Horoskop

Tjedni horoskop: Očekuje nas tjedan pun slatkih trenutaka, ali retrogradni Merkur ima svojih zamki

  • Ovaj tjedan Mars formira aspekte s Hironom i Uranom u znaku raka 
  • Planet Mars je sada u našem fokusu, jer je Mars također povezan s našim energetskim razinama, koje su usko povezane s našim blagostanjem
  • Pri donošenju odluka trebamo se osloniti na svoj intuitivni osjećaj, koji nam sada s Marsom u raku može dati dobar savjet
  • Pročitaj više: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu

Kada se Mars 27. travnja susretne se s Hironom, stare se rane mogu ponovno otvoriti. Planeti čine tenzijski aspekt (kvadrat) i postoji opasnost od ozljeda. Fokus je prvenstveno na emocionalnim ozljedama, jer je Mars trenutačno u znaku raka, koji je poznat po svom izraženom emocionalnom svijetu. 

Tjedni horoskop od 24. do 30. travnja 2023. godine

Budući da znak Rak i njegov vladar, mjesec, također predstavljaju dušu i unutarnje dijete, ima smisla raditi na razini duše, jer Hiron također želi pokrenuti procese iscjeljenja. Kvadrat ukazuje da ovaj proces trenutačno nije lak, ali aspekt još uvijek zahtijeva inicijativu. 

Možda vas zanima Ovih pet horoskopskih znakova često muči prošlost i to im je veliki uteg u životu i ljubavi Miss7 Horoskop

Mars nije impresioniran, zasukao je rukave i prionuo na posao. Snažni Mars dobiva vjetar u leđa od Urana. Oba planeta formiraju sekstil dva dana kasnije. Promjene su sada pod povoljnom zvijezdom. Pri donošenju odluka trebamo se osloniti na svoj intuitivni osjećaj, koji nam sada s Marsom u raku može dati dobar savjet. Naši osjećaji nam sada daju poticaje za djelovanje. Osim toga, Mars u raku djeluje strastveno, odlučno, ambiciozno i bori se za sve one koji se sami za sebe ne mogu izboriti.

Od 21. travnja pa do 15. svibnja 2023. Merkur će biti retrogradan u znaku bika. Nema sumnje, retrogradni Merkur ima svojih zamki. Komunikacije, tehnologija, ugovori i putovanja mogu biti pogođeni tijekom njegove retrogradnosti. Budući da je bik znak stabilnosti i sporosti, trenutačna konstelacija ukazuje da će promjene ili brze odluke u vezi s financijskim pitanjima ili materijalnim resursima biti odgođene ili otežane.

Sada je vrijeme da budeš pažljivija i temeljito provjeriš sve detalje kako bi izbjegla bilo kakav nesporazum ili pogrešku. Bolje je sada ne potpisivati nove ugovore, jer je retrogradni Merkur često pokazatelj da još nemamo sve važne informacije. Sljedeća tri ili više tjedana, s druge strane, dobro je vrijeme za stanku i pregled—osobito u vezi s financijama i osobnim vrijednostima.

Jarac

Ljubav: Na prvi pogled sve izgleda prilično mirno i parovi se dobro slažu. Međutim, neke stvari tinjaju u tajnosti i osjećaš da ne ide sve tako glatko kao što se na prvi pogled čini. Nema problema, Merkur će pomoći u razgovoru, a razgovori donose novo jedinstvo. Erotski Mars je, međutim, provokativan, a seks ti nije po želji. Samci skupljaju nove kontakte, ali neće doći do ozbiljne veze. 

Posao: Merkur i Uran donose sjajne ideje, pregovaračke vještine i samopouzdanje: prava kombinacija uspjeha. Premda konkurencija izaziva nemire, mudro ćeš podnositi stres i kritike. Što se tiče financija, tvoja čvrsta perspektiva donosi ti prednosti.

Zdravlje: Trenutačno puno razmišljaš o svojim životnim ciljevima. Uzmi si vremena da shvatiš stvari. Sunce i Saturn pružaju ti veliki unutarnji mir i spokoj. Često ćeš tražiti odmor od svakodnevne rutine i imati koristi od meditacije i joge.

Tjedni horoskop | Autor: shutterstock shutterstock Tjedni horoskop

Vodenjak

Ljubav: Ovo je sjajna faza u kojoj samci ne samo da se jako zabavljaju flertom, nego imaju i priliku pronaći pravu ljubav. Netko bi ti se totalno mogao uvući pod kožu! Parovi su tim i apsolutno su jednaki što se tiče odnosa prema životu. Sve ide izvrsno i seks je strastveniji nego što je bio već dugo vremena.

