Horoskop
horoskop

Ljubavni horoskop za kolovoz: Dolazi prava ljetna eksplozija osjećaja za samce ali i za neke parove

  • Ljeto je vrijeme kad 'popustimo kočnice' i pokušamo uživati (barem) 120 posto 
  • Ali, ove godine će nam u tome znatno pomoći i zvijezde i očekuje nas posebno intenzivan mjesec
  • Kolovoz će ti donijet uzbudljive događaje i neočekivane preokrete u ljubavnom životu, stoga pogledaj što ti predviđa ljubavni horoskop za najuzbudljiviji ljetni mjesec
  • Pročitaj više: Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima

Zvijezde ne utječu samo na horoskopske znakove u smislu posla i karijere, nego i kad je riječ o vezama. Stoga ti ljubavni horoskop može pomoći u donošenju važnih odluka. Možeš otkriti hoće li bezazleni flert zapravo postati velika ljubav. Čak i prije nego što se upustiš u ljubavnu vezu s drugim horoskopskim znakom, imat ćeš priliku saznati prednosti i mane eventualnog partnerskog horoskopa. Naime, horoskop nam pruža informacije o vlastitim i tuđim karakternim osobinama. To ti pomaže da sve dobro analiziraš i shvatiš zašto u određenim situacijama reagiraš plaho ili strastveno, dobro ili loše…

Ljubavni horoskop za kolovoz 2023. godine šalje nam poruku da se pripremimo za uzbudljivo putovanje kroz komplicirane veze, strastvene trenutke i možda neočekivane susrete. Bez obzira jesi li slobodna ili u vezi, očekuj da će se događaji u tvom ljubavnom životu odvijati s posebnim intenzitetom. Jesi li spremna za avanturu?

Ljubavni horoskop | Autor: Unsplash/Tiraya Adam Unsplash/Tiraya Adam Foto: Unsplash, Tiraya Adam

Pogledajmo što su za tebe pripremile zvijezde na ljubavnom planu…

Ovan 

Tvoj će se ljubavni život poboljšati u ovom razdoblju ako budeš otvorenija prema partneru. Komunikacija će biti ključna za jačanje tvoje veze. Slušaj svog partnera i izrazi svoje potrebe, uvjerenja i strahove. Ostani otvorena za raspravu i budi spremna promijeniti svoje stajalište.

Samcima će možda biti teško izraziti snažne osjećaje prema osobi koja će im prići. Važno je da budeš svjesna svojih osjećaja i ne projiciraš svoje unutarnje sukobe na druge.

Bik

U ljubavi ćeš doživjeti uspone i padove. Mogla bi se pojaviti osoba s kojom osjećaš snažnu povezanost, ali pazi da zaštitiš svoje srce od mogućeg razočaranja.

Važno je znati kojih se obrazaca i ograničenja treba osloboditi kako bi se izgradili zdravi i stabilni odnosi. Budi otvorena za promjene i spremna se suočiti se s izazovima koje donosi ljubav.

Horoskopski znak lav, Jennifer Lopez Možda vas zanima Evo zašto je predivno ali ponekad i zahtjevno imati horoskopskog lava u svom životu Miss7 Horoskop

Blizanci 

Sada veze zahtijevaju više truda i traženje ravnoteže. Važno je suočiti se sa sukobima i nelagodom te održati mirnu i iskrenu komunikaciju.

Samci sada imaju priliku upoznati osobu koja im djeluje kao lijek za dušu, živce i srce. Budi opuštena, otvorena za nove kontakte i odvoji si vrijeme za druženje i upoznavanje.

 | Autor: Unsplash/Jeremy Doddridge Unsplash/Jeremy Doddridge Foto: Unsplash, Jeremy Doddridge

Rak 

Tvoj ljubavni život će doživjeti neočekivane promjene. Neke veze mogu završiti, dok će druge dobiti novu pozitivnu energiju. Moguć je susret s osobom koja će ti preokrenuti život naglavačke.

