja je tako tipična za lava.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka kojima treba cijela vječnost da uđu u brak. "Da" im nije lako reći... Rubrika Life&style Life&style

Muškarci i žene lavovi

Muškarci lavovi imaju snažan osjećaj za pravdu i vole raditi za više ciljeve. U vezi ili na poslu žele dominirati, a ne obrnuto. Zato vole tražiti osobe čije se konkurencije ne trebaju bojati, jer unatoč svom samopouzdanju, duboko u sebi imaju i crtu nesigurnosti.

Žene lavovi jako se trude naglasiti svoju fascinantnu karizmu. U tome im pomaže dobar osjećaj za stil, ali i redoviti fitness treninzi, kozmetika pa čak i plastična kirurgija. Lavice brinu o drugima jer vole štititi one koji su im bliski. 

 | Autor: Instagram/@charlizeafrica Instagram/@charlizeafrica Foto: Instagram/@charlizeafrica

Ljubavni život lavova

Neukrotivom horoskopskom znaku nije tako lako pronaći pravog partnera. S jedne strane voljena osoba treba biti posebna, a s druge strane ne smije biti previše u prvom planu.

Kao i u životu, lav i u vezama želi dominirati. Ako se sve u vezi odvija prema njegovim zamislima, partnerica će osjetiti njegovo veliko srce.

Evo 5 razloga zašto je dobro imati lava kao prijatelja

1. Lavovi su vođe

Lav je kralj zvijeri, a isto vrijedi i za horoskopski znak. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su rođeni vođe. Svojom entuzijastičnom prirodom mogu motivirati svoje bližnje da postignu velike stvari. Njihova odlučnost i snaga volje pomažu im da ne klonu duhom čak ni u stresnim situacijama. To ih čini savršenom potporom za njihovu okolinu. Pri tome su pošteni i dobronamjerni, pa nikada ne bi nepravedno osudili svoje kolege. Zbog toga su popularni šefovi, što je i tajna njihovog uspjeha u profesionalnom životu.

2. Lav je vrlo privlačan

Osobe rođene između 23. srpnja i 23. kolovoza su za svoju okolinu poput magneta. Uspijevaju zbog svog životnog i optimističnog stava, njihov je životni užitak zarazan, zbog čega mnogi rado imaju lava u svom životu. Lavovi su otvorena, druželjubiva bića i imaju puno prijatelja kojima su iskreno privrženi. U vezama daju 100 posto i nikada nisu dugo sami.

3. Lavovi su strastveni ljubavnici

Povrh svega, lavovi su bomba u krevetu. Njihova strast i temperament čine ih najboljim ljubavnicima. Dosadan seks? S lavovima je to nemoguće! Divlje mačke su vatrene i razigrane, tako da u spavaćoj sobi uvijek vlada uzbuđenje. Njihovo samopouzdanje i kreativnost također im pomažu. Vole isprobavati nove stvari i spremni su za svaki eksperiment – koliko god neobičan bio.

 | Autor: Instagram/@kyliejenner Instagram/@kyliejenner Foto: Instagram/@kyliejenner

4. Lav ima osobine najboljeg prijatelja

Lav voli avanturu i ljude koji su uz njega. Neki bi lava mogli opisati kao egocentričnog. Međutim, vrlo je velikodušan kada su prijatelji u pitanju. Lavu je dobro sa samim sobom pa ne mora svaki dan biti u kontaktu sa svojim prijateljima. Ali, čak i ako lav nekoga nije vidio dugo vremena, prijatelji mogu uvijek računati na njega i jednostavno nastaviti tamo gdje su stali – lavovi su pravi prijatelji za cijeli život.

5. Lavovi prihvaćaju kritiku 

Kakve god kritike bile, gotovo je nemoguće uznemiriti lava i smanjiti mu samopouzdanje. U usporedbi s drugim horoskopskim znakovima, lavovi su uvijek otvoreni i spremni na konstruktivnu kritiku.

Znakovi koji će ovo ljeto biti sretni i zračit će Možda vas zanima 5 znakova koji su ljeti jednostavno neodoljivi i zrače nevjerojatnim šarmom Miss7 Horoskop
Photo: Instagram@jlo

Komentari 0