Posao: Tijekom ovog tjedna neće ti biti lako afirmirati se i raspravljati u timu. Uživat ćeš u sastancima jedino kada je nešto doista izvedivo na stolu. Vrijedi sljedeće: što inovativnije, to bolje. Oprezno s novcem. Nema smisla eksperimentirati, bolje je držati se prokušanih strategija.

Zdravlje: Venera preporučuje da uložiš više vremena u svoju dobrobit. Lakše ćeš se nositi sa svim izazovima ako nađeš vremena za svoje hobije i odmor između njih.

Ribe

Ljubav: Očekuje te uzbudljiv tjedan koji obećava emocionalni intenzitet. Samci su otvoreni i brzo će uspostavljati kontakte. Ali, sve što na prvi pogled izgleda obećavajuće zapravo i nije baš tako. Parovi moraju razgovarati. Važno je pronaći kompromise i ne inzistirati tvrdoglavo na vlastitom mišljenju.

Posao: Pred tobom je izazov da pokažeš od čega si sazdana. I hoćeš! Sve s čim se sama uhvatiš u koštac bit će brzo obavljeno. U timu su ti potrebni takt i dobri argumenti. Kada je u pitanju novac, imat ćeš sreće kada je u pitanju online kupnja.

Zdravlje: Uživat ćeš učiti više o zdravoj prehrani i načinu života. Napravit ćeš nešto za sebe i brzo ćeš osjetiti koliko ti je dobro. Tvoj barometar učinka raste i sada si možeš više vjerovati.

Ovan

Ljubav: Venera i Jupiter čine ovaj tjedan ljubavnim vrtuljkom. Samci će biti izvrsni u flertu i imat će magnetski učinak na odgovarajuće kandidate. Sve će ići super dokle god nećeš poželjeti previše odjednom. Nemoj ići u spavaću sobu na prvom spoju. Parovi žele nježnost i manje ekstravruće erotike.

Posao: Sve kreativno ide samo od sebe i tvoje ideje bit će nevjerojatno dobro prihvaćene. Međutim, kada ćeš raditi s kolegama, kupcima ili šefom, potrebno ti je više diplomacije. Tvoje financije su u porastu. Tjedan je idealan za pregovore i nove ugovore. Jupiter ti donosi potrebnu sreću.

Zdravlje: Venera ti skreće pažnju na finije stvari u životu. Odvoji si vrijeme za uživanje, kuhaj sa strašću i dobro se zabavljaj. Također ćeš biti tolerantnija nego inače Savjet: Njega je trenutačno posebno korisna. Ipak, sa sportom ne treba pretjerivati.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Bik

Ljubav: Blistat ćeš i izgledati simpatično i seksi. Bit će ti lako flertovati. Kao samac bit ćeš dobro prihvaćena i pokazati koliko si draga. Sada se nešto veliko sprema! Parovi će htjeti poboljšati svoju vezu. Osvježavat ćete osjećaje jedno prema drugome i prolaziti kroz razdoblje kada ste sjajni u razgovoru.

Posao: Merkur i Mars djeluju kao novi zamah u tvojoj karijeri. Slobodno vrijeme koristi za nastavak školovanja, puno čitaj i dobro se pripremi za nove profesionalne strategije. Razumno troši novac i pri kupnji vodi računa o što povoljnijim cijenama.

Zdravlje: Mentalno si jaka i samouvjerena. Merkur i Mars te podržavaju pa možeš svoj program moći kombinirati s velikom dozom optimizma i puno radosti života. Osjećaš se dobro i zračiš.

Blizanci

Ljubav: Venera te obasjava i stavlja u centar pažnje. Samci žele izlaziti, flertovati i zaljubljivati se. Sada iskri brzo i intenzivno! Svoje čudo ljubavi doživljavaju i parovi. Proljetna groznica traje i oboje ćete se jako zabavljati.

Posao: Na poslu ti ide dobro, imaš smisla za brza rješenja i duh vremena. Afirmirat ćeš se jer su tvoji argumenti precizni i brzi. Financijski stvari također idu dobro. Ipak, vrijedi provjeriti račune i tražiti popuste pri kupnji.

Zdravlje: Uživaj ćeš u slobodnom vremenu i priušti si više njege i sve što ti omogućava da se brzo opustiš. Tvoja ravnoteža između poslovnog i privatnog života je savršeno izbalansirana. Tvoja svijest o tijelu je izvrsna, a razina energije odlična. Sport i tjelovježba su za tebe zabava.

Rak

Ljubav: Erotski Mars unosi dašak svježine u vezu. Uz brojne ideje i zajedničke aktivnosti, parovi si osiguravaju dobro raspoloženje i ponovno osjećaju vruću erotiku. Samci su otvoreni, brzo napadaju kada je riječ o seksu i uživaju u tome što mogu raditi što god žele.