Važno je otvoriti se novim iskustvima koja će ti pomoći da rasteš i bolje se upoznaš.

Lav

Prošla ljubav može se vratiti u tvoj život i iznenaditi te svojom snagom. Možda ćeš osjetiti obnovljenu povezanost s prošlim emocijama za koje si mislila da su prevladane.

Ovo je prilika da obnoviš vezu, ali budi hrabra i spremna izići iz svoje zone komfora. Ljubav nije uvijek ono što očekuješ, stoga budi otvorena za nove mogućnosti.

Djevica

Tvoj ljubavni život bit će dinamičan i pun pozitivnih događaja. Međutim, možeš se suočiti s distancom u svojim vezama. Fizička ili emocionalna udaljenost može biti test za tvoju dugotrajnu vezu.

Važno je jasno znati koliko si spremna uložiti u njegovanje i izgradnju novih veza.

Vaga

Tvoje emocije postaju ključni prioritet tijekom ovog razdoblja. Ljubavni odnosi, obiteljski odnosi i prijateljstva bit će ti glavna preokupacija u kolovozu. Obrati pažnju na one koji obraćaju pažnju na tebe, jer im je stalo do tebe.

Važno je biti svjestan svoje uloge u tim odnosima i načina na koji daješ i primaš ljubav.

 | Autor: Unsplash/Niki Sanders Unsplash/Niki Sanders Foto: Unsplash/Niki Sanders

Škorpion

Veze donose izazove povezane s tradicionalnim ulogama. Važno je izbjegavati ljutnju, srdžbu i osvetu. Potrebno je zadržati strpljenje i takt te ojačati vlastite granice.

Samci se mogu naći u dramatičnim situacijama u kojima moraju pristati na modele veze koji im možda i nisu najprirodniji.

Strijelac

U kolovozu 2023. mogla bi se suočiti s iskušenjem kakvo nikada prije nisi iskusila. Možda se pojavi osoba koja će te zaintrigirati i stvoriti snažnu vezu. Važno je odoljeti ovom iskušenju i ostati vjeran postojećem partneru.

Budi oprezna i obzirna, jer nepromišljeni zahvat u nečiji život može donijeti bol i razočaranje.

Jarac

Tijekom kolovoza bavit ćeš se svojim dubokim unutarnjim prednostima, ali i izazovima iz prošlosti. Ispitivanje prošlih veza bit će ključno za razumijevanje onoga što te koči i ograničava.

Imat ćeš snage suočiti se s tim izazovima i prevladati ih. Slobodni jarci imat će priliku otkriti sebe i upoznati nekoga tko će im pomoći u osobnom razvoju.

Vodenjak

Fokusiraj se na iskrenu komunikaciju i takt u odnosima. Važno je izraziti svoje osjećaje i potrebe te biti pažljiv prema drugima.

Samci se mogu suočiti sa samorefleksijom koja može dovesti do kritiziranja i nepristojnosti. Obrati pozornost na to kako utječeš na druge i kako kontroliraš svoje emocije.

 | Autor: Unsplash/Toa Heftiba Unsplash/Toa Heftiba Foto: Unsplash/Toa Heftiba

Ribe

Tvoj ljubavni život bit će pun događaja i intenzivnih emotivnih iskustava. Važno je zadržati širu perspektivu i biti svjestan sebe, svojih osjećaja i svojih reakcija.

Budi svjesna potencijalnih sukoba u odnosima i procijeni jesu li ti odnosi zdravi za tebe. Slobodne ribe imaju priliku za samospoznaju i prepoznavanje ograničavajućih obrazaca.

Znakovi koji će ovo ljeto biti sretni i zračit će Možda vas zanima 5 znakova koji su ljeti jednostavno neodoljivi i zrače nevjerojatnim šarmom Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock

Komentari 0