Posao: Sada je tvoja karijera u usponu. Planetarni koktel tjedna daje ti dodatni poticaj. Ne čekaj bolja vremena, nego samouvjereno napadaj. To ti se sada najbolje isplati - i s financijske točke gledišta.

Zdravlje: Planet moći Mars u znaku raka daje ti puno snage i izdržljivosti. Oduševljena si sportskim hobijima. Voliš biti na svježem zraku i u top si formi. Također osjećaš što je dobro za tebe i ponašaš se u skladu s tim.

Lav

Ljubav: Samci zapravo uvijek sanjaju o doista velikom emocionalnom kinu. A upravo je to ono što je u ponudi ovoga tjedna. Venera i Jupiter daju ti puno erotske energije. Aktivno flertovanje na svim razinama se isplati! Postoje i sjajne ideje za parove. Sastanak u dvoje bit će prekrasno inspirativan.

Posao: Venera i Jupiter nude najbolje vibracije za kreativne ideje na poslu. Stvaranje, dizajniranje i predstavljanje je sada jednostavno za tebe. Timski rad je zabavan. Ali, financijska pitanja trebaju više finog podešavanja, sklona si biti pretjerano velikodušna. 

Zdravlje: Venera i Jupiter su planete 'uživanja'. Reagiraju na sve što je lijepo i magnetski ih privlači luksuz. Sada investiraj u ljepotu, dobrobit i trenutke zadovoljstva. Kratko putovanje donijet će ti brz oporavak.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Djevica

Ljubav: Samci su otvoreni i aktivno traže partnera. To bi ti sada moglo uspjeti. Ali, dublji osjećaji će se polako izgrađivati. Parovi se jako dobro slažu, ali propuštaju čarobne trenutke. Pobrini se za više žara u vezi. 

Posao: Merkur i Mars nude ti sada poslovne i financijske mogućnosti koje obećavaju puno uspjeha. Imat ćeš dobre rezultate, dobro ćeš raditi i vrlo pametno raspolagati novcem. 

Zdravlje: Merkur ti sada daje više mentalne snage i razbuđuje te. Međutim, nećeš dobro podnositi tešku hranu ili alkoholna pića. Stoga budi oprezna s alkoholnim pićima i svime što ti može uznemiriti želudac.

Vaga

Ljubav: Venera obećava čistu romantiku i nježnost, ali erotski Mars pretrčava. Posljedica? Samcima je dopušteno flertovati, maziti se i izlaziti, ali sa seksom bi trebala pričekati. Nježna erotika popularna je i među parovima.

Posao: Okupljat ćeš zanimljive ljude i širiti svoju mrežu. Za velike zadatke, posebice kreativne izazove, sastavit ćeš najbolji tim. Pažljiva si s novcem i imaš dobar nos za mudra ulaganja i štednju.  

Zdravlje: Venera ti donosi fazu u kojoj ćeš intenzivno uživati i dobro se zabavljati. Tvoja karizma impresionira. Sportski izazovi, s druge strane, mogu pričekati. Radije se prepusti finim kremama i svemu što miluje dušu.

Škorpion

Ljubav: Erotski Mars podiže tvoju karizmu i seksepil. Kao samac bit ćeš jako privlačna osobi koja je u tvojoj blizini. Parovi bi trebali izbjegavati rasprave i radije koristiti usta za nesputano ljubljenje. Govor tijela očito je sada bolji način komunikacije.

Posao: Zahvaljujući svojoj analitičnosti i pedantnosti, sada lako možeš napredovati. Mars i Saturn su na tvojoj strani. Ipak, na financijskoj razini, trebala bi se zaštititi mudro sročenim ugovorima.

Zdravlje: Mars i Saturn djeluju kao tvoja osobna elektrana. Također izvrsno: tvoj san je posebno miran.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Strijelac

Ljubav: Kod parova dolazi slatki zamah u vezu. Što više ste zajedno, to vam bolje ide. Vas dvoje ste usko povezan tim i idete prema naprijed. Sada se s povjerenjem možete uhvatiti u koštac čak i s velikim životnim planovima. Samci su društveni i žele brze avanture. Ali, to je sve što se tiče ovoga tjedna.

Posao: Jupiter će te podržavati u žustrim raspravama. Jača tvoj osjećaj za pravdu i pomaže ti da se potvrdiš. Djelovat ćeš kao pokretačka snaga u timu. Stres ima čak i motivirajući učinak na tebe. Mudro ćeš postupati kada su u pitanju financije. Pazi na dobre ponude i još bolje cijene.

Zdravlje: Jupiter budi filozofa u tebi. Otvorenija si sa duhovnim temama, a raste i tvoje zanimanje za putovanja. Slobodno vrijeme koristi za planiranje godišnjeg odmora i izlete, a ponekad i spontano kreni na put.

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style
Photo: None

Komentari